Передача с Робертом Штайном и Томасом Рёпером. Речь идёт о Украине и Зеленском.
Этого слушать?
Интервью с немецким экспертом, живущим в России: Томас Рёпер уже 20 лет живёт в России
Я ж не против. У него есть позитив - например возврат пленных. Я думаю что-то хорошее он все же делает. Вероятно.
А майдан, це не самоуправство, НМД, а справедливе обурення народу діями влади.Віра писав: ↑який майдан? де самоуправство з мого чи Фросіного боку? Де самоуправство з боку Пестілєнса? А хто четвертий?
ЯКЕ самоуправство, блд?! Сінтез охренів, бо кнопку цяцьку любиму відібрали, і не може зупинитись.
Він по природі сталініст, йому конче потрібно мати владу над людьми, а тут на тобі!
чё, шапку з голови у когось зірвав чи за носа схопив, як Петя?Archer писав: ↑Я ж не против. У него есть позитив - например возврат пленных. Я думаю что-то хорошее он все же делает. Вероятно.
Единственно в вопросе перекоса культуры - Зеленский может оскорблять, а его нельзя. Мне кажется, что это неэтично. Более явно, того он делает намеренно. Кроме того, когда он нарывается на ответною реакцию, он расстраивается. Если он такой принципиальный парень, то если он не способен с собой разобраться, со своим хамством - простите с ненужным "оскорблятсвом", то зачем он предлагает такую модель поведения ? Мы ж все президенты ? Или сейчас новый концепт ?
Archer писав: ↑
Я ж не против. У него есть позитив - например возврат пленных. Я думаю что-то хорошее он все же делает. Вероятно.
Единственно в вопросе перекоса культуры - Зеленский может оскорблять, а его нельзя. Мне кажется, что это неэтично. Более явно, того он делает намеренно. Кроме того, когда он нарывается на ответною реакцию, он расстраивается. Если он такой принципиальный парень, то если он не способен с собой разобраться, со своим хамством - простите с ненужным "оскорблятсвом", то зачем он предлагает такую модель поведения ? Мы ж все президенты ? Или сейчас новый концепт ?
однозначно, я хіба заперечую? якщо мається на увазі саме Майдан. На жаль, по неписаному закону, плодами Майдану скористався негідник
Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди.Віра писав: ↑ чё, шапку з голови у когось зірвав чи за носа схопив, як Петя?
чи в чому його хамство чи теє саме оскорблятство?
пам'ятаю тільки "вийди отсюда, розбійник" (розбійник, бо чи то був покараний, чи звинувачений за розбій)
та і який він хам? позапопередник той дійсно був хамом, ні, Хамом, навіть кликуху таку мав, а цей хлопчик для бітія
Лише за те, що він гигикав над ЮВТ, коли вона була в кутузці ще й з хворобою, його взагалі не можна вважати людиною. Хам "по жизні".Archer писав: ↑Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди.Віра писав: ↑ чё, шапку з голови у когось зірвав чи за носа схопив, як Петя?
чи в чому його хамство чи теє саме оскорблятство?
пам'ятаю тільки "вийди отсюда, розбійник" (розбійник, бо чи то був покараний, чи звинувачений за розбій)
та і який він хам? позапопередник той дійсно був хамом, ні, Хамом, навіть кликуху таку мав, а цей хлопчик для бітія
Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького".
Вам приятно ? Это с публичного. Абы не Порошенко.
Лень перечислять "повторы" 1+1, где ЮВТ стебутся над всем и возрастом и тд и тп 95 квартальцы. Штук шесть точно за две недели. Ну и стоит ли удивлятся, что не шмог прийти шо на дебаты - оптимальный термин - "ссыкун". И особо цынично выглядело как Зеленский в пустой студии Ахметова вякал про 50% рейтинга.
Віра писав: ↑ ...........................................................................................................................................................
а у нас ніякого майдану не було, просто сінтеза поглинула велетенська образа, от он трохи, а може і не трохи, втратив здоровий глузд - і він в усьому винуватить мене
вже видумав якийсь альянс чотирьох
опонувала йому тільки я, Фрося трохи мене підтримувала, і усе. Я пішла з форуму, щоб поберегти свої нерви. Далі - мабуть адмін. нмд, побачив, що люди розбігаються, на форумі продовжується скажене шоу двох юзерів, (за сумісництвом модераторів), і вирішив провести перевибори, створивши Правила. Реакція з боку сінтеза була бурною і непередбаченою. То про який альянс він говорить? І хто ці четверо?
Віра писав: ↑ А чи є у когось статистика, скільки було звільнено Порошенком за ті 5 років? Щось я пам'ятаю звільнення Афанасьєва і (забула прізвище) - водив їх по тб-каналах, піарився. Так само із Савченко, та Надя виявилась норовливою. То скільки їх було?
Волмер, ви ставите в укор кількісний і якісний склад звільнених. То, може, друга сторона була не дуже договороздатна?
и я, про кожаные шорты в вермахте!