Що не заборонено, то дозволено
Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.
-
а баба галамага
Re: Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.
Легальна зброя у правопорушеннях з вогнепальною зброєю бере участь у 3 випадках з 1000. При цьому з них 90% це хуліганка по типу стрілянини по дорожніх знаках, або по пляшкам на природі в необладнаному місті.а баба галамага писав: ↑ а какая разніца? ©
-
а баба галамага
отож, я й кажу, що застреленій касирці і трьом пораненим, швидше за все, немає різниці з якої зброї по них стріляв той 30-річний уйопок, легальної чи ні, саморобної чи заводської, краденої чи купленої, справної чи фіолєтової.
В продуктовому магазині Big Bear в американському містечку Декейтер (штат Джорджія) сталася стрілянина: касирка була убита, а ще три людини отримали поранення.
А до чого мені касирка? Ви про Сінтеза та зброю. Просто цікаво у цьому випадку яка була зброя.а баба галамага писав: ↑отож, я й кажу, що застреленій касирці і трьом пораненим, швидше за все, немає різниці з якої зброї по них стріляв той 30-річний уйопок, легальної чи ні, саморобної чи заводської, краденої чи купленої, справної чи фіолєтової.
В продуктовому магазині Big Bear в американському містечку Декейтер (штат Джорджія) сталася стрілянина: касирка була убита, а ще три людини отримали поранення.
-
а баба галамага
Я не про Сінтеза, а про війну.
Синтезів з касирками.
Синтезів з касирками.
Навіщо вас стріляти? Ви й так приречені. Ви самі себе нищите, як і подобає тру сектантам. Хіба що із жалю, як загнаних коней... Але коням не залишали вибору, укорочувати ж страждання мазохістів не бачу сенсу, мають право. Надія є, може ж їх попустить колись.а баба галамага писав: ↑ Таки війна:
https://www.pravda.com.ua/news/2021/06/15/7297242/Деталі: Перестрілці передувала суперечка через носіння масок в супермаркеті між касиром і клієнтом.
За даними Бюро розслідувань Джорджії, клієнтом був Віктор Лі Такер-молодший, 30 років, з Пальметто, штат Джорджія. Попередня інформація вказує на те, що Такер посварився з касиром і покинув магазин, не зробивши покупки, але відразу ж повернувся всередину.
Такер пішов прямо до каси, витягнув пістолет і вистрілив в касирку.
Охоронець магазину вступив у перестрілку з підозрюваним, і обидва були поранені. Ще одну касирку зачепила куля.
Офіцери заарештували Такера, коли він намагався виповзти через парадні двері супермаркету.
Оце дай Синтезові пукалку, то він теж касирок стріляйтен буде![]()
Замість того, щоб культурно обкласти матом, кинути авоську з бананами і гордо піти, не заплативши.![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я?! Я нікого не стріляв, у мене інші підходи й підкати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобі видніше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А він просто киздонув що попало. Як завжди.Mack Mack писав: ↑А до чого мені касирка? Ви про Сінтеза та зброю. Просто цікаво у цьому випадку яка була зброя.а баба галамага писав: ↑ отож, я й кажу, що застреленій касирці і трьом пораненим, швидше за все, немає різниці з якої зброї по них стріляв той 30-річний уйопок, легальної чи ні, саморобної чи заводської, краденої чи купленої, справної чи фіолєтової.![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
а баба галамага