до Дня Добровольця
до Дня Добровольця
Марш патріотів до Дня Добровольця | стрім
Re: до Дня Добровольця
𝕷 𝖎 𝖙 𝖆 𝖙 𝖔 𝖗
@_litator_
Чому я не на марші. Дивіться, хто знов у мікрофонів.

Виступає комбат Тетерук, який привів Голубана до ВРУ
@_litator_
Чому я не на марші. Дивіться, хто знов у мікрофонів.
Виступає комбат Тетерук, який привів Голубана до ВРУ
Тетеруки ....
Жиди, як "зелені", так і внєдрьоні у середовище реальних патріотів, роблять свою спільну жидівську справу із дискредитації й компроментації патріотизму як такого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що, знову води нема? Чи підозріло тхне?
Вчора,ні капітуляціі,
Перестане платить і цих не станє
Перестане платить і цих не станє
Реальні - це ті, котрі у черзі до військоматів стояли у 2014, або просто їхали на Схід із тим, що у кого було. Котрі організовували постачання всього необхідного. Котрі зараз сидять як "незаконні формування".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так они разочаровались и перестали быть реальными? Или просто затихарились. Временно.
Проти них (себе не буду причисляти, із скромності) ведецця активна інформаційна війна, особливо способами, котрі у КОБі називаюцця імітаційно-провокаційною діяльністю. Вони не розчарувалися, але воювати в інформаційній війні поки що толком не навчилися, ба навіть навряд чи усвідомлюють у повній мірі її масштаби.
Але способи допомогти їм єсть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
для начала ты их научись опознавать и метить! А то мало ли самозванцев...Sintez писав: ↑Проти них (себе не буду причисляти, із скромності) ведецця активна інформаційна війна, особливо способами, котрі у КОБі називаюцця імітаційно-провокаційною діяльністю. Вони не розчпрувалися, але воювати в інформаційній війні поки що толком не навчилися, ба навіть навряд чи усвідомлюють у повній мірі її масштаби.
Але способи допомогти їм єсть.
Це з твоєї менагерської точки зору є така потреба. Мені ж без надобності. Хто має вуха, той почує

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Настільна книга КОБівця
Наша пісня гарна, нова, починаєм її знову.Внутренний Предиктор СССР
Об имитационно-провокационной деятельности
Уроки партийного строительства
для простых людей и политических мафий
Санкт-Петербург
2001 г.
© Публикуемые материалы являются достоянием Русской культуры, по какой причине никто не обладает в отношении них персональными авторскими правами.
Я б порадив зпершу прочитати "Сад растет сам?".M_M писав: ↑ Настільна книга КОБівця
Наша пісня гарна, нова, починаєм її знову.Внутренний Предиктор СССР
Об имитационно-провокационной деятельности
Уроки партийного строительства
для простых людей и политических мафий
Санкт-Петербург
2001 г.
© Публикуемые материалы являются достоянием Русской культуры, по какой причине никто не обладает в отношении них персональными авторскими правами.
Хоча й про імітаційно-провокаційну діяльність БЕЗУМОВНО треба мати поняття, щоб не проникала у політику така срань як клоуни або фаріони.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!