Sintez писав: ↑
Як би дівчаток не оформили "померлими" та по борделях не розпродали.
кому шо. це вже якась зашкварена паранойя
Паранойя? А от напримєр у мого знаймого десять років тому пропала дочка. Серед білого дня. Сіла в електричку, їхати в інститут, а до общаги так і не дісталася. Умніца-красавіца. Тихо, буденно зникла. Не інтернатівська, "свійська" дівчинка.
Так що я маю підстави для підозр таких, які вважаю доречними, а кому не подобаєцця, той може йти в найближчий сад.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
До ответа на тест ,заболевшие под подозрением на коронавирус.
Или ты не так понял?
Я останнім часом важко розумію медиків.
У лікарнях області станом на 18 травня перебувають 590 людей. Із них у 272 пацієнтів підтверджено коронавірус, решта – з підозрою. Про це повідомляє Чернівецька ОДА.
Слід розуміти так, що окрім "вірусу", або "підозри", інших хвороб у області не стало?
У моїх знайомих помер сусід, 34 років. Поставили "вірус". Родичі наполягли на розтині, розтин показав розрив апендикса...
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Фрося писав: ↑
не верящим в ковид смотреть обязательно..
А від раку лікарі не помирають? А від депресії внаслідок низьких зарплат чи втрати роботи? За роки незалежності майже 20 мільйонів українців з України наче корова язиком злизала-і жодна Фрося цим не переймалась, а тут на тобі...
Фрося писав: ↑
не верящим в ковид смотреть обязательно..
Так я не зрозумів. Жінка каже, "ковід" у мужика так і не підтвердився. Але його поховали все одно у мішку...
Кожен отримує по вірі своїй, що сказати. Нічого я там такого не побачив, подібної пропаганди, давлячої на емоції, я ще за совка надивився вдосталь, уже не діє на мене. Імунитет.
А церква вірусовіруючих уже є?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Рак - окрема пісня. Можливо, на мене не діє ця шуміха, бо мав власний досвід спілкування з онкологом і довелося почути відповідний діагноз. Нікому б не бажав. Але рак все ж відносно рідкісна й, головне, незаразна (принаймні так вважаєцця) "хвороба". А тут пропагандою роздуто, що смерть всюди, варто ступити за двері... Єсть людям від чого здохнути й без всякого вірусу. Особливо медикам, у яких медична "релігія" - частина професії.
Востаннє редагувалось 19 травня 2020, 06:10 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
З якого це переляку? Перебуваючи в дурдомі віртуальному, я не маю права постібатися із масового психозу, штучно роздутого в реалі? Та щяз. Цинізм - моє всьо.
До речі, хіба це перший штучний масовий психоз? Чи могли б, напримєр, психічно здорові люди свого часу масово голосувати за зека?..
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дівчину змусили купити ліків на 30 тисяч гривень для порятунку її бабусі та дідуся, які згодом померли від коронавірусу https://tsn.ua/coronavirus/divchinu-zmu ... 49701.html
У Мукачеві у психоневрологічному диспансері підозрюють спалах коронавірусу, - міськрада - новини...
У Мукачеві Закарпатської області підозрюють спалах коронавірусу в обласному психоневрологічному інтернаті, у хворих відібрано біоматеріали для проведення ПЛР-діагностики
espreso.tv