Новий рік, потрібні зміни (?)

Відповісти
главспец

Re: Новий рік, потрібні зміни (?)

Повідомлення главспец » 14 січня 2020, 11:56

Sintez писав: Пропонуєш мовчки споглядати процес ідіотизації й тішитися ілюзією, що мовляв мене особисто воно не зачепить? Мушу розчарувати, це не більше аніж ілюзія. Простш свого ідіотизму не видно, як того сусліка.
не, ну почему? Можно организовать пляски с бубном и декламацией мантр!
Попробуй припомнить: были реальные случаи «поумневшего дурака»?
Я не видел. Ну, можно поднатаскать любого в конкретной области, научить(даже упр.грамоте!). Но во всём остальном он дураком-то и останется!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 січня 2020, 13:20

А тут уже кожен має сам визначити, що йому робити. У 2014 хтось взяв ствол й поїхав у на Схід, хтось пішов у воєнкомат, а хтось озаботився "бронью" від мобілізації... А хтось поїхав НА ТОЙ бік, захищать рузьке мір від бандєровцев.
Війна, про яку тут мова - далеко не така очевидна, але така ж війна. І кожен сам визначає своє місце на ній, на якому боці воювати, чи кому прислужувати. А хто її, війни не бачить ("яка різниця") - тому вготована "роль" трави на полі бою.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 17 січня 2020, 23:14

Vollmer писав:
Посилання працює погано, нова політика Ютубу, щоби жодна копієчка не ковзнула повз кишені власників "прав", тому - це епізод із "Нових пригод невловимих", більярд, "Боже, царя храні", і бійка в ресторані.
Рекомендую !!!
Ну в цьому відео більше смислу, ніж здається. Едмон Кеосаян в гротескній формі показав, чому у білих не було шансів на перемогу. Бо не вистачало одного-ідеї. яка б об'єднувала всіх. Причому ідеї реальної, не утопічної.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 січня 2020, 00:02

Нечай писав:
Vollmer писав:
Посилання працює погано, нова політика Ютубу, щоби жодна копієчка не ковзнула повз кишені власників "прав", тому - це епізод із "Нових пригод невловимих", більярд, "Боже, царя храні", і бійка в ресторані.
Рекомендую !!!
Ну в цьому відео більше смислу, ніж здається. Едмон Кеосаян в гротескній формі показав, чому у білих не було шансів на перемогу. Бо не вистачало одного-ідеї. яка б об'єднувала всіх. Причому ідеї реальної, не утопічної.

Відітє лі..........
В мене з цим епізодом пов'язані особисті асоціації. :lol:
Якось, я був довіреною особою кандидата.
І все би нічого.
Але - у вестибюлі клюбу, де знімався ролик кандидата, був більярдний стіл.
і, поки ждали телевізійників, пішла гра.
Я став у чергу, і вийшов на самого кандидата.
І отутечки він мені заявив: "Спочатку зіграй з моїм шофером!".
Я моментально сказився. Мене залило холодною люттю. Я вперше зіткнувся з подібним хамством при більярдному столі. Нечуваний, унікальний випадок, порушення всяких принципів гри, і джентльменської поведінки.
Я попросив знайти того шофера. Хтось збігав на вулицю, де курив шофер. Його звали Вовою.
Шофера я обіграв, впевнено, але без пафосу, у п'ять шариків.
Публіка, при такій нагоді, підтяглася до зали, у глядачах нестачі не було.
Мені це не заважало, я не чув і не бачив нічого зайвого, я хотів добратися до кандидата.
Мені випало розбивати.
Я легенько стукнув, розігнав шари, не зробивши відвертих підстав.
Кандидат невдало вдарив, мало що змінивши в ситуації.
І після цього я почав забивати один за другим.
Десь, після п'ятого - йому також випало вдарити.
Він зрозумів уже, що партія починає скидатися на суху.
Колеги, партнери по бізнесу, запрошені журналісти - обступили стіл, і явно насолоджувалися моментом, морди були такі довольні, наче їх нагодували справжнім вершковим маслом.
Це треба було бачити.
Він хитав стіл пузом, поки котилися шари, залазив на стіл "з ногами", кіксував, мостився по 15 хвилин, т.д.
Я, навіть, не робив йому зауважень, бо - то не мало сенсу, у випадку з таким жівотним.
Завершив партію насухо, і пішов потеревенити з журналістками, трохи прийти до тями.
Кандидат щось пояснював глядачам.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 18 січня 2020, 09:30

