Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
24)Якщо зібрати всі вищеперечислені пункти, то їх можна об'єднати під спільною шапкою "запас міцності суспільства".
Для наглядності можна застосовувати принцип "Діжки Лібіха". Або "де тонше, там і рвецця".
Для наглядності можна застосовувати принцип "Діжки Лібіха". Або "де тонше, там і рвецця".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Читайте Хайнлайна! Після війни, мабуть...
Тунель у небі:
Тунель у небі:
- Вы не поняли! Если хотите переселяться,
переселяйтесь... но пусть вас ведет кто-нибудь другой! Это
сможет сделать и Рой. Или Клифф, или Билл. Но если капитаном
остаюсь я, то ни один зверь, пусть он будет весь в зубах и
абсолютно безмозглый, не выживет нас отсюда. Мы люди... а
людей нельзя изгонять. Грант дорого заплатил за это место - и
мы остаемся здесь!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Все було сплановано завчасно. На Пурім. Масове жертвоприношення. Це слід пам'ятати. Саме тому Ізраїль і мовчить. Не знаю, чи взивання Зєлі до "єврейства" - лицемірство, чи справді він не розуміє. Для них наші життя таке ж сміття, як і для кацапів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
7а)Фіксуйте, хто відверто агітував за Хуйла, хто підкреслено відморожувався й був "поза політикою", хто втік нафік, а хто навпаки залишився, хоча міг втекти.
Це корисно загалом і "тільки для себе", а в перспективі ці дані ми узагальнимо й зробимо висновки. Іще раз, "вибори" у тому вигляді, як були, мають відійти у історію. Ібо породжують Януковіча, Бойка, Рабіновіча, Шуфрича й іншу потороч. Досить. Дуже дорого обходицця.
Це корисно загалом і "тільки для себе", а в перспективі ці дані ми узагальнимо й зробимо висновки. Іще раз, "вибори" у тому вигляді, як були, мають відійти у історію. Ібо породжують Януковіча, Бойка, Рабіновіча, Шуфрича й іншу потороч. Досить. Дуже дорого обходицця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ще одне відео, котре не варто дивитися, якщо ви не психопаталогоанатом
Збережу для вивчення.
СпойлерРозкрити

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
переглянув раніше, в мене нерви міцні
нєдолго мучаться старушкам...
Загалом, з одного боку, добре що у них такі "духовні автритети", як мусор Гоблін. Або пристукнутий Хазін.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що цінніше у нинішні часи - "Таврія" з двома каністрами бензину в багажнику, чи "Тесла" із напіврозряженим аккумом?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ВР прийняла податкові послаблення для підприємців! А без бомбьожки ніяк не можна було?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Коротше!
Моє бачення на поточний момент. Кацапію хоронять. Як я давно передбачав, нас накриває хвиля від цього "Титаніка". Повним ходом, стрімко йде НЕЧУВАНА демонізація хуйлорежиму. Картинка вселенського зла формуєцця просто шикарна.
Розігруєцця велика п'єса, у котрій Україні, нажаль, відведена роль жертви. Ну довийожувалися, що сказати, читайте пронумеровані вище пункти, розповсюджуйте, якщо можна, Бог один зна, що з нами буде, хоча б діти мають враховувати невеселий досвід.
Не можу сказати щодо ