Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Mack Mack

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Mack Mack » 11 серпня 2021, 12:00

Sintez писав: Шоб да, так нєт!(с).
У вас, як у завзятого сталініста, або червное, або коричневе. :lol:

Mack Mack

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Mack Mack » 11 серпня 2021, 12:01

M_M писав:
Mack Mack писав: Мова про примусове вакцінування.
Ви не відповіли на питання.
Там декілька і я вирішив що вони риторичні. :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 11 серпня 2021, 12:28

Mack Mack писав: ще б у 2021-му
Так він ще не скінчився, а по місяцях є дані на сайті МОЗ, принципрво картинку не змінює. 1000 смертей від свинячого грипу вважалось дууууже багато. А зараз єретики впарюють, що 50000+ це нормально, нема чого хвилюватись.
Вони і на 100000+ смертей згодні, аби "намордник" не носити. А вакцинвцію я то й взагалі дияволька штука. Чіпують, ошукують, вбивають...

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 12 серпня 2021, 09:28

M_M писав: А вакцинвцію я то й взагалі дияволька штука. Чіпують, ошукують, вбивають...
Я тут нещодавно чипизувався Файзером. Не підкажете де у нас у Києві вишки 5G, хочу оновити програмне забезпечення. :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 12 серпня 2021, 13:27

Mack Mack писав: Я тут нещодавно чипизувався Файзером. Не підкажете де у нас у Києві вишки 5G, хочу оновити програмне забезпечення
5G в Києві ще немає. Але домовитись можна, оплата за домовленістю. Вул. Микільсько-Ботанічна 6/8.
;)

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 серпня 2021, 13:59

ТЕЛЕКАНАЛ НАШ
ЧАПЛЫГА о "Большом разговоре" с Лукашенко, Зеленский вел себя как "Бацька", НАТО. МАРАФОН 09.08.2021
265 065 просмотров • Прямой эфир состоялся 9 авг. 2021 г. • Политический эксперт, правозащитник Михаил Чаплыга в прямом эфире ток-шоу "МАРАФОН" с Ольгой Веремий.

Обсуждаемые темы:
СпойлерРозкрити
00:00 Оценка ядерной атаки США на Хиросиму и Нагасаки
5:20 О чем будут говорить Зеленский и Байден?
9:00 "Украина никогда не будет в НАТО и ЕС"
17:00 "Зеленский и Порошенко системно грабили эту страну"
18:45 Новая пресс-конференция Лукашенко
26:00 Выборы в Беларуси 2020
27:30 "Оппозиции для Лукашенко надо поставить шоколадный памятник"
28:45 Лукашенко о Виталие Шишове
32:15 Сытник заявил, что спецслжбы помогли Чаусу убежать
41:10 Олимпиадные скандалы. Ярослава Магучих
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 серпня 2021, 14:04

M_M писав:
Mack Mack писав: ще б у 2021-му
Так він ще не скінчився, а по місяцях є дані на сайті МОЗ, принципрво картинку не змінює. 1000 смертей від свинячого грипу вважалось дууууже багато. А зараз єретики впарюють, що 50000+ це нормально, нема чого хвилюватись.
Вони і на 100000+ смертей згодні, аби "намордник" не носити. А вакцинвцію я то й взагалі дияволька штука. Чіпують, ошукують, вбивають...
Можна вірити у "статистику" й взагвлі вірити проплаченим "засобам інформації". Буває. Але я не бачу сенсу ні коментувати чужу шизу, ні розбиратися у її тонкощах. Ібо безперспективно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 серпня 2021, 14:09

главспец писав:
Sintez писав: Але медбариги звичайно цього не визнають, бо треба кувати бабло. А збараніла толпа зохаває все.
можешь пояснить как "куют бабло" участковый терапевт со своей мед.сестрой на ковиде?
И своих детей они тоже тупо лечат по вредительским протоколам?
За копієчку малу виписують те, що їм скажуть. Посилають на накуй нікому не потрібні обстеження, типу МРТ при ГРВІ. Найбільше кують комерційні клініки, завідувач однієї з котрих хвершал Радуцький внєзапно виявився у самозваній "ВР" опікуном "здоров'я нації".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 серпня 2021, 14:20

Mack Mack писав:
M_M писав: А вакцинвцію я то й взагалі дияволька штука. Чіпують, ошукують, вбивають...
Я тут нещодавно чипизувався Файзером. Не підкажете де у нас у Києві вишки 5G, хочу оновити програмне забезпечення. :lol:
Кожному своє.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 12 серпня 2021, 14:27

Sintez писав: Можна вірити у "статистику"
Віра й наука несумісні. Дані можна перевірити власноруч. Відображають ці дані те, що нарахували на місцях, зі зрозумілою похибкою, людським фактором та різними методами обліку. Кількість хворих на ковід у мого друга терапевта корелює з офіційними даними. У зв'язку з небажанням влади платити більше лікарям, легкі форми ковіду іноді не реєструються, заради економії часу на заповнення зайвих папірців. Тобто реальна кількість хворих трохи більша за офіційну. Масово фальсифікувати не має сенсу, бо згодом хвороба може перейти у важку форму, навіть у тих, хто не входить у групи ризику. А такі речі можуть мати наслідок у вигляді звільнення чи навіть судових пригод.
Україну чекає локдаун у зв'язку з поширенням "дельти", і навіть раніше ніж очікувалось місяць тому.
Але вірити ніхто не забороняє. Аби тільки віра не шкодила оточуючим.

