В офіційній заяві сказано, що Порошенко продав ці канали і не є їх власником, а новими власниками є — працівники каналів, депутати від партії «ПЄС» https://prm.ua/spilna-zaiava-priamoho-i ... ykh-media/
Порошенко створив медіахолдинг «ВІЛЬНІ МЕДІА»
Порошенко створив медіахолдинг «ВІЛЬНІ МЕДІА»
Порошенко створив медіахолдинг «ВІЛЬНІ МЕДІА» в якому об'єднав свої 2 офіційні канали «ПРЯМИЙ» та «5 АНАЛ»
В офіційній заяві сказано, що Порошенко продав ці канали і не є їх власником, а новими власниками є — працівники каналів, депутати від партії «ПЄС» https://prm.ua/spilna-zaiava-priamoho-i ... ykh-media/

Re: Порошенко створив медіахолдинг «ВІЛЬНІ МЕДІА»
АndReo
@Reo___An
30 мин
Ссивий кнур настільки не боїться антиолігархічного закону, що почав переписувати канали на котів!
Нагадаю кволому, що цей закон - лише першенький,задовбешся "малювати схеми", все одно згодом Данілов тебе роздере!
А мо і твої журналюхи-коли відчують смак хоча б ефемерної свободи
Перекладаю з мови кнуропозориська на людську:
"Мої канали - це найзручніший спосіб вішати довірливим локшину на вуха, тому я буду махлювати на повну, аби тільки не втратити контроль над ними.
Раніш я був явний Карабас Барабас, а тепер сховаюсь за журналістами, як колеги з ОПЗЖ"

@Reo___An
30 мин
Ссивий кнур настільки не боїться антиолігархічного закону, що почав переписувати канали на котів!
Нагадаю кволому, що цей закон - лише першенький,задовбешся "малювати схеми", все одно згодом Данілов тебе роздере!
А мо і твої журналюхи-коли відчують смак хоча б ефемерної свободи
Перекладаю з мови кнуропозориська на людську:
"Мої канали - це найзручніший спосіб вішати довірливим локшину на вуха, тому я буду махлювати на повну, аби тільки не втратити контроль над ними.
Раніш я був явний Карабас Барабас, а тепер сховаюсь за журналістами, як колеги з ОПЗЖ"
Телеканалы Порошенко теперь принадлежат офшорам Порошенко, депутатам Порошенко и его пресс-секретарю

Andrew Dubinin
31 мин. ·
"я_вас_не_боюсь" первый слился и продал каналы.
Де-Юре они стали принадлежать "журналистам", де - факто ... Они убыточные и без финансирования не смогут существовать.
Да и официальная зарплата вряд-ли устроит "журналиста".
И тут все будет под микроскопом.
Пусть, это маленький, но шаг к цивилизации. Со временем будут проблемы с конвертами и финансированием ...
И тогда нечесть уйдет и останутся те, кто будет создавать качественный продукт, который будет иметь спрос, а следовательно и деньги. И аналы превратятся в каналы .
Процесс пошел.
Так как журналисты
4 власть их как бы логично , обязать декларировать доходы.
31 мин. ·
"я_вас_не_боюсь" первый слился и продал каналы.
Де-Юре они стали принадлежать "журналистам", де - факто ... Они убыточные и без финансирования не смогут существовать.
Да и официальная зарплата вряд-ли устроит "журналиста".
И тут все будет под микроскопом.
Пусть, это маленький, но шаг к цивилизации. Со временем будут проблемы с конвертами и финансированием ...
И тогда нечесть уйдет и останутся те, кто будет создавать качественный продукт, который будет иметь спрос, а следовательно и деньги. И аналы превратятся в каналы .
Процесс пошел.
Так как журналисты
4 власть их как бы логично , обязать декларировать доходы.
Прибрежный(Rezerv)
@Rezerv8
·
3 ч
То есть по факту никто ничего не покупал)) Раз не выплачены деньги, то власник тот же - порошенко. Это афера чистой воды. И вполне может быть оскаржена в судах,а СМИ с непонятной формой власності - закрити
Khovrakh
@Saul_Khovrakh
Але критерії покупця вже прописані в самому законі. Цікаво #Ганапольский закрутив - телеканали купили в розстрочку, а гроші вони заплатять (‼п.6 закону), коли зміниться влада і прийде інвестор - тобто по факту, якщо не виконати оплату #Порошенко в любий зручний для нього час...
... в любий зручний для нього час просто забере телеканал назад. #Порошенко не вірить нікому. Інакше просто продав би телеканали за символічну суму. А по факту, то просто схематоз з наперед визначеним сценарієм. Добре було б роз'яснення юриста по розстрочці - хто, як і коли...PS Мабуть #Малюська мав на увазі п.3 скріну і тоді теж цікаво - то все шобло, що нині вважають себе журналістами-колективними власниками телеканалу тепер можна вивернути салом догори і якщо деякі з них виявляться з небездоганною діловою репутацією (ст.4 п.3 закону) то як тоді?
для этого не надо быть юристом. Зависит от того, как прописан в документах "момент перехода права собственности".
А учитывая мутную формулировку ст.4 Закона, особого ума даже и не требуется!
АndReo
@Reo___An
·
3 ч
недалеке майбутнє

