Так, перше на що звернув увагу.
Зрадотиша
Re: Зрадотиша
Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
Зауважу: в церквах московського патріархату.
Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
хотя б им уже и пора понять, что эта манипуляция УЖЕ ДАВНО не работает. даже по причине того, что для манюпаса, не околачивающего члены по интернетам, сама фамилия медведчук уже почти ничего не говорит - все его уже давно забыли. я тут провел блиц опрос среди пролетариев - большинство шо-то слышало, но на уровне "какой-то хер наверху. мабуть олигарх". один сказал, что трубы делает. мабуть с пинчуком перепутал.
демоническая постать могущественного медведчука существует только в воображениии ингваров и педротов. у одних с плюсом, у других с минусом.
но вторые еще умудряются совмещать его злодейство с представительством украины на минских. хз, шо там в головах.
vkhavr2 писав: ↑ +=========================================================================+
Якщо населення розуміє та сприймає дії влади як спрямовані на захист народу, то ніякі зовнішні пропагандони не впливають
на внутрішню ситуацію. Інакше (цитата):
- Если власть не желает знать (!), чего на самом деле хочет народ, то население начинает воспринимать такую власть, как антинародную.
А ви знаєте шо хоче народ?
Я от прихожу до лікарні, а там народ, який зветься лікарі хоче хабаря. Дуже хоче, бо інакше не буде нічого робити. А я, як народ того хабаря давати не хочу. А коли той народ, шо зветься лікарі їде додому на авто, то хабаря з нього вимагає народ під назвою поліція. Але народ під назвою лікарі не хоче давати хабаря народу під назвою поліція і різко стає дуже проти корупції. А той народ який ходить до лікарів дуже хоче якісь зміни в тій медицині, бо навіть за хабарі тієї медицини немає. Але лікарі не хочуть тих змін, бо народ взагалі не хоче змін, але хоче шоб все раптом стало як в раю.
А якщо влада раптом хоче почути народ і запроваджує медреформу, то народ починає обсирати ту медреформу, яка ще не почалась. Чому? Бо той народ хоче щоб медицина змінилася тут і зараз! Але той народ не хоче жодних змін.
То шо хоче народ?
Я не влада, але теж не зрозумію ніяк.
Квадратіш, практіш, гут
Тетяно, якщо ви вважаєте це висосане з нічого запитання "цілком природнім", то вам варто перечитати ваш діагноз.Тетяна_Д писав: ↑ Булава, чому ви уникнули реакції на моє запитання?
адже воно було цілком природнім з огляду на текст який ви запостили
це ж ви, порохоботи (бачите, як я шанобливо?), вигадали термін "зрада", щоб пхати його де попало на захист будь-яких дій свого ідола
то хто сприяв посиленню санкцій проти паРаші, Булава?
А взагалі я не сиджу тут цілодобово і не міг знати, шо ви як голодні накинетесь на безневинний опус про тишу в ефірі зради
Квадратіш, практіш, гут
то хто ж таки сприяв посиленню санкцій проти паРаші, Булава?
і який стосунок до цього факту має порохоботська маячня про "зради"?
і який стосунок до цього факту має порохоботська маячня про "зради"?
А знаєте чому зрадотиша? Тому що
- нарешті економіка стрімко пішла вгору
- медицина та освіта наздогнали європейський рівень
- середня зарплатня наздогнала середню по Східній Європі
- дороги відремонтовані
- росіяни пішли геть з Криму та Донбасу
бізнес, кондитер, звісно, не продав, ну то й хрін з ним.
- нарешті економіка стрімко пішла вгору
- медицина та освіта наздогнали європейський рівень
- середня зарплатня наздогнала середню по Східній Європі
- дороги відремонтовані
- росіяни пішли геть з Криму та Донбасу
бізнес, кондитер, звісно, не продав, ну то й хрін з ним.
Якщо людина в теперішній час не бачить зради то вона або хвора або дурна або дуже дуже велика падлюка 
Вибачте, я дала відповідь на ваше питання, ще до того як ви його поставили. Ви просто уважніше читайте мої пости.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
типа комбайн из зубной щетки, клизмы и ерша для унитаза. 
"Экстракт против мышей, бородавок и пота ног. Капля этого же экстракта, налитая в стакан воды, превращает его в водку, а две капли - в коньяк "Три звездочки". Этот же экстракт излечивает от облысения и тайных пороков. Он же лучшее средство для чистки столовых ножей". (с)
во-во. булава мабуть у юльки на ФБ стоит в очереди, шо б спытать где все, шо она украла. в своем кресле нашел только облигации. 
у меня вопрос ко всем, но особенно к модераторам. Порохоботский мем "зрада" введен кондитерской администрацией для размывания значения действительного предательства в первую очередь самого кондитера. От использования этого пропагандистского и фальшивого мема вряд ли удастся отказаться совсем, но можно ли отказаться от него хотя бы в заголовках тем? Ведь он ничем не лучше матерных слов
ХЖВСУ