Не зрадь Майдан!
- Telecaster
Re: Не зрадь Майдан!
я з дуба не впав..
ти інгвар още не врубаєшся... в те шо олень каже - це раз
а по-друге... по темі
нас наєбали
дякую.
а по-друге... по темі
нас наєбали
дякую.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Інформація для п"ятої колони
Розстріл Майдану: Опублікований список з фото беркутівців, які вбивали людей на площі
Зараз багато громадян можуть внести свій вклад у спільну справу.
Служба безпеки України попросила допомогти спіймати екс- “беркутівців”, причетних до вбивства євромайданівців.
Відомство підготувало відповідне відео, в якому представлені фото і дані по кожному з підозрюваних. Також вказано номер “гарячої лінії” СБУ – (044) 256 90 07. Силовики просять надати допомогу тих, хто володіє хоч якою-небудь інформацією про місцезнаходження вказаних людей.
а что там врубаться?Telecaster писав: ↑09 квітня 2018, 16:05я з дуба не впав..
увлекаться теологией это одно, а верить в Бога - совсем другое
да кто бы спорил!а по-друге... по темі
нас наєбали
дякую.
управлять народом не наё...ая, просто НЕВОМОЖНО
но делать это можно по-разному: можно как Штатах, а можно как у нас или у бывшего "старшего брата"
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0 ... 0%BD%D1%8FNormal писав: ↑09 квітня 2018, 16:13Розстріл Майдану: Опублікований список з фото беркутівців, які вбивали людей на площі
Зараз багато громадян можуть внести свій вклад у спільну справу.
Служба безпеки України попросила допомогти спіймати екс- “беркутівців”, причетних до вбивства євромайданівців.
Відомство підготувало відповідне відео, в якому представлені фото і дані по кожному з підозрюваних. Також вказано номер “гарячої лінії” СБУ – (044) 256 90 07. Силовики просять надати допомогу тих, хто володіє хоч якою-небудь інформацією про місцезнаходження вказаних людей.
Що, не буде? Нашкодили, потікали, і притихли? А вони вбили першими, і значно більше, і більш різноманітними способами. Тепер поховалися і стісняються? Мотиви вбивства беззбройних цивільних людей пояснювати не хочеться?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
По данному делу у меня никаких вопросов: если я кого-либо не считаю верующим,то это моё дело и мнение своё я скрывать не собираюсь. В свой адрес я слышу разные мнения и никому закрыть рот не пытался и даже не собирался.
Вопросы,насколько я понимаю, только у тебя: как местными административными мерами защитить свою декларируемую религиозность? Хотя, слово "предупреждаю" говорит о том,что ты этот вопрос уже почти решил.
Ну что же, поздравляю!
ну так вы и выложили бы те самые ролики как контраргумент
не знаю я,что там было, но ...Нашкодили, потікали, і притихли? А вони вбили першими, і значно більше, і більш різноманітними способами. Тепер поховалися і стісняються? Мотиви вбивства беззбройних цивільних людей пояснювати не хочеться?
Повторял не единожды и особых возражений здесь не встречал: существует довольно устойчивая версия того,что Янукович и его окружение не имеет никакого отношения к расстрелам на майдане. А расстрелами руководили именно те, кто и устроил сам "майдан", отчего эти убийства выглядят ещё более циничными.
Пусть восторжествует правда. Но не скрою, что отдаю предпочтение вышеупомянутой версии.
Тобто хочуть виявити всіх свідків.Силовики просять надати допомогу тих, хто володіє хоч якою-небудь інформацією про місцезнаходження вказаних людей.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що мене в кацапах і жидах добиває, так це безапеляційність. Мнєнія космічних масштабів й космічної ж глупоти підносяцця як абсолютно безсумнівні.ingvar писав: ↑09 квітня 2018, 16:15а что там врубаться?Telecaster писав: ↑09 квітня 2018, 16:05я з дуба не впав..
увлекаться теологией это одно, а верить в Бога - совсем другоеда кто бы спорил!а по-друге... по темі
нас наєбали
дякую.
управлять народом не наё...ая, просто НЕВОМОЖНО
но делать это можно по-разному: можно как Штатах, а можно как у нас или у бывшего "старшего брата"
Ти особистий оперуповноважений Бога, і в тебе єсть від нього списки віруючих, зкріплені мокрими печатками?
Якщо ти особисто не можеш без брехні й дихнути, то на яких підставах стверджуєш, що праведне управління колективом неможливе в принципі?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти мабуть не розумієш. Або за старою звичкою прикидаєшся дурником, я хз. Возраженій ти справді зустрічав мало, бо ніхто з тобтою власне й не збирався вести якихось дискусій. Який сенс спорити з патентованим брехуном, якими за рідким винятком є майже всі кацапи? І я в тому числі у твоє словоблуддя гратися не збираюся. Або ти припиняєш брехати, або тебе тут не буде.ingvar писав: ↑09 квітня 2018, 16:42ну так вы и выложили бы те самые ролики как контраргументне знаю я,что там было, но ...Нашкодили, потікали, і притихли? А вони вбили першими, і значно більше, і більш різноманітними способами. Тепер поховалися і стісняються? Мотиви вбивства беззбройних цивільних людей пояснювати не хочеться?
Повторял не единожды и особых возражений здесь не встречал: существует довольно устойчивая версия того,что Янукович и его окружение не имеет никакого отношения к расстрелам на майдане. А расстрелами руководили именно те, кто и устроил сам "майдан", отчего эти убийства выглядят ещё более циничными.
Пусть восторжествует правда. Но не скрою, что отдаю предпочтение вышеупомянутой версии.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не плутайте просту вату з ідейною пропагандою.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Хтось з російських філософів,здається, Бєрдяєв, колись сказав, що найбільші в світі мессіанські народи-то кацапи і жиди. І не помилився.Sintez писав: ↑09 квітня 2018, 17:09Що мене в кацапах і жидах добиває, так це безапеляційність. Мнєнія космічних масштабів й космічної ж глупоти підносяцця як абсолютно безсумнівні.
Ти особистий оперуповноважений Бога, і в тебе єсть від нього списки віруючих, зкріплені мокрими печатками?
Якщо ти особисто не можеш без брехні й дихнути, то на яких підставах стверджуєш, що праведне управління колективом неможливе в принципі?
- Telecaster
ух ти ж... я і не знав... прадалжай онолітегу...
мої пости мабудь несуть якийсь сакральний meaning для тебе
шо ти так вазбудився!

Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
возбудился по поводу мессианства не я(см. выше)Telecaster писав: ↑09 квітня 2018, 18:43ух ти ж... я і не знав... прадалжай онолітегу...
мої пости мабудь несуть якийсь сакральний meaning для тебе
шо ти так вазбудився!![]()
так что тут мимо
ну это ж естественно. кто, как не холоп, или гонимый, не будет убеждать себя, что на самом деле его положение - это результат присков врагов, соседей, завистников или еще хз кого, а она самом деле он уникальный и полон неописуемых достоинств.
и если жиды в своем нагнутом состоянии находили стимул становиться умнее, образованней, хитрей, то кацапы тупо гордились дедовоевалами и горами трупов, что нагородили в своих войнахи и "освобождениях".
так что, к самой теме уже никто не возвращается?
как всё таки быть с тем(см. выше) интервью с Бубенчиком? а ведь оно и является ключевым!
как всё таки быть с тем(см. выше) интервью с Бубенчиком? а ведь оно и является ключевым!