Mack Mack писав: ↑
Sintez писав: ↑
Хто вам сказав про "заколот"? Все робицця відкрито, зі сміхом і приколами над хом'ячками. Котрі ще із задоволенням сміюцця самі із себе, да.
До речі, саму фразу "теорія заговора" вам впарили, і ви її зохавали бездумно, автоматично.
Синтезе, що з вами останній час? Робити можна відкрито що завгодно. Штирліц теж не ховався по каналізаціях. Теорія заколоту - то загальне поняття про те що організовується таємно. Причому тайна стосується процесу організації та цілі, а реалізація може бути публічною. З вами неможливо вести дискусію останній час - вам показуєш яблуко і кажеш, що то яблуко з цінними вітамінами, а ви ж доколопуєтесь до коліру кожури та кжете, що колір не відповідає останньому феншую.
Чому "останнім часом?" Я завжди такий був.

То Ви уваги не звертали. Так, я сумніваюся абсолютно у всьому, маю таку звичку. Зокрема, я не бачу причини, чому б не бути змовам і не відігравати їм колосальну роль у суспільних процесах. Чи Ви вірите, що із часів середніх віків людське суспільство прямо отак уже офігєнно розвинулося й "еволючіонувало"? Боюся Вас розчарувати, але практика показує, що це ілюзія. Як було стадо, так і є, й куди женуть, туди й біжить. І, як і раніше, не проти затоптати тих, хто біжить не туди, куди всі.