ну, мы вроде уже выяснили значение и смысл термина «эксперт»?
Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?
Re: Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?
нет, например - ценовая экспертиза для определения таможенной стоимости. Никакого суда.
Не надо ничего выдумывать, «эксперт», «экспертиза» и пр. прописаны в нормативке достаточно четко.
а
п.с.
а словосочетания типа: политческий эксперт, экономический эксперт - просто бессмыслены, как, например, политический или экономический патриот.
Да?! І розтин уже зробили, сьогодні?Фрося писав: ↑Вот такая "фигня"...тинди-ринди
@kzat_azuv
·
12 ч
Від ковід сьогодні вмер екс-директор "Подільського цементу" Дарчук.
Людина зробила з радянського заводу сучасне європейське підприємство та користувалася повагою містян. Йому було 67 років.
Через декілька годин вмерла і його дружина. ((это не совпадение-инсульт,диабет и т.д,это зараза вирус.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так, стоп. Яким чином "пан" Сінтез заважає Вам викладати свою точку зору на поточні події? Вважати експертом когось іншого й постити його тут?
Чи кушать не дає?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви хочете допомогти?M_M писав: ↑Зрозуміло. Життя все гірше та гірше... І кожен раз хтось винний. Спочатку Кравчук. Потім Кучма. Потім Ющенко, Ахмєтов, Янукович, Фірташ...
Нічого не змінюється, життя гіршає з кожним днем. Змінюються керманичі, змінюються закони, змінюється навколишнє середовище. Але все одно життя гіршає з кожним днем.
Ви намагаєтесь у міру своїх сил... Ото цікаво, скільки з Ваших співрозмовників повірили у геніальність Сталіна? Чи у КОБ?
А життя все гірше...
Хоча в усіх перелічених різноманітних випадках є спільне. Що і є причиною особистих негараздів. І Ви в стані це знайти. Якщо будете шукати, звісно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А хто персонально Вам дав дозвіл сунути пику в мої особисті гаразди/негаразди?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
[/quote]
для початку вивчить хто шо зробив
Сьогодні компанія провадить свою діяльність у 31 країні світу – від Сполучених Штатів Америки до Європи, Індії та Китаю.
На приблизно 3600 її підприємствах у всьому світі працює 85 тисяч осіб.
http://www.crhukraine.com/
Він з вас знущається. І має на це право, бо ви самі банили його опонентів, таких як я чи Телек, тим самим дпомагаючи сіоністам і далі нищити український народ. Ви банили за Шарія, хоча у Шарія багато роликів про те, як команда Моніки знищує українських фермерів. Ви завжди ставили свої "хотєлки" вище інтересів суспільства. Яка суспільству різниця, хто до нього донесе критичну для нього інформацію? Якщо, к приміру, я командую армією і якийсь покидьок скажімо за гроші надає мені інформацію, яка мені допоможе виграти битву, то чому я повинний від цього відмовлятися? Якщо я, конєшно, не дурачок. І це не значить, що я перестану вважати його покидьком, просто я його використовую, а не він мене. А так вони можуть тепер робити все, що завгодньо, ті ж ринки були закриті, а супермаркети з турецькою редискою та ізраільськими помідорами по захмарних цінах працювали так, шо аж майка заворачувалась! В общєм, все як обично:українці в прольоті, аїди в шоколаді, главноє, шоб Шарія не було!Sintez писав: ↑Ви хочете допомогти?M_M писав: ↑
Зрозуміло. Життя все гірше та гірше... І кожен раз хтось винний. Спочатку Кравчук. Потім Кучма. Потім Ющенко, Ахмєтов, Янукович, Фірташ...
Нічого не змінюється, життя гіршає з кожним днем. Змінюються керманичі, змінюються закони, змінюється навколишнє середовище. Але все одно життя гіршає з кожним днем.
Ви намагаєтесь у міру своїх сил... Ото цікаво, скільки з Ваших співрозмовників повірили у геніальність Сталіна? Чи у КОБ?
А життя все гірше...
Хоча в усіх перелічених різноманітних випадках є спільне. Що і є причиною особистих негараздів. І Ви в стані це знайти. Якщо будете шукати, звісно.

Востаннє редагувалось 04 травня 2020, 20:35 користувачем Нечай, всього редагувалось 2 разів.
В связи с карантинным падением экономики и возвращению к истокам накопления начального капитала,
подскажите, биту из какого материала лучше брать клён, орех, бук, берёза или металлическую?
Очень нужен профессиональный совет.
Спасибо.
подскажите, биту из какого материала лучше брать клён, орех, бук, берёза или металлическую?
Очень нужен профессиональный совет.
Спасибо.
це шо - шашлик на майовці?

Як знавець законодавства, Ви не можете не знати, що у кожного законодавчогр акту, нормативного акту і "частково розпорядчого" є чітко окреслені межі дії. Територіальні, часові, ситуативні, і таке інше. Ми зараз розглядаємо два випадки. Використання терміну "експерт" у якомусь відеоролику, та на форумі. Який саме акт пропонуєте застосувати?