Повідомлення
Фрося » 02 вересня 2021, 19:34
Павло Пащенко
1 ч ·
Як мене вже дістали ці безголові прихильники Петра, скажіть мені бля.ь, вас програмують на заводі Рошен, чи по телевізору якісь реклами на вас погано впливають? Чому ви не розумієте, що завдяки вам деякі політики створюють безлад в нашій країні, вам подобається жити в хаосі? Можливо вас влаштовував той час 14_19 роки, коли зі сходу їхали наші Захисники в вантажівках під назвою 200?
Дивлюся на вас і не розумію що з вами відбувається, мені кажется що ворог менше радіє від якихось невдач України, ніж прихильники Петра. Тут кого не вибери в президенти, українцям не вгодиш, обрали людину яка ніколи немала ніякого відношення до політики, залишилось лише згуртуватися і допомагати Володимиру Зеленському, можливо щось підказувати, і рухатись лише в перед. Але ні, тут же є прихильником Петра, яким завжди щось не так, коли президент України відвів війська для того, щоб не втрачати наших Українських Захисників, шоколадні собаки почали гавкотіти_ЗРАДА, цікаво скільки ми здали населених пунктів, областей, з того часу коли відвели війська?
Як там з доларом все нормально, не виріс до 100грн, так як знову-таки кричали прихильники Петра, які шукають у всьому зраду. Якщо ваш бос Петро являється зрадником, тоді не потрібно цю функцію гнилі приписувати усім.
А остання подія з настановами Петра, перед відльотом до США Володимира Зеленського, це взагалі фіаско бляяя, залиште для себе свої поради, ви ліпше радьте своїм дітям, родичам, друзям, сусідам, щоб почали думати своїми мозгами, а то ви звикли до того, що горе політики думають за вас, ви вже надумали аж цілих 28 років, і перетворили країну в суцільну руїну.
Ото беріть тепер і думайте, в якій ви країні хочете жити, в правовій державі де комфортно, затишно і тепло, чи можливо вас влаштовувала та країна в якій безлад, хаос, де бандити з мандатами думають замість вас.
Ті люди які вибрали Володимира Зеленського явно хочуть іншого життя, тому і всякими зусиллями намагаються підтримати президента, підказати щось корисне, цим самим ми відрізняємося від тих, хто цього не хоче.
Всерівно все буде Україна, тому що нас мільйони справжніх Українців, які стоять поряд із своїм НАРОДОМ ОБРАНЦЕМ