Отже ви погоджуєтесь з Чаплигою що Зеленського треба заарештовувати за порушення виборчого законодавства? Добавлю - ще й партію треба з виборів зняти.
5 вопросов от Зе.
Re: 5 вопросов от Зе.
Из всех кандидатов,если бы я была в Киеве,я бы голосовала за Левченко Юрия.
Я давно за ним наблюдаю.Достойная кандидатура.Из Свободы вышел
Компромата не нашла,в киевской раде активный.25 вересня 2020 року був зареєстрований кандидатом в мери Києва від партії "Команда Левченка "Народовладдя".
У червні 2020 року презентував партію "Народовладдя".
У листопаді 2019 заявив про вихід з ВО "Свобода". Разом із ним з партії та однойменної фракції у Київській міській раді вийшли її депутати та експомічники Левченка Прохор Антоненко та Святослав Кутняк.
т.е., лично ты его не знаешь, поручиться не можешь, а «картинка» - хорошая? Вот и вся суть таких «выборов»...Фрося писав: ↑Из всех кандидатов,если бы я была в Киеве,я бы голосовала за Левченко Юрия.
Я давно за ним наблюдаю.Достойная кандидатура.Из Свободы вышелКомпромата не нашла,в киевской раде активный.25 вересня 2020 року був зареєстрований кандидатом в мери Києва від партії "Команда Левченка "Народовладдя".
У червні 2020 року презентував партію "Народовладдя".
У листопаді 2019 заявив про вихід з ВО "Свобода". Разом із ним з партії та однойменної фракції у Київській міській раді вийшли її депутати та експомічники Левченка Прохор Антоненко та Святослав Кутняк.![]()
Голосуй серцем!(с)
Удачи!
Тогда надо все партии снимать,все нарушают.DSMechanic писав: ↑ Отже ви погоджуєтесь з Чаплигою що Зеленського треба заарештовувати за порушення виборчого законодавства? Добавлю - ще й партію треба з виборів зняти.
Вчера звонок-"Это партия "За майбутне",как вы относитесь к тому,что из городского бюджета выделят 40 млн инвалидам и пенсионерам?"
ОПЗЖ на каждлом углу палатки поставила и оживленные старушки и старички рядом .
Чувствую не даром толпятся,будут на выборы ползком идти,а Синтез будет дома,потому что маску надо одеть.
- DSMechanic
Я написала "мелькнуло сообщение",не надо это расценивать как достоверный факт.Вчера я читала все подряд,и не помню откуда это.Может очередной "чаплыга" вброс сделал.DSMechanic писав: ↑Отже ви погоджуєтесь з Чаплигою що Зеленського треба заарештовувати за порушення виборчого законодавства? Добавлю - ще й партію треба з виборів зняти.
- DSMechanic
Это вопросы президента,а не СН.Это маленький нюанс.DSMechanic писав: ↑Всі партії збираються розміщувати власну рекламу прямо на дільниці в день виборів?
т.е., Президент хочет нечто для себя узнать, но технически это обеспечивает некая партия?!Фрося писав: ↑Это вопросы президента,а не СН.Это маленький нюанс.DSMechanic писав: ↑ Всі партії збираються розміщувати власну рекламу прямо на дільниці в день виборів?![]()
Да, ето «нюанс»!
- DSMechanic
Нема в законах "питання президента" і, як вказано - нема грошей на це. відповідно, як ви самі вказали, що можливо, дійсно можливо - це за гроші партії. тоді це агітація. Може за гроші невідомих благодійників? Думаю це теж буде назаконою агітацією, треба у юристів питати.
Президент Зеленський озвучив друге з п’яти питань
"Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони?", - повідомив ЗЕ у відеозверненні
"Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони?", - повідомив ЗЕ у відеозверненні
Востаннє редагувалось 15 жовтня 2020, 11:30 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Дивно це все. Вся влада у зе, чому не прийнятий Закон про референдум - питай у людей, хоч кожного тижня легітимно за визначеною процедурою. Чому саме у день виборів? Чи не за для прикриття фальсіфікацій?
Галімий папулізм.
Галімий папулізм.
таке враження, шо ЗЕбіл тільки вчора народився та не має поняття зеленого не тільки у правовому полі - навіть у граматиці
нєдолго мучаться старушкам...
- DSMechanic
Звичайний розводняк піарників. Навряд підуть на пряме порушення закону, але хочуть щоб обговорювали не вибори і варіанти - а питання. Типу було "прийде весна-садити будемо", тепер буде "садити будемо довічно". Типу вони взагалі збираються когось садити.
Переключають увагу.
- DSMechanic
ПС. Навіть не стільки до незаконої агітації, скільки взагалі до планів зеленої влади. Бо озвученні питання - не тільки піар, це можуть бути і реальні дії - більшість же у них.
- Амосенко Олег
"Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони?"
Що таке Донбас?
"Донецький вугільний басейн (скорочено Донецький басейн, Донбас) — промисловий регіон, що охоплює більшу частину Донецької області без Приазов'я та крайньої півночі, південь Луганської області, а також прилеглі частини суміжних зі сходу і заходу областей — схід Дніпропетровської (Україна) та захід Ростовської області (Росія)."
Чому саме Донбас?
Бо там сепари?
Хоча, питання не важливі, щоб у них не було, суть не змінюється.
Суть - в черговий раз розвести лохів.
Щоб чубились за "питання" і голосували за Зе...
"ти... ти... приходь... ти... буде так як вирішиш ти..."
Хто "ти"?
Ці питання не мають ніякої юридичної сили.
"опитування" будуть проводити за гроші Гереги і ко.
ЩО там можна вирішити?
Це більше на глузування схоже - "приходь ти нічого не вирішуєш".
Я також не розумію їх гасла "Україна це ти" - нісенітниця. Україна це Україна, а не хтось один.
Або Притули "Київ без напрягів". Далі що буде? "Київ без зашкварів, йопта!" Так?
Ближче до "народу"? Тільки якого народу? Гопників?
Що таке Донбас?
"Донецький вугільний басейн (скорочено Донецький басейн, Донбас) — промисловий регіон, що охоплює більшу частину Донецької області без Приазов'я та крайньої півночі, південь Луганської області, а також прилеглі частини суміжних зі сходу і заходу областей — схід Дніпропетровської (Україна) та захід Ростовської області (Росія)."
Чому саме Донбас?
Бо там сепари?
Хоча, питання не важливі, щоб у них не було, суть не змінюється.
Суть - в черговий раз розвести лохів.
Щоб чубились за "питання" і голосували за Зе...
"ти... ти... приходь... ти... буде так як вирішиш ти..."
Хто "ти"?
Ці питання не мають ніякої юридичної сили.
"опитування" будуть проводити за гроші Гереги і ко.
ЩО там можна вирішити?
Це більше на глузування схоже - "приходь ти нічого не вирішуєш".
Я також не розумію їх гасла "Україна це ти" - нісенітниця. Україна це Україна, а не хтось один.
Або Притули "Київ без напрягів". Далі що буде? "Київ без зашкварів, йопта!" Так?
Ближче до "народу"? Тільки якого народу? Гопників?