ну вангуй, вангуй... Мне «пророчества» обсуждать влом.а баба галамага писав: ↑
не те шоп скоро, але - прі жизні,
тих, хто виживе після вакцєнацеї, чіпують з метою і без мети, добровольно-прінудітєльно.![]()
пля буду, вєк волі нє відать! ©
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Ти справді хочеш заглибитися у це питання? Я маю запитати, щоб потім не було претензій, мовляв не попередив.
63244

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це пін-код, прочитання котрого пожиттєво переводить обрізаних у режим "пів-шостого".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це уже відбуваєцця повним ходом. При чому зомбєй масово штампують навіть без чипів - он вони, по морозу наодинці в мокрих тряпочьках на морді ходять

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
да никто их и не штампует! Зачем? Элементарно: как вырастить ребёнка недоразвитым физически? Да просто, ничего не делать. А вот чтобы сделать его разрядником или КМС к 15 годам, надо гонять и подпинывать, преодолевая и заставляя.
Тоже самое и по уму. Для деградации осн.части биомассы - просто подождать. Оскотинятся. Неизбежно.
?!
Мне пофиг! Моя личная жизнь - табу для «суспильства», это вовсе не его ума дело. Уж я постараюсь, чтобы оно и те, которые хотят обозначить границу между «розпустою (С),твоё)» и некой моей нормой, остались без инфы. Обо мне.
Для підтримки у формі розуму й тіла їм просто достатньо надати можливість працювати, робити щось корисне. Людина сама по собі просто не може вирости ідіотом/аутистом чи дистрофічним шкєлєтом. Для цього слід створити штучні умови, і вони штучно створені. Сьогодні закривають вже й школи - Гітлер із Гебельсом у пекельному казані можуть відкоркувати шампанське, збуваєцця їхня мрія. Про відсутність фізичного навантаження годі й говорити - діти не те що допомагати батькам, а просто гуляти на вулиці припинили.главспец писав: ↑да никто их и не штампует! Зачем? Элементарно: как вырастить ребёнка недоразвитым физически? Да просто, ничего не делать. А вот чтобы сделать его разрядником или КМС к 15 годам, надо гонять и подпинывать, преодолевая и заставляя.
Тоже самое и по уму. Для деградации осн.части биомассы - просто подождать. Оскотинятся. Неизбежно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так ти її, інфу, вже виклаа. Навіть не помітив? Напримєр, якого штибу "послугами" користуєшся. Хоча я й без тебе знаю про спосіб життя тобі подібних.
А от щодо "не його ума дєло" - тут ти дуже глибоко помиляєшся. Якраз таки його ума дєло. Бо дуже дорого обходяцця всякі члєнорояльці на керівних табуретках. Непомірно, запредєльно дорого. Тому такій практиці слід покласти врешті край, і його буде покладено.
63625

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ок.Sintez писав: ↑Так ти її, інфу, вже виклаа. Навіть не помітив? Напримєр, якого штибу "послугами" користуєшся. Хоча я й без тебе знаю про спосіб життя тобі подібних.
А от щодо "не його ума дєло" - тут ти дуже глибоко помиляєшся. Якраз таки його ума дєло. Бо дуже дорого обходяцця всякі члєнорояльці на керівних табуретках. Непомірно, запредєльно дорого. Тому такій практиці слід покласти врешті край, і його буде покладено.
а вдруг я прибрехав, выдал желаемое за действительное. И ни разу не был даже на стриптизе?!
Вернёмся к «розпусте», которую «суспильство», типа, должно... и пр.
Где межа, где начинатся та сама розпуста?! Ты можешь это определить только для себя лично, ну может быть для жены. Но уже для своих взрослых детей - нет!
Тобто, ти пропонував мені те, чого сам не пробував? Сиріч, збрехав? Ну буває. Дякувати Богові, хоч дозу героїну не запропонував.главспец писав: ↑ок.Sintez писав: ↑
Так ти її, інфу, вже виклаа. Навіть не помітив? Напримєр, якого штибу "послугами" користуєшся. Хоча я й без тебе знаю про спосіб життя тобі подібних.
а вдруг я прибрехав, выдал желаемое за действительное. И ни разу не был даже на стриптизе?!
Вернёмся к «розпусте», которую «суспильство», типа, должно... и пр.
Где межа, где начинатся та сама розпуста?! Ты можешь это определить только для себя лично, ну может быть для жены. Но уже для своих взрослых детей - нет!
Але проблема не в тобі персонально, а в укоріненій у свідомості суспільства допустимості, ба навіть "корисності" брехні.
Ти знаєш, що являють собою "Правила хорошого тону" і звідки вони взялися? Ну от, напримєр, чому слід за столом тримати лікті притиснутими до боків?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну для таких як Пінчук, Ахмєтов, Кобєлєв і Вітренко, я думаю, буде в самий раз. Якщо доживуть до 30-х років, а не підуть гуляти вслід за Чєчєтовим.
Ти проти?
А для нормальної дітвори й дорослих досить буде просто змінити економічну систему й зламати хребет наркомафії.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Безумовно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а у себя дома, я могу завтракать в кровати и не париться положением локтей?!
ещё раз:
Серед іншого, існуюча система гальмує й "двігатєлі".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Звичайно, вдома ти маєш повне право виколоти собі виделкою око. Або й обидва. Але з якого переляку тоді суспільство має тобі потім виплачувати всякі пільги як "інваліду"?
А розпуста починаєцця із брехні, вірніше із визнання її допустимості й навіть корисності. Так ти хочеш розвивати цю тему?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!