Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

главспец

Re: Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

Повідомлення главспец » 30 березня 2021, 02:13

Sintez писав:
главспец писав:
наоборот! В Феофании и в поликлинике на ул. Верхней, квалификация врачей и медсестёр ничем не лучше общей, только условия обслуживания иные.
А всадить прививку подкожно, это не дохлую вену поймать у старухи, не?
А повітря, напримєр, всадити разом із дозою? Або ще якісь нюанси, котрих я не знаю... Напримєр, із тим же охолодженням.
начитался детективов? Пузырь воздуха в вену ето тупой фейк! Ничего не произойдёт. А та прививка разве в вену? Ты ничего не перепутал?
п.с.
Внутремышечно или подкожно каждый собачник умеет...

M_M

Повідомлення M_M » 30 березня 2021, 09:38

Sintez писав: А я вважаю, що тривалість життя в першу чергу тримаєцця на щасті
Одна з найщасливіших країн світу - Колумбія. Тривалість життя чоловіків у середньому біля 67 років.
У десятці лідерів чоловіки живуть у середньому більше 80 років.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 10:53

Sintez писав: Кореляція тривалості життя із "кращістю" так званої "системи охорони здоров'я" - пальцем у небо. А я вважаю, що тривалість життя в першу чергу тримаєцця на щасті (воно ж - мінімальний рівень стресів, впевненість у завтрашньому дні етк).
Продуктивність праці у Європі у 5-6 разів вища за нашу, у Штатах у 2,5 рази вища за Європу. Там люди пашуть так як нам і не снилося і при цьому живуть довше. А ви можете вважати що завгодно, ваше право, але це не реальність.

M_M

Повідомлення M_M » 30 березня 2021, 10:56

Mack Mack писав: Там люди пашуть так як нам і не снилося
Навпаки, "пашуть" там значно менше, саме завдяки високому ККД праці.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 11:02

M_M писав:
Mack Mack писав: Там люди пашуть так як нам і не снилося
Навпаки, "пашуть" там значно менше, саме завдяки високому ККД праці.
ви теж вважаєте, що триваліть життя залежить від щастя, а не від рівня медицини?

M_M

Повідомлення M_M » 30 березня 2021, 11:06

Mack Mack писав: ви теж вважаєте, що триваліть життя залежить від щастя, а не від рівня медицини?
Ні, я вважаю, що медицина це галузь науки, а тривалість життя корелює з можливостями технологій.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 11:16

M_M писав:
Mack Mack писав: ви теж вважаєте, що триваліть життя залежить від щастя, а не від рівня медицини?
Ні, я вважаю, що медицина це галузь науки, а тривалість життя корелює з можливостями технологій.
у т.ч. медицинських?

M_M

Повідомлення M_M » 30 березня 2021, 11:21

Mack Mack писав: у т.ч. медицинських?
Мед. технології відібражають не тільки рівень технологій у цілому, але й фінансову складову. Якщо на вже відому технологію не вистачає ресурсів, то вона недоступна.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 12:11

M_M писав:
Mack Mack писав: у т.ч. медицинських?
Мед. технології відібражають не тільки рівень технологій у цілому, але й фінансову складову. Якщо на вже відому технологію не вистачає ресурсів, то вона недоступна.
ви самі себе висікли :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 30 березня 2021, 14:43

Mack Mack писав: ви самі себе висікли
Чого б це?

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 14:48

M_M писав:
Mack Mack писав: ви самі себе висікли
Чого б це?
M_M писав: Мед. технології відібражають не тільки рівень технологій у цілому, але й фінансову складову.
Класна фраза. :sarcastic: Особливо з точки зору логіки. І не кажіть що "вирвано з контексту" (с). Контексту нема :lol: . Я вам казав висловлюйтеся нормально, бо пишите як бог на душу поклав, а потім дивуєтесь

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 14:50

Mack Mack писав: Ні, я вважаю, що медицина це галузь науки, а тривалість життя корелює з можливостями технологій.
M_M писав: Мед. технології відібражають не тільки рівень технологій у цілому, але й фінансову складову. Якщо на вже відому технологію не вистачає ресурсів, то вона недоступна.
Сукупно - взагалі шедевр. :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 30 березня 2021, 15:01

Mack Mack писав: Сукупно - взагалі шедевр
Повторюю запитання: що не так?

