Про землю ..

Clone
незнайомець

Re: Про землю ..

Повідомлення Clone » 17 листопада 2019, 20:35

Очень интересно тут былобы мнение изгоя...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 листопада 2019, 20:36

Ходит дурачёк п лесу,
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 17 листопада 2019, 20:37

Ищет дурачёк глупее себяэ
Зображення

stan700

Повідомлення stan700 » 17 листопада 2019, 20:48

Clone писав: Я вообще не понимаю фермеров, которые игнорируют временные хранилища, тунели эти,,, и каждый год сливают всьо
...комбикормовому комбинату,,
просто он - голожопій фермер - просто гвинтик в системі с/х субпродукції

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 листопада 2019, 17:45

Пожар в Одесской области: горела ферма
https://www.048.ua/news/2576325/pozar-v ... rela-ferma
Зображення
Прибрежный Лис
@ponaduse
7 ч.7 часов назад
ЕщеПрибрежный Лис Ретвитнул(а) Одесса 048.ua

Дым от коровника разносил повсюду запах открытия рынка земли))) Вот так и будут гнать фермеров для захвата с/х земель ОТГ и пайщиков! А дальше пойдут избиения,угрозы и исчезновения! Крупный капитал еще до открытия этого дикого рынка вычистит под себя нужную им землю

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 листопада 2019, 23:39

Основные про сельхоз землю #Украина:

Всего 42млн гектар (используется 33млн)
В гос.собственности 10млн
Черноземы 28млн
(весь ЕС 18млн)

Стоимость ГА в #Україна 1к€
(в среднем по ЕС 7,5к€)

97% с.х. земли в аренде.
Из них более 50% - на срок 50 лет.

https://bit.ly/2Zo7UXC
Зображення

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 листопада 2019, 20:26

Дядя Анкл
@Vjt3M71hyLgqUCg
1 ч.1 час назад
когда ты не продал свой пай
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 22 листопада 2019, 21:02

Болгарія скасує мораторій на продаж землі громадянам ЄС
19:34, 22 листопада 2019
Скасування мораторію на продаж землі іноземцям набуде чинності з січня 2020 року після внесення змін до закону про сільськогосподарські землі. Болгарія скасує мораторій на продаж землі громадянам ЄС
З 2020 року громадяни ЄС зможуть придбати землю сільськогосподарського призначення в Болгарії. Про це заявила міністр сільського господарства країни Десислава Танева, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на News.bg. Скасування мораторію на продаж землі іноземцям набуде чинності з січня 2020 року після внесення змін до закону про сільськогосподарські землі.
Документ оприлюднено на початку листопада для громадського обговорення. Перед тим, до кінця 2019 року, влада має скласти акт про вдосконалення регулювання ринку землі.
Танева визнала, що наразі в Болгарії іноземці купують землю, обходячи правила за допомогою реєстрації місцевої юридичної особи.
Нагадаємо, 13 листопада Верховна рада підтримала в першому читанні законопроєкт № 2178−10 про запровадження ринку землі. Згідно із заявами фракції "Слуга народу", між першим і другим читанням, буде внесена поправка про проведення "всеукраїнського референдуму", на якому українці вирішать, чи давати іноземцям дозвіл купувати землю. Проєктом закону пропонується відкрити ринок землі 1 жовтня 2020 року.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/economics/agro/107 ... m-yes.html

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 листопада 2019, 11:12

Новак про вкрадення землі, і, приблизно, за якою схемою це може бути зроблено.
І як ця, надважлива тема маскується стороннім, білим, і рожевим шумом.
27 хвилин, практично - без води.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 листопада 2019, 12:33

Oleksii Bratushchak
13 ноября в 21:24
Зображення
Медведчук вже не той…
Цьому фото вже 18 років. 25 жовтня 2001-го Рада розглядала Земельний кодекс. Він надавав право власності на землю та можливість продажу землі. Щоправда, на продаж вводився мораторій на наступні 5 років. Як ми знаємо, цей мораторій постійно продовжувався.
Впізнали людину у червоному колі? Так, це Медведчук. Тоді він – головуючий на засіданні, продавлював ухвалення цього Земельного кодексу. А не давали йому це робити комуністи. Проти була і Тимошенко.
Проте Медведчук таки провів голосування. Бюлетенями у кабінеті віце-спікера. І дуже цим пишався. Казав, що тоді склали «екзамен на зрілість парламенту». Право власності на землю називав «історичною подією», що дозволить залучити інвестиції і «вивести нашу економіку на новий рівень, а значить і підвищити рівень життя людей і їх добробут».
Минуло 18 років. І от сьогодні Медведчук серед тих, хто протестував проти введення ринку землі.
Щось сталося з «дєдушкою». Не той вже Медведчук…
Більше тут: https://blogs.pravda.com.ua/auth…/bratu ... 569bc42a6/

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 листопада 2019, 13:10

Тобто, це що виходить ???
Зільониє несуть естафетну паличку, і, навіть, не тільки ту, яку могли перехопити у Пєціка, а і ту, з якою недобігли до фінішу Йєнуковєджі з Мертвечуками.
Що, водночас, викликає просту, логічну думку, стосовно того, чому тоді цю тему штовхав саме Мертвечук, а зараз її штовхають зільонийє, в пакеті з "мінськом", із "Штайнмайєром", взагалі - капітуляцією ???
Думка така, що перелік законів, проштовхуваних зільоними - узгоджений з Прутєном. А вірогідно - навіть і у прутєнських інтересах.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 24 листопада 2019, 13:22

Vollmer писав: Думка така, що перелік законів, проштовхуваних зільоними - узгоджений з Прутєном. А вірогідно - навіть і у прутєнських інтересах.
Нет логики в твоих умозаключениях. Полный бред-бредовый. Мертвечук за пуйла и против Украины, и если он против то и пуйло против. Надо смотреть почему зажоппа против продажи земли. Чем хуже - тем лучше. Либо усматривают ущемление интересов рашки и своих интересов...будь они у власти, продали бы, но по-другому.
А вот у ЮВТ, думаю, другие мотивы. Она не против продажи земли, но против обворовывания граждан.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 листопада 2019, 14:01

Pestilence писав:
Vollmer писав: Думка така, що перелік законів, проштовхуваних зільоними - узгоджений з Прутєном. А вірогідно - навіть і у прутєнських інтересах.
Нет логики в твоих умозаключениях. Полный бред-бредовый.
..................................................................................................................................................

