Зрозуміло. Два модери, прекрасно розуміючи про що мова, вирішили побавитись. Гадають, мабуть, що дуже смішно.
Але цікаво, якщо б трапилась нагода, зустріли б вони цих конкретних жінок, сміливості б вистачило повторити їм напряму ті самі слова?
M_M писав: ↑
Зрозуміло. Два модери, прекрасно розуміючи про що мова, вирішили побавитись. Гадають, мабуть, що дуже смішно.
Але цікаво, якщо б трапилась нагода, зустріли б вони цих конкретних жінок, сміливості б вистачило повторити їм напряму ті самі слова?
Упродовж минулої доби у столиці зафіксували рекордну кількість випадків захворювання на коронавірус – 79 осіб, із них 63 випадки у Києво-Печерський лаврі
А при чому тут "модери", можете пояснити?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Во! Прямо про вас "модеров"
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Sintez писав: ↑
Своє матюччя не тхне. Матюччя, застосоване до незнайомих жінок. Це несумісне з порядністю, якщо мова про пересічного юзера. А якщо такий юзер за сумісництвом ще й модер, то те ж саме виглядає як зухвала нахабна поведінка.
Кнопку [!] для привертання уваги модера застосовувати нема змісту.
Sintez писав: ↑
Своє матюччя не тхне. Матюччя, застосоване до незнайомих жінок. Це несумісне з порядністю, якщо мова про пересічного юзера. А якщо такий юзер за сумісництвом ще й модер, то те ж саме виглядає як зухвала нахабна поведінка.
Кнопку [!] для привертання уваги модера застосовувати нема змісту.
Я обматюкав незнайомих жінок? Може процитуєте?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
єбанько
Віталій Кличко @Vitaliy_Klychko
За рішенням комісії з надзвичайних ситуацій підприємства, на яких буде зафіксовано випадок захворювання на коронавірус будуть закриті, а співробітників відправлять на двотижневу самоізоляцію.
Mack Mack писав: ↑
ТП - взагалі давній мем. Погугліте.
Не буду заперечувати, що - мем.
Але, одночасно, аббревіатура, без розшифрування, за визначенням - багатозначна штука.
НМСД, абсолютно відсутній грунт для звинувачень, окрім явно упереджених.
Mack Mack писав: ↑
ТП - взагалі давній мем. Погугліте.
Не буду заперечувати, що - мем.
Але, одночасно, аббревіатура, без розшифрування, за визначенням - багатозначна штука.
НМСД, абсолютно відсутній грунт для звинувачень, окрім явно упереджених.
Це не я звинувачую, я Сінтезу просто показав звідки на нього М_М наїхав.