На «Прямому» палають дупи
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: На «Прямому» палають дупи
Вони заздрять Зеленському, бо той в свої юні, як для президента, роки спокійно, впевнено, грамотно поводиться по сути в екстремальній ситуації. Жодних зайвих невивірених рухів чи дій. Не допускає паніки ані серед своїх підлеглих, ані серед населення. Уявляю, що б робив папєрєднік: мітингував, істеричів, щоб населення панікувало.
Віра писав: ↑ Вони заздрять Зеленському, бо той в свої юні, як для президента, роки спокійно, впевнено, грамотно поводиться по сути в екстремальній ситуації. Жодних зайвих невивірених рухів чи дій. Не допускає паніки ані серед своїх підлеглих, ані серед населення. Уявляю, що б робив папєрєднік: мітингував, істеричів, щоб населення панікувало.
глубокое наблюдение!
п.с.
а попередник папередника?
Уявляю, що б робив Зе на місці папєрєдніка у 2014-му...
Але тоді Зе никався від воєнкомату.
- Babasha
- Штучний інтелект
Педрососишь, еврогей?!
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Babasha
- Штучний інтелект
Да, я даунбассянин... А ты педрилка на шоколадном подсосе. И скоро окажешь в 6-ой в обществе таких же ПИДРОнутых залупоглазых муроводов.
Твої вологі фантазії на тему форумчан мені "до лампочкі". Ти тут льєш багнюку на Україну. Нагадив у себе в регіоні та поїхав гадити далі? Їдь вже до Мордору, там таких як ти багато. До Дурдома був на одному форумі. Так там такі як ти раділи у квітні 2014-го колорадскім блок-постам. Один купував цигарки хлопцям, інша супчики в судочках носила. А вже в жовтні: "Який жах коїться!" І всі втекли хто до Харкова, хто до Києва. Тут знайома з Донецька, вже скільки років у Києві. А коли нещодавно почалась евакуація мешканців прифронотових населених пунктів, каже, що наша влада цим самим провокує...
- Babasha
- Штучний інтелект
Это ты муровод з"лупоглазый не фантазируй то.Mack Mack писав: ↑Твої вологі фантазії на тему форумчан мені "до лампочкі". Ти тут льєш багнюку на Україну. Нагадив у себе в регіоні та поїхав гадити далі? Їдь вже до Мордору, там таких як ти багато. До Дурдома був на одному форумі. Так там такі як ти раділи у квітні 2014-го колорадскім блок-постам. Один купував цигарки хлопцям, інша супчики в судочках носила. А вже в жовтні: "Який жах коїться!" І всі втекли хто до Харкова, хто до Києва. Тут знайома з Донецька, вже скільки років у Києві. А коли нещодавно почалась евакуація мешканців прифронотових населених пунктів, каже, що наша влада цим самим провокує...![]()
Где это я кому нагадил? Примеры и ссылки в студию... На каких ты там форумах "сигарето-супоносцев" засидаешь - как-раз очень тебя характеризует
СУШИ СЕПАРОК СУХАРИКИ В ШЕСТУЮ!
Ольо, модер, тут казачок с сепарских форумов нарисовался, пидрилка наш Мак-Мак там заседает...
Довбень. Той форум закрився у 2014-му. І був не то проуа чи щось схоже, вже не пам'ятаю. А твоя божевільна фанатазія не дивує. Чи це все отой твій бот "Хрю-хрю" якого ти запускав сюди спочатку?Babasha писав: ↑Это ты муровод з"лупоглазый не фантазируй то.Mack Mack писав: ↑
Твої вологі фантазії на тему форумчан мені "до лампочкі". Ти тут льєш багнюку на Україну. Нагадив у себе в регіоні та поїхав гадити далі? Їдь вже до Мордору, там таких як ти багато. До Дурдома був на одному форумі. Так там такі як ти раділи у квітні 2014-го колорадскім блок-постам. Один купував цигарки хлопцям, інша супчики в судочках носила. А вже в жовтні: "Який жах коїться!" І всі втекли хто до Харкова, хто до Києва. Тут знайома з Донецька, вже скільки років у Києві. А коли нещодавно почалась евакуація мешканців прифронотових населених пунктів, каже, що наша влада цим самим провокує...![]()
Где это я кому нагадил? Примеры и ссылки в студию... На каких ты там форумах "сигарето-супоносцев" засидаешь - как-раз очень тебя характеризует![]()
![]()
![]()
![]()
Ольо, модер, тут казачок с сепарских форумов нарисовался, пидрилка наш Мак-Мак там заседает...![]()
- Babasha
- Штучний інтелект
Хрю-хрю какой то...Mack Mack писав: ↑Довбень. Той форум закрився у 2014-му. І був не то проуа чи щось схоже, вже не пам'ятаю. А твоя божевільна фанатазія не дивує. Чи це все отой твій бот "Хрю-хрю" якого ти запускав сюди спочатку?Babasha писав: ↑ Это ты муровод з"лупоглазый не фантазируй то.
Где это я кому нагадил? Примеры и ссылки в студию... На каких ты там форумах "сигарето-супоносцев" засидаешь - как-раз очень тебя характеризует![]()
![]()
![]()
![]()
Ольо, модер, тут казачок с сепарских форумов нарисовался, пидрилка наш Мак-Мак там заседает...![]()
Та був до тебе тут теж Babasha, який бота запускав замісць себе, який вставляв "хрю-хрю", коли йому не вистачало свого "штучного інтелекту". Ще казав мені, що тетстував цього бота на нашому форумі. Якщо не пам'ятаєш, то ти інший Babasha.
- Babasha
- Штучний інтелект
Я думаю, что просто у тебя крыша хорошо и надежно поехала на почве любви к "дорогому пидру-лексеичу"...
Аха, твоє "хрю-хрю" тут пам'ятають. А тоді, коли мені відписав той Babasha, я повідомляв Овен, яка була на той час модераторкою (з наданням приватних повідомленьвід того Babasha) про те що оте "хрю-хрю" від тестування бота на форумі.
- Babasha
- Штучний інтелект
Перечитай свои сообщения… Ты просто больной придурок, в терминальной стадии распада сознания, оттраханого шоколадом мозга. Овен-херовен)))Mack Mack писав: ↑Аха, твоє "хрю-хрю" тут пам'ятають. А тоді, коли мені відписав той Babasha, я повідомляв Овен, яка була на той час модераторкою (з наданням приватних повідомленьвід того Babasha) про те що оте "хрю-хрю" від тестування бота на форумі.Я спитав що робити, бота забрано, користувач реальний. Овен сказала, якщо бота забрано, то не чіпаємо. Отаке от. Так що зараз можеш тут дурником виставлятися, мені байдуже.
- Babasha
- Штучний інтелект
- Вкладення
-
- 238D9413-D96A-424B-A121-A2ADC9E43428.jpeg (60.44 Кіб) Переглянуто 1619 разів
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
а ви вважаєте, що хтось супчики носив?
чи борщики?
не пробачу супчиків
чи борщики?
не пробачу супчиків
так, це ті хто носив продукти у Михайлівський златоверхий,
особливо ті хлопці, шо там поранені лежали
вони всі тільки і мріяли причмоктатися