Vollmer писав: Відітє лі..........
В мене з цим епізодом пов'язані особисті асоціації. :lol:
Якось, я був
СпойлерРозкрити
довіреною особою кандидата.
І все би нічого.
Але - у вестибюлі клюбу, де знімався ролик кандидата, був більярдний стіл.
і, поки ждали телевізійників, пішла гра.
Я став у чергу, і вийшов на самого кандидата.
І отутечки він мені заявив: "Спочатку зіграй з моїм шофером!".
Я моментально сказився. Мене залило холодною люттю. Я вперше зіткнувся з подібним хамством при більярдному столі. Нечуваний, унікальний випадок, порушення всяких принципів гри, і джентльменської поведінки.
Я попросив знайти того шофера. Хтось збігав на вулицю, де курив шофер. Його звали Вовою.
Шофера я обіграв, впевнено, але без пафосу, у п'ять шариків.
Публіка, при такій нагоді, підтяглася до зали, у глядачах нестачі не було.
Мені це не заважало, я не чув і не бачив нічого зайвого, я хотів добратися до кандидата.
Мені випало розбивати.
Я легенько стукнув, розігнав шари, не зробивши відвертих підстав.
Кандидат невдало вдарив, мало що змінивши в ситуації.
І після цього я почав забивати один за другим.
Десь, після п'ятого - йому також випало вдарити.
Він зрозумів уже, що партія починає скидатися на суху.
Колеги, партнери по бізнесу, запрошені журналісти - обступили стіл, і явно насолоджувалися моментом, морди були такі довольні, наче їх нагодували справжнім вершковим маслом.
Це треба було бачити.
Він хитав стіл пузом, поки котилися шари, залазив на стіл "з ногами", кіксував, мостився по 15 хвилин, т.д.
Я, навіть, не робив йому зауважень, бо - то не мало сенсу, у випадку з таким жівотним.
Завершив партію насухо, і пішов потеревенити з журналістками, трохи прийти до тями.
Кандидат щось пояснював глядачам
я дважды перечитал сию, несомненно, поучительную историю, но так и не понял чего хотел донести до меня автор!
Что он всех обыграл, в т.ч. некого «кандидата»(в депутаты?), на которого подрабатывал доверенным лицом? А кандидат оказался пузатым и вообще, нехорошим человеком?

И шо?!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 січня 2020, 09:42

главспец писав: ...........................................................................................................................................................................
я дважды перечитал сию, несомненно, поучительную историю, но так и не понял чего хотел донести до меня автор!
Что он всех обыграл, в т.ч. канд.в депутаты, на которого подрабатывал доверенным лицом? А кандидат оказался пузатым и вообще, нехорошим человеком?

И шо?!

НМСД, випадочок, канєшно, дуже важкий, але, спробувати можна.
Отож, спробуйте:

1) читати уважно.

2) сприймати не розрізнені факти поодинці, а їх сукупність, і саме вплив іменно такої конфігурації фактів на обставини, в якості діючого фактору.

3) зрозуміти, що, таким чином, висновки, неодмінно, будуть у кожного - свої, власні.

главспец

Повідомлення главспец » 18 січня 2020, 10:00

Vollmer писав:
главспец писав: ...........................................................................................................................................................................
Что он всех обыграл, в т.ч. канд.в депутаты, на которого подрабатывал доверенным лицом? А кандидат оказался пузатым и вообще, нехорошим человеком?

И шо?!

НМСД, випадочок, канєшно, дуже важкий, але, спробувати можна.
Отож, спробуйте:

1) читати уважно.

2) сприймати не розрізнені факти поодинці, а їх сукупність, і саме вплив іменно такої конфігурації фактів на обставини, в якості діючого фактору.

3) зрозуміти, що, таким чином, висновки, неодмінно, будуть у кожного - свої, власні.
а можно обнародовать авторскую версию тщательно скрытого смысла, ну для исключения неправильного прочтения партитуры?
п.с.
неужто еще одна «пифия»?!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 січня 2020, 10:27

главспец писав: .......................................................................................................................
п.с.

В жодному разі.
То була реклама гри на більярді. :lol: :lol: :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 18 січня 2020, 10:49

Vollmer писав:
главспец писав: .......................................................................................................................
п.с.

В жодному разі.
То була реклама гри на більярді. :lol: :lol: :lol:
надеюсь, у автора имеется собственный стол дома, ведь такой уровень игры требует постоянного треннинга?
И какого класса стол порекомендуете?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 січня 2020, 11:05

главспец писав: ..................................................................................................................................................................
надеюсь, у автора имеется собственный стол дома, ведь такой уровень игры требует постоянного треннинга?

І не лише треннінга. :smoke: :smoke: :smoke:
Скріннінга.
Слайдінга.
Шоппінга.
І т.д.
Починати рекомендую із довгих піших прогулянок. Це - основа.
Перечитайте курс фізики, статика, динаміка, кінематика.
Вивчіть матеріали. Дерево, шкіра, крейда, слоняча і моржова кістка, сортамент, механічні властивості.
Щиро бажаю Вам успіхів !!! :smoke: :smoke: :smoke:

главспец

Повідомлення главспец » 18 січня 2020, 11:08

Vollmer писав:
главспец писав: ..................................................................................................................................................................

І не лише треннінга. :smoke: :smoke: :smoke:
Скріннінга.
Слайдінга.
Шоппінга.
І т.д.
Починати рекомендую із довгих піших прогулянок. Це - основа.
Перечитайте курс фізики, статика, динаміка, кінематика.
Вивчіть матеріали. Дерево, шкіра, крейда, слоняча і моржова кістка, сортамент, механічні властивості.
Щиро бажаю Вам успіхів !!! :smoke: :smoke: :smoke:
надеюсь, вышеприведенный рецепт Вами лично опробован на действенность?
Иначе откуда бы такие достижения и успехи...
На поприще сочинительства поучительных историй.

Відповісти