Обговорення вітчизняних літаків

Відповісти
главспец

Обговорення вітчизняних літаків

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 08:41

Фрося писав: Natalia Yashin
3 ч. ·
как приятно, черт побери!
УКРАИНСКИЙ САМОЛЕТ помог ИЛОНУ МАСКУ
Транспортный гигант Ан-124 "Руслан" доставил из аэропорта Тулузы спутник весом 55 тонн в США по заказу компании Илона Маска SpaceX (!!). Спутник был упакован в специальный контейнер, сконструрованный французской авиастроительной компанией Airbus. Ценный груз был доставлен точно в срок, целым и невредимым. Об этом сообщила пресс-служба компании "Антонов".
Внедряемся! Внедряемся потихоньку
Зображення
прикинь, точно также «внедряется» грузчик, просто поднося кирпич...
п.с.
и самолёт - наследие совка, не? Знаково для «внедрения»!

Noex

Re: Марсобджоли

Повідомлення Noex » 15 грудня 2020, 09:28

главспец писав: прикинь, точно также «внедряется» грузчик, просто поднося кирпич...
Прікінь, а жоден інший літак цього зробити не в змозі, прікінь, а саме для цього він і був побудований (доставляти вироби надваги для звичайних перельотів). Так, наслєдіє, але збережене та модифіковане під власний замкнутий цикл виробництва. Щось за коцапські Мрії не чутно, хоча коцапи і віджали всю документацію :smoke:

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 10:03

Noex писав:
главспец писав: прикинь, точно также «внедряется» грузчик, просто поднося кирпич...
Прікінь, а жоден інший літак цього зробити не в змозі, прікінь, а саме для цього він і був побудований (доставляти вироби надваги для звичайних перельотів). Так, наслєдіє, але збережене та модифіковане під власний замкнутий цикл виробництва. Щось за коцапські Мрії не чутно, хоча коцапи і віджали всю документацію :smoke:
так, а давай по-порядку: за незалежности был собран из задела аж один штука. Продан арабам.
Те, что в состоянии лётной годности у антоновцев - совковые.
И, некогда могучий проектант и производитель теперь на жизнь зарабатывает грузоперевозками, на том наследии.
Пэрэмога?!
п.с.
о некоторых «досягненнях» лучше молчать в тряпочку... Гоп-гоп?

Noex

Повідомлення Noex » 15 грудня 2020, 11:21

главспец писав: так, а давай по-порядку: за незалежности был собран из задела аж один штука.
главспец писав:
Давай. Стісняюся спрасіть - твоя освіта не совкова? Чи вона перестала бути освітою? А Мрія 225 не українська розробка українського кб, чи Українська рср - то коцапія? Не пересмикуй.
главспец писав: Продан арабам.
:snooks:
25 березня 2020 року стало відомо, що Ан-225 «Мрія» після 18 місяців ремонту та модернізації здійснив перший політ. «Зокрема було перевірено нову систему управління» — зазначається у повідомленні компанії. На літаку було встановлено нову систему керування силовою установкою українського виробництва.
В 2013 році Державіаслужба України погодила документи щодо встановлення літаку Ан-225 призначених ресурсів та строку служби 20 000 льотних годин, 4000 операцій злету-посадки, 45 років експлуатації. Це означає, що офіційно дозволено експлуатувати Ан-225 щонайменше до 2033 р.

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 12:44

Фрося писав: УКРАИНСКИЙ САМОЛЕТ помог ИЛОНУ МАСКУ
Транспортный гигант Ан-124 "Руслан" доставил из аэропорта Тулузы спутник весом 55 тонн в США по заказу компании Илона Маска SpaceX (!!). Спутник был упакован в специальный контейнер, сконструрованный французской авиастроительной компанией Airbus. Ценный груз был доставлен точно в срок, целым и невредимым. Об этом сообщила пресс-служба компании "Антонов".
Внедряемся! Внедряемся потихоньку
см. исходник! О каком самолёте рассуждаешь?

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 12:46

Noex писав: А Мрія 225 не українська розробка українського кб, чи Українська рср - то коцапія? Не пересмикуй.
точно! А так как Королёв был украинцем, то и Гагарин слетал только благодаря...

Гоп-гоп!

Noex

Повідомлення Noex » 15 грудня 2020, 12:50

До чого тут ісходник?! Суперечка на цей пост:
главспец писав:
Noex писав: Прікінь, а жоден інший літак цього зробити не в змозі, прікінь, а саме для цього він і був побудований (доставляти вироби надваги для звичайних перельотів). Так, наслєдіє, але збережене та модифіковане під власний замкнутий цикл виробництва. Щось за коцапські Мрії не чутно, хоча коцапи і віджали всю документацію :smoke:
так, а давай по-порядку: за незалежности был собран из задела аж один штука. Продан арабам.
И, некогда могучий проектант и производитель теперь на жизнь зарабатывает грузоперевозками, на том наследии.
Пэрэмога?!
п.с.
Гоп-гоп?

