Путешествую по Сибири. Страна умерла.
-
Soldier Of Fortune
Re: Путешествую по Сибири. Страна умерла.
Буржуйська влада у всіх країнах, і там вона керується на англійській мові. А в Україні виходить субаренда, не напряму керівництво 
Вперше чую. що форма власності і державний устрій залежать від мови. Це щось нове в економічній науці. Пан, мабуть, мітить на Нобелівку?Soldier Of Fortune писав: ↑ Буржуйська влада у всіх країнах, і там вона керується на англійській мові. А в Україні виходить субаренда, не напряму керівництво![]()
Не зрозуміло. Якщо "влада" однакова, чому тоді заклик до "збройного повстання" для України норм, а для кацапії - зрада?Нечай писав: ↑Ні. не так. Влада буржуйська, що в Україні, що в Ерефії. Так зрозуміло?Soldier Of Fortune писав: ↑ Вибачайте, що вирвав фразу з контексту... досить часто ви звинувачуєте недолугих хахлів в про..бі держави, а що ж тоді означає ця фраза?
P.S. Я погоджуюсь з вашою критикою "нашої" влади, а влада виявляється москальська? Так?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вирішили пограти в жида? Тобто ви мені будете приписувати те. чого я не говорив, а я повинний буду ваші фантазії спростовувати? За лоха мене тримаєте? Ви, батєнька, наскільки нахабний, настільки і наївний!
Нда.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Страна не "умєрла". Її УБИЛИ. Майже.
Цю різницю дуже важливо розуміти.
Цю різницю дуже важливо розуміти.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
а баба галамага
мертві зомбі дискутують про мертву „вбиту“ „країну“
вона завжди була мертвою зомбі,
так само як тутешні зомбі банять на місяць, а брешуть, що на тиждень, або - на тиждень, а брешуть, що на 1 день,
на перший погляд - живі, якісь рухи здійснюють, а насправді - трупи
зазеркалля „білосніжне“
вона завжди була мертвою зомбі,
так само як тутешні зомбі банять на місяць, а брешуть, що на тиждень, або - на тиждень, а брешуть, що на 1 день,
на перший погляд - живі, якісь рухи здійснюють, а насправді - трупи
зазеркалля „білосніжне“
- Pestilence
- Чефхелфер
Обсуждение действий модераторов тоже наказуемо. Стоит помнить об этома баба галамага писав: ↑ так само як тутешні зомбі банять на місяць, а брешуть, що на тиждень, або - на тиждень, а брешуть, що на 1 день,