Або нема.
Або ти її не побачив.

Кацапи скуповували українські підприємства, ще від 90-х років.
Я особисто знаю людей, які продавали на Росію пакети акцій, і прибарахлилися на тому.
А вже 2014-го засвітилися, як кондові сєпариші.
Це - одна і та сама публіка.
Проштовхуваний Мертвечуком Земельний Кодекс, без сумніву, був написаний абсолютно в тому ж руслі.
Це - один бік справи.
Зараз, зільонийє штовхають і приймають турбозакони, за незрозуміло яким планом, нічого не відповідаючи на прямі запитання щодо цілей такої законотворчості, без нормальної демократичної процедури, але - постійно, під килимом, консультуючись із Прутєном і єврогейцями. Ну, то чиї інтереси там можуть бути закладені ???
Леммінгів? Австралійських кенгуру?
Між тим, коцаппчєгі вже зробили концентрацію земель у латифундистів, і латифундистами стали люди із прутєнської челяді. Губернатори, сенатори, депутати, т.п. Як у Краснодарському краї, наприклад, де манюпасам , законодавчо забороняли тримати худобу і птицю, щоби всі купували м'ясо в губернатора.
Це вже зроблено.
І я дуже далекий від думки, що наші турбошкреки нічого не знають про такий близький досвід, прямо за ближнім кордоном.
Навпаки, я впевнений, що вони задумали зробити те саме.
Знищити всяку, економічну і політичну базу спротиву. Придушити навіть думку про спротив.
Тому кооптований Портнов, і можемо спостерігати чарівний ménage à trois, зі спільним Портновим, у зільоних і пост-ригів, на телеканалах, і у законотворчості, і у координації силовиків і судів.
Можливо, канєшно, що мені то всьо ввижається.
Що мої безстижі очі мене обманюють.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 24 листопада 2019, 16:34

Vollmer писав: Можливо, канєшно, що мені то всьо ввижається.
Почему медведчук и прочие зажоппя против? Как только ответишь на этот вопрос, все станет на свои места. Вот это "против чтобы подумали что за" не катит, надо что-то более серьезное

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 листопада 2019, 18:14

Pestilence писав:
Vollmer писав: Можливо, канєшно, що мені то всьо ввижається.
Почему медведчук и прочие зажоппя против? Как только ответишь на этот вопрос, все станет на свои места. Вот это "против чтобы подумали что за" не катит, надо что-то более серьезное

То, шо вони кувікають - то помножити на півтора, і розділити на вісімнадцять.
Подивимось, як вони проголосують. Бо вже були, жахлівиє випадки.
Це - раз.
Друге, вони внесли законопроект про приєднання України до Лугандону.
і у мене враження, що протягти його вони зможуть тільки спільними зусиллями.
Третє, максимально нагрітися вони могли би, якби самостійно рулили розпродажем.
Але, якраз це їм, наразі, не усміхається. Зовсім без шансів, поки на табуретці сидить такий знавець, і поціновувач солоденького, як Зєльцман. Тому - їм немає сенсу заздалегідь збирати на себе всі плювки і їбуки, і репутацію христопродавців. Рабіновіч - точно остерігається, він такий трєпєтний........ :lol: :lol: :lol:
Тому - будуть торгуватися, щоби, як не нагрітися на продажу, то суттєво взяти участь у купівлі.
Бо, зрештою, кацапи, через них, можуть домовлятися, і про різні поправки, і про умови, і т.д.

Якщо коротко: Я би теж був сугубо проти, якщо не я продаватиму, і не своїм людям, і не за своєю ціною.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 листопада 2019, 10:45

Vollmer писав: Якщо коротко: Я би теж був сугубо проти, якщо не я продаватиму, і не своїм людям, і не за своєю ціною.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Все равно не складывается. Если хуйлу выгодно, как ты говоришь, то оппа должна быть за.

M_M

Повідомлення M_M » 25 листопада 2019, 10:56

А ЮВТ за чи проти?

Фрося

Повідомлення Фрося » 25 листопада 2019, 10:59

M_M писав: проти
як оппо.. :pardon:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 листопада 2019, 11:04

M_M писав: А ЮВТ за чи проти?
Проти. Из того что я понял, у нее другие мотивы. Она считает что нельзя продавать землю не прописав досконально запобижники, и нельзя продавать землю при нынешней нищете, когда гуктар будут менять на айфон. Она как-то высказывалась в таком ключе.

M_M

Повідомлення M_M » 25 листопада 2019, 11:13

Мотиви можуть бути різними. Я про те, ще використовувати оппо як індикатор треба з обережністю. Враховуючи гарантований нуль результату, оппо може використовувати свої голосування у цілях реклами. Тобто навіть якщо їм вигідно "за" - нема проблем зробити розумний вигляд та проголосувати "проти" заради картинки у ящику.

Відповісти