Mack Mack писав: ↑
Sintez писав: ↑
Якщо амери фінансували, то нєфіг гавкать тепер. Одгрібають всі рівно те, що заслужили.
Песець. При чому тут фінансування? Фінансувалися край потрібні досліди, бо епідемії у майбутньому - це проблема планети з такою кількістю населення. Питання в тому, що китайці знали ще наприкінці листопада що то за вірус і звідки той вірус. Питання навіть не в тому, що вони не забезпечили відповідні процедури у лабораторії, що призвело до виходу вірусу "в народ". А справа в тому, що не попередили світ про це.
Маячня. Розробка нових вірусів-то вкрай потрібні досліди? Офігєть! Тоді винахідникам отруйних газів та атомної бомби треба взагалі Нобелівську премію миру дати!

По такій логіці. Для тих, хто в танкє ще раз кажу-лабораторія фактично ПРИВАТНА. фінансується приватними особами, вони ж заказують напрямок, в якому лабораторія працює-до чого тут уряд Китаю? Арчер правильно писав, що доведені лібералами до банкрутства інститути мікробіології в Україні потім за безцінь прихватизувала фірма "Бакстер", яка офіційно розробляє вакцини, а неофіційно-нові віруси. Сильно уряд України чи президент знають, що там відбувається? Якщо хтось памятає епідемію здається 2008-го року, коли Юля на "Таміфлю" піарилась, то тоді захворюваність дуже нагадувала "іспанку" і нинішню епідемію-так само була висока температура, так само вірус швидко спускався до альвеол, визивав там крововилив і людина вмирала від гіпоксії внаслідок порушення газообміну. Я сам тоді перехворів цією хернею, температура піднімалась до 40,4 по Цельсію. Правда, я отієї херні не пив, я про "Таміфлю", а пив "Протефлазід", трави, температуру не збивав, тому швидко викарабкався. І шо, сильно тоді уряд на це впливав? Хоч якісь запитання були до фірми "Бакстер?" А які запитання можуть бути у тубільців до хазяїна в колонії, де ОФІЦІЙНО було дозволено випробовування нових ізраїльських ліків на українських дітях в дитячих будинках? Но, конєшно, при Сталінє било б хуже...