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 15:07

M_M писав:
Mack Mack писав: Сукупно - взагалі шедевр
Повторюю запитання: що не так?
Зрозуміло. Не можете чітко висловлювати думки? Як медтехнології самі по собі (а саме так ви написали без додаткових умов) відображають фінансову складову взагалі і про яку та чого фінансову складову ви кажете? Сферична складова у вакуумі? :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 30 березня 2021, 15:33

Mack Mack писав: Як медтехнології самі по собі (а саме так ви написали без додаткових умов) відображають фінансову складову взагалі і про яку та чого фінансову складову ви кажете?
Пояснюю. Наявність будь яких технологій є наслідком можливості та бажання їх відтворити. Від знання "як" до наявності складових, потрібного часу та пріоритетів суспільства. Які ще додаткові умови? Ви що, очікуєте тут лекцію з філософії та політекономії? Фінансова складова - спосіб якісної оцінки можливості отримати ту чи іншу технологію. Нема ресурсів - нема технологій. Можете назвати фінансову складову ресурсною складовою, але все одно доведеться знайти якийсь об'єднуючий вимір для різноманітних ресурсів, які є дуже різними у різних країнах. Нема власної науки? Купуються спеціалісти з інших країн. Нема власних копалин? Існує імпорт. Ітд.

А оскільки в мене нема бажання витрачати час на казна-що заради казна-чого, то спрощу собі життя, відповівши на Ваше запитання
ви теж вважаєте, що триваліть життя залежить від щастя, а не від рівня медицини?
простим "ні". Без якихось подальших пояснень.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 30 березня 2021, 16:05

M_M писав:
СпойлерРозкрити
Mack Mack писав: Як медтехнології самі по собі (а саме так ви написали без додаткових умов) відображають фінансову складову взагалі і про яку та чого фінансову складову ви кажете?
Пояснюю. Наявність будь яких технологій є наслідком можливості та бажання їх відтворити. Від знання "як" до наявності складових, потрібного часу та пріоритетів суспільства. Які ще додаткові умови? Ви що, очікуєте тут лекцію з філософії та політекономії? Фінансова складова - спосіб якісної оцінки можливості отримати ту чи іншу технологію. Нема ресурсів - нема технологій. Можете назвати фінансову складову ресурсною складовою, але все одно доведеться знайти якийсь об'єднуючий вимір для різноманітних ресурсів, які є дуже різними у різних країнах. Нема власної науки? Купуються спеціалісти з інших країн. Нема власних копалин? Існує імпорт. Ітд.

А оскільки в мене нема бажання витрачати час на казна-що заради казна-чого, то спрощу собі життя, відповівши на Ваше запитання
простим "ні". Без якихось подальших пояснень.
Не треба було мені пояснювати, що ви мали наувазі. Я все зрозумів одразу. Але то, як ви викладаєте свої думки "доставляє". :lol: Тому про це вам і відповідаю. Не всі такі розумні як я! :blush2:

M_M

Повідомлення M_M » 31 березня 2021, 08:14

Brazil 12,664,058 +86,704 317,936 +3,668

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 березня 2021, 10:19

M_M писав:
Sintez писав: А я вважаю, що тривалість життя в першу чергу тримаєцця на щасті
Одна з найщасливіших країн світу - Колумбія. Тривалість життя чоловіків у середньому біля 67 років.
У десятці лідерів чоловіки живуть у середньому більше 80 років.
M_M писав:
Mack Mack писав:
Sintez писав: Кореляція тривалості життя із "кращістю" так званої "системи охорони здоров'я" - пальцем у небо. А я вважаю, що тривалість життя в першу чергу тримаєцця на щасті (воно ж - мінімальний рівень стресів, впевненість у завтрашньому дні етк).
Продуктивність праці у Європі у 5-6 разів вища за нашу, у Штатах у 2,5 рази вища за Європу. Там люди пашуть так як нам і не снилося і при цьому живуть довше. А ви можете вважати що завгодно, ваше право, але це не реальність.
Можливо, тут проблема у тому, що ми різно розуміємо поняття "щастя".
Якщо розуміти "щастя" як "лежи на печі і їж калачі" тоді да, амери чи японці нещасні, бо працюють дофіга. Але якщо розуміти "щастя" у сенсі впевненості у майбутньому чи скажімо як "гарантія від можливого горя" - тоді, можливо, все встане на своє місце.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Широков Єгор

Повідомлення Широков Єгор » 31 березня 2021, 12:28

У Великій Британії число нових випадків знизилося майже в сімнадцять разів у порівнянні з максимумом (максимум 08.01.2021 – 68 063 випадка, 30.03.2021 – 4040) - див. Вікіпедію.
Востаннє редагувалось 31 березня 2021, 23:09 користувачем Широков Єгор, всього редагувалось 1 раз.

Широков Єгор

Повідомлення Широков Єгор » 31 березня 2021, 12:36

Sintez писав: Можливо, тут проблема у тому, що ми різно розуміємо поняття "щастя".
Олег Винник: "Щастя буває різне" (див. нижче) :)

Відповісти