Трям...
Трям...
"Ті, хто не переймався захистом України у 1918 - 1919 роках, - у 30-х їли своїх дітей!"
Re: Трям...
"Ті, хто не переймався захистом України у 1918 - 1919 роках, - у 30-х їли своїх дітей!"
Колаборантів і путінців багато, (ОПЕЗежешників, шаріївців, ЗЕлених), п'ята колона...
Шарiя тут можна знайти хiба що у шостiй
- Амосенко Олег
Все добре.
Щоб там не кричали ватники - для нас ситуація досить непогано розвивається.
Щоб там не кричали ватники - для нас ситуація досить непогано розвивається.
- Babasha
- Штучний інтелект
Усё в попядке, все пидры и подпидротики низложены и тихо сидят под лавкой!
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
EndryX писав: ↑хто тут зараз захопив інфопростір?
Ну "захопив" гучно сказано, іде дружній акуратний мордобій між зазеленцями й протизеленцями, в основному, ватніки робко прячуть тєло жирноє в утьосах. Якщо тебе цікавить ставлення до Петра сонцесяйного, принаймні про себе маю сказати, що хоча й протизеленець, Петра вважаю куди більшим злом для країни, аніж Зєлю. Якось так, хоча може й дещо неоковирно вийшло.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Ковидники и антиковидники, масконосцы и мудозвонцы - все единым фронтом выступают против пидра и пидрососов!Sintez писав: ↑EndryX писав: ↑
хто тут зараз захопив інфопростір?
Ну "захопив" гучно сказано, іде дружній акуратний мордобій між зазеленцями й протизеленцями, в основному, ватніки робко прячуть тєло жирноє в утьосах. Якщо тебе цікавить ставлення до Петра сонцесяйного, принаймні про себе маю сказати, що хоча й протизеленець, Петра вважаю куди більшим злом для країни, аніж Зєлю. Якось так, хоча може й дещо неоковирно вийшло.
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Ендрікс закинув камінець... і йому не сподобалось. Бо, я думаю, мав надію побачити тут прихильників Петі, яким він, здається, є.
Бо деякий час назад на старому ДД бачила його симбіоз з порохолюбами, що для мене було дивно. Надто дивно, бо цим він виправдав створені котли, загибель великої кількості захисників. Ну і інші "заслуги"...
А взагалі мені незрозуміла майже 20% підтримка патріота - екс-президента, при якому гинула велика кількість українців. Як незрозуміла їхня ненависть до непатріота зе, при якому це майже припинилось, і який поки що нічого і нікого не здав. Маю надію, що і не здасть.
Бо деякий час назад на старому ДД бачила його симбіоз з порохолюбами, що для мене було дивно. Надто дивно, бо цим він виправдав створені котли, загибель великої кількості захисників. Ну і інші "заслуги"...
А взагалі мені незрозуміла майже 20% підтримка патріота - екс-президента, при якому гинула велика кількість українців. Як незрозуміла їхня ненависть до непатріота зе, при якому це майже припинилось, і який поки що нічого і нікого не здав. Маю надію, що і не здасть.
+1
Вчера я не стала "кидать чепчик" в воздух при появлении Ендрікса,не смотря на то,что я его уважаю,как патриота Украині.
Я видела его пости кое-где и мне они не очень понравились.
Конспирация в интернете не возможна,все на виду.
Ніякої конспірації немає. Не є часу для форуму.
З приводу не сподобалось і обідєлся.... На обідчивих воду возять.
Петро чи не Петро, вторинне. Зараз не є варіантів, зараз або Україна, або назад під московію. Але так вийшло, що найбілш проукраїнський це Порох, хоча в мене є особисті питання. Якщо не станемо проти московитів, то ліс валитимуть і противники Пороха і прихильники...
Доповідь закінчив...
З приводу не сподобалось і обідєлся.... На обідчивих воду возять.
Петро чи не Петро, вторинне. Зараз не є варіантів, зараз або Україна, або назад під московію. Але так вийшло, що найбілш проукраїнський це Порох, хоча в мене є особисті питання. Якщо не станемо проти московитів, то ліс валитимуть і противники Пороха і прихильники...
Доповідь закінчив...