Шовігаварітє? Щойно Пестиленс зніс як "флуд" у шосту палату мої цілком конкретні запитання по вашій "законотворчості". При тому сам на голубом глазу там пише що "нада обсуждать". З ким "оговарівать"? І вами? Ви ж недоговороздатні, про що з вами можна домовлятися?Фрося писав: ↑А ты матюки не сносил на Смітник? Не отправлял в бан?
Если матюки содержатся в копипастах, то как говорят "из песни слов не выкинешь" ты же не сносил такие посты?Поэтому нужно оговорить такие ситуации,как цитирование Поддеревянского.
Предлагай,как ты видишь эту процедуру,надо ли это делать?
Единственный верный вотум действующим модераторам!
Re: Единственный верный вотум действующим модераторам!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
вот поэтому надо четко прописать такие ситуации в правилах,что бы потом не обвиняли модератора в самоуправстве.
- Pestilence
- Чефхелфер
Не надо вопросов. Там только предложения и конкретные поправки.То есть либо предлагаешь пункт, либо предлагаешь поправки (свой вариант) уже предложенному пункту. Все остальное размывает топик.
Прошу извинить, я в огород. Вернусь -промодерирую матюки.
А ваша четвірка вже настільки потонула в самоуправстві, що намагатися звалити всю відповідальність на наспіх зліплені "правила" вже не вийде.
Прикол і ваша помилка у тому, що ви не бачите різниці між проізволом, котрим користувався в модерації я, й безпредєлом/вседозволеністю, котру чините самі.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Надо завести отдельную ветку - Зеленский молодец. И там запретить критику президента. В остальных критику разрешить. Нет анализов мочи - значит и не наркоман. Не пойман - не вор.
в правилах почти ВСЕ что ты делал модератором без правил.
Просто все это оформлено . И если тебе устно "тыкали",то при наличии правил их нужно выполнять.
И да,обида прет у тебя из всех щелей.
- Babasha
- Штучний інтелект
в сортах говён не разбираюсь (с)
общем ты сам ответил на вопрос почему тебя вы...или из модсостава
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Pestilence писав: ↑ Прошу извинить, я в огород. Вернусь -промодерирую матюки.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.
Уже остогидло? А Вам-то чому? Я ж уже не модер, ніякого "тиску" й "загрози" не являю, забанити нікого із персональних мотивів не можу... Правда, й не банив нікого, але то дрібниці... То чого ж Вам іще від мене треба? Щоб я хряпнув дверима? Не дочекаєтеся, у які б там старші фрейліни не проізвьол Вас Імператор.
Я обговорюю політику, бо це форум саме політичний, у даному випадку - політику форумну. Якщо особисто Вам це не подобаєцця, то можете зходити розвіятися туди, куди мене зовсім недавно посилали.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Здєсь? У фейковому ТАЄМНОМУ "голосуванні"? Ну логічно.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Арчер, ви нічого не зрозуміли?
От в цій гілці йде обговорення про його помилки, недоліки, невдоволення його діями тощо. Це все нормально.
Ненормально було те, коли не обговорювали, а знущались та сипали різними образами.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
який майдан? де самоуправство з мого чи Фросіного боку? Де самоуправство з боку Пестілєнса? А хто четвертий?
ЯКЕ самоуправство, блд?! Сінтез охренів, бо кнопку цяцьку любиму відібрали, і не може зупинитись.
Він по природі сталініст, йому конче потрібно мати владу над людьми, а тут на тобі!
Мою теж зніс про те, чому тільки кацапів можно лаяти, а "богоізбраних"-ні, так шо справа Річі живе й перемагає. Пішов я поки що, не хочу втрачати час. Тим більше,що не так давно ви писалиSintez писав: ↑Шовігаварітє? Щойно Пестиленс зніс як "флуд" у шосту палату мої цілком конкретні запитання по вашій "законотворчості". При тому сам на голубом глазу там пише що "нада обсуждать". З ким "оговарівать"? І вами? Ви ж недоговороздатні, про що з вами можна домовлятися?Фрося писав: ↑
А ты матюки не сносил на Смітник? Не отправлял в бан?
Если матюки содержатся в копипастах, то как говорят "из песни слов не выкинешь" ты же не сносил такие посты?Поэтому нужно оговорить такие ситуации,как цитирование Поддеревянского.
Предлагай,как ты видишь эту процедуру,надо ли это делать?
Я ж вас зразу попереджав, що не можна однією жопой сидіти на двох стільцях, бути сталіністом і націоналістом. Так що фінал ваш закономірний. Читайте Леніна, ту ж статтю про продподаток, може щось зрозумієте." З Нечая, як і з більшості кацапів, сталініст такий же, як із румуна римлянин, хоча й звучить схоже."
Що ж Вам так все остогидло? Заморилися, як Бубочька сердешний? Так нічого тоді лізти у политику, краще частіше бувати на свіжому повітрі й рухатися. Двіженіє - жизнь.
А що, вас більше аніж четверо? Значить я щось поопустив...
І не меліть бред про "обіди". Я сказав, що не дам перетворити форум на зелене лайно, і не дам цього зробити.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Віро, послухайте тут
Може, і їх забанити? Репутація Моніки і всієї України настільки впала нижче плінтуса,що будь-які "знущання" з них виглядатимуть як компліменти.