Трям...
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: Трям...
Пройдет много времени и многим будет стыдно за грызню кто больший патриот, кто умнее, чье мнение важнее. Порох вор и должен был уйти, пройдет каденция этих и никто за них не проголосует во 2 раз. Найдут очередного олигарха либо клоуна и снова будем грызться кто больший патриот - олигарх или шоумен.
Я ні з ким не гризусь і нікому вже давно нічого не доказую. В кожного є мізки, хай користується. Так само в себе на ФБ я викладаю виключно свої думки. А час все розставить на свої місця...Pestilence писав: ↑ Пройдет много времени и многим будет стыдно за грызню кто больший патриот, кто умнее, чье мнение важнее.
Мудрий український нарід повністю обнулив Майдан і спротив московитам. Я вчора писав: Кіборги витримали, не витримав мудрий український нарід...
"Ті, хто не переймався захистом України у 1918 - 1919 роках, - у 30-х їли своїх дітей!"
Киборги -да,а не твой ли порошенко настроил народ?
"Ато закончим за 3дня"..народ поверил,а теперь плохой народ..Петро Порошенко
@poroshenko
· 29 дек. 2014 г.
Воєнного вирішення питання по Донбасу не існує. Існує виключно політичне рішення конфлікту на Донбасі.
Не сміши. З декількох побудованих заводів - жодного в Україні. Замість патронних заводів по країні скрізь цукерки рошен. І не тільки у півста виникших після початку війни фірмових магазинах, але й навіть у відділенняї укрпошти. Україна для нього - дійна корова, тільки "бізнес".