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 12:53

Noex писав: До чого тут ісходник?! Суперечка на цей пост:
главспец писав:
Пэрэмога?!
п.с.
Гоп-гоп?
выкручиваешься? Кто и чего перевёз? Для Мака?!
Noex писав: Прікінь, а жоден інший літак цього зробити не в змозі, прікінь, а саме для цього він і був побудований (доставляти вироби надваги для звичайних перельотів). Так, наслєдіє, але збережене та модифіковане під власний замкнутий цикл виробництва. Щось за коцапські Мрії не чутно, хоча коцапи і віджали всю документацію

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 15 грудня 2020, 12:57

главспец писав: Гоп-гоп!
Тебя часом ингвар или украиский не покусали?
Хотел бы заметить, что ситуация дошла до такой степени разложения не благодаря гоп-гоп, а благодаря тем, кто 30 лет работал "на благо" Украины на всевозможных руководящих должностях, начиная от президента, и заканчивая специалистами всех мастей, в том числе и главными. Все они кормились из бюджета и чем-то там руководили, и плоды их руководства мы сейчас видим. Или ты считаешь, что виноваты рядовые манюпасы?

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 13:04

Pestilence писав:
главспец писав: Гоп-гоп!
Тебя часом ингвар или украиский не покусали?
Хотел бы заметить, что ситуация дошла до такой степени разложения не благодаря гоп-гоп, а благодаря тем, кто 30 лет работал "на благо" Украины на всевозможных руководящих должностях, начиная от президента, и заканчивая специалистами всех мастей, в том числе и главными. Все они кормились из бюджета и чем-то там руководили, и плоды их руководства мы сейчас видим. Или ты считаешь, что виноваты рядовые манюпасы?
допустим, так это повод изобретать «достижения»? Как в обсуждаемом случае.

Noex

Повідомлення Noex » 15 грудня 2020, 13:07

главспец писав: точно! А так как Королёв был украинцем, то и Гагарин слетал только благодаря...
Знову пересмикуєш? Так ми про національний концерн чи за етнічну приналежність особистості?
Знову пересмикуєш? Твоя відповідь стосувалася Мака чи згаданої мною Мрії?

P.S. Може підкажеш різницю між Русланом та Мрією? Даю підказку - розмір. І стосовно Руслана, то він 100% розробка Антонова як і Мрія, яка теж є розробкою Ана.

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 13:21

Noex писав:
главспец писав: точно! А так как Королёв был украинцем, то и Гагарин слетал только благодаря...
Знову пересмикуєш? Так ми про національний концерн чи за етнічну приналежність особистості?
Знову пересмикуєш? Твоя відповідь стосувалася Мака чи згаданої мною Мрії?

P.S. Може підкажеш різницю між Русланом та Мрією? Даю підказку - розмір. І стосовно Руслана, то він 100% розробка Антонова як і Мрія, яка теж є розробкою Ана.
я писал о Руслане, т.к., он перевёз Маку,
главспец писав: а давай по-порядку: за незалежности был собран из задела аж один штука. Продан арабам.
Пэрэмога?!
п.с.

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 13:23

Noex писав: P.S. Може підкажеш різницю між Русланом та Мрією? Даю підказку - розмір. І стосовно Руслана, то він 100% розробка Антонова як і Мрія, яка теж є розробкою Ана.
тебя имя не смущает? Может, переименовать?!
А то невдобно - «чисто нац.розробка», а имя летучего коцапа...

M_M

Повідомлення M_M » 15 грудня 2020, 14:57

главспец писав: имя летучего коцапа...
Ім'я Руслан потрапило до кацапів з Київської Русі, яка у свою чергу запозичила це ім'я в тюркських народів. Що не так?

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 15:15

M_M писав:
главспец писав: имя летучего коцапа...
Ім'я Руслан потрапило до кацапів з Київської Русі, яка у свою чергу запозичила це ім'я в тюркських народів. Що не так?
возможно, но это имя конкретного героя русской сказки. Летавшего. Прямая ассоциация. Ну, для того, кто Пушкина читал.
п.с.
лично я не возражаю. Я предположил, что «патриоты», ревностно прослеживая нац.родословную этого самолёта, могут переживать...

Noex

Повідомлення Noex » 15 грудня 2020, 15:45

главспец писав: тебя имя не смущает? Может, переименовать?!
А то невдобно - «чисто нац.розробка», а имя летучего коцапа...
главспец писав: возможно, но это имя конкретного героя русской сказки. Летавшего. Прямая ассоциация. Ну, для того, кто Пушкина читал.
п.с.
лично я не возражаю. Я предположил, что «патриоты», ревностно прослеживая нац.родословную этого самолёта, могут
...
Моя плакаль! :cray:
Руслан - син Київського князя, Карл, КИЇВСЬКОГО!
Літав не він, а Чорномор, а Руслан тримав його за бороду!
Карл, да ви лі ето? :lol:
гоп-гоп! :rofl:

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 16:00

Noex писав: Моя плакаль! :cray:
Руслан - син Київського князя, Карл, КИЇВСЬКОГО!
Літав не він, а Чорномор, а Руслан тримав його за бороду!
Карл, да ви лі ето? :lol:
гоп-гоп!
и в его честь назвали самолёт?
Стесняюсь спросить: про Антея тоже есть нац.версия?!

Noex

Повідомлення Noex » 15 грудня 2020, 16:18

Насправді, Руслан вже давно має Кодове ім'я НАТО — «Condor» :smoke:
главспец писав: Стесняюсь спросить: про Антея тоже есть нац.версия?!
Є версія, що ім'я Антей було нав'язане старшим братом. По суті вкрай невдале ім'я як для літака - тільки припадаючи до землі Антей набирав сили, а відірвавшись від землі втрачав її.

Кодове ім'я НАТО Cock — «Півень» :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 15 грудня 2020, 16:23

Noex писав: Насправді, Руслан вже давно має Кодове ім'я НАТО — «Condor»
стервятник?! Зачотно...

Відповісти