@Reo___An
·
3 ч
недалеке майбутнє
Андрій Щирий
46 мин. ·
ПЕТЯ і ДУША.
Пам'ятаєте, як Петя клявся, що ніколи не продасть"5-й канал"? Памятаєте, як казав, що тільки через його труп, бо душу в той канал вклав? А хіба можна душу продавати?! Це ж - душа!
...Продав. І "5-й", і "Прямий". Формально, правда. Але продав. Разом з душею. Виявляється, душу можна продати. Особливо, коли хочеться бути гетьманом. А, коли Петі дуже чогось хочеться, він продасть все: і душу, і канали… І вас, порохоботи продасть. Не забувайте про це, коли будете в черговий раз гризти всіх незгодних з вами, рвати на собі сорочку доказуючи, що гетьман найкомпетентніший, найлюдяніший, найдушевніший...
Нема в нього душі. Нема. Продав він її...
46 мин. ·
ПЕТЯ і ДУША.
Пам'ятаєте, як Петя клявся, що ніколи не продасть"5-й канал"? Памятаєте, як казав, що тільки через його труп, бо душу в той канал вклав? А хіба можна душу продавати?! Це ж - душа!
...Продав. І "5-й", і "Прямий". Формально, правда. Але продав. Разом з душею. Виявляється, душу можна продати. Особливо, коли хочеться бути гетьманом. А, коли Петі дуже чогось хочеться, він продасть все: і душу, і канали… І вас, порохоботи продасть. Не забувайте про це, коли будете в черговий раз гризти всіх незгодних з вами, рвати на собі сорочку доказуючи, що гетьман найкомпетентніший, найлюдяніший, найдушевніший...
Нема в нього душі. Нема. Продав він її...
Фрося, ви несете сюди все без жодного факт- чекінгу і при цьому навіть не намагаєтесь якось почитати нормативку на ці теми. Таке зухвале невігластво просто вражає. Хоча "какой поп, такой и приход" чи навпаки.
А чого це така реакція?Я що, повинна під кожним постом ставити цитати зі всіх нормативок?
Добре що ви знаєте бухгалтерію і всі нормативки.
А нормативки моряків, шахтарів, ЗСУ та інших ви теж знаєте?чи одразу у ВІКИ заглядаєте ?
проехали..
Востаннє редагувалось 09 листопада 2021, 17:23 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Ботоксные губки заплямкали..
알리 타
@tkiddBdhqaN93FO
Он(порошенко) повторил российскую методику ,которую до этого провернул Медведчук. Напомню свои каналы Медведчук до порошенка , тоже якобы продал каналы Журналистам.