главспец

Повідомлення главспец » 12 серпня 2021, 15:35

Sintez писав:
главспец писав:

можешь пояснить как "куют бабло" участковый терапевт со своей мед.сестрой на ковиде?
И своих детей они тоже тупо лечат по вредительским протоколам?
За копієчку малу виписують те, що їм скажуть. Посилають на накуй нікому не потрібні обстеження, типу МРТ при ГРВІ. Найбільше кують комерційні клініки, завідувач однієї з котрих хвершал Радуцький внєзапно виявився у самозваній "ВР" опікуном "здоров'я нації".
врачи-вредители?!
Прикинь, а учителя тоже, за свою зп, историю викладают по программным методичкам...

M_M

Повідомлення M_M » 14 серпня 2021, 09:34

Что не так с этими людьми? С самого начала пандемии Covid-19 стоматолог Йорг Кёлер из Бремена не перестаёт удивляться. "Почему ковид-диссиденты так боятся микрочипов в вакцинах? Мы, стоматологи, уже несколько десятилетий подряд вставляем микрочипы в пломбы, и пока что никто не жаловался. Вживлять чипы через прививку - это же абсолютно нереалистично! Они же должны быть микроскопически малы, чтобы пролезть через иглу шприца. А вот в пломбе полно места! В коренной зуб взрослого человека без проблем помещается целый процессор "Пентиум" и памяти на 20 терабайт (включая Windows 10). При этом зубы находятся рядом с мозгом, что сильно упрощает контроль над человеком. А к стоматологу рано или поздно приходят все! Даже самые ярые скептики попадают в мой кабинет" - заявляет Кёлер. "А если у кого-то и нет кариеса, то я просто говорю, что кариес есть, и сверлю дырку под чип в здоровом зубе, что в этом такого?"(с) Der Postillon

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2021, 00:06

M_M писав: Віра й наука несумісні. Дані можна перевірити власноруч. Відображають ці дані те, що нарахували на місцях, зі зрозумілою похибкою, людським фактором та різними методами обліку
Віра у липовий "тест".

Всьо, набридло. Купіть півня і йому розказуйте. Або позичте у когось.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2021, 00:09

M_M писав: Україну чекає локдаун у звчязку з поширенням "дельти", і навіть раніше ніж очікувалось місяць тому.
Лохдауном зелені збробують врятуватися від полярної лисиці. Але не допоможе.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2021, 00:11

главспец писав:
Sintez писав: За копієчку малу виписують те, що їм скажуть. Посилають на накуй нікому не потрібні обстеження, типу МРТ при ГРВІ. Найбільше кують комерційні клініки, завідувач однієї з котрих хвершал Радуцький внєзапно виявився у самозваній "ВР" опікуном "здоров'я нації".
врачи-вредители?!
Прикинь, а учителя тоже, за свою зп, историю викладают по программным методичкам...
Сьогоднішні "вчителі" врєдітєлі поза всяким сумнівом. Ти не знав? Більших рабів/зомбі годі й шукати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2021, 00:15

Етапісєц.

СРОЧНО! Зеленский получил ультиматум: привет от Меркель - ЧАПЛЫГА : Лукашенко «кинул предъяву»
54 186 просмотров • 10 авг. 2021 г. • Михаил Чаплыга в новом выпуске на #политека_онлайн. Зеленский получил ультиматум: привет от Меркель. Лукашенко «кинул предъяву».
Ведущий - Вадим Герасимович
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 серпня 2021, 00:26

Sintez писав:
главспец писав: врачи-вредители?!
Сьогоднішні "вчителі" врєдітєлі поза всяким сумнівом. Ти не знав? Більших рабів/зомбі годі й шукати.
ну а стань на их место. Есть программа, методички. Обязан выполнять. Можешь писать статьи, выступать на форумах и конференциях со своим видением истории, к примеру, но учить должен строго по учебнику.
Ну, ещё можешь попытаться научить думать. Тех, кто способен. А таких немного.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2021, 01:01

главспец писав:
Sintez писав: Сьогоднішні "вчителі" врєдітєлі поза всяким сумнівом. Ти не знав? Більших рабів/зомбі годі й шукати.
ну а стань на их место. Есть программа, методички. Обязан выполнять. Можешь писать статьи, выступать на форумах и конференциях со своим видением истории, к примеру, но учить должен строго по учебнику.
Я не можу стати на їх місце, а якби й став, покинув би його у той же день. Я вчу дітей чому хочу і як хочу, діти слухають із задоволенням. Нах мені "школа", щоб їх вчити?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 серпня 2021, 01:05

Sintez писав:
главспец писав: ну а стань на их место. Есть программа, методички. Обязан выполнять. Можешь писать статьи, выступать на форумах и конференциях со своим видением истории, к примеру, но учить должен строго по учебнику.

Я не можу стати на їх місце, а якби й став, покинув би його у той же день. Я вчу дітей чому хочу і як хочу, діти слухають із задоволенням. Нах мені "школа", щоб їх вчити?
ну, а как быть с системой образования, набрать таких "учителей", которые будут учить "чему хотят и как хотят"?

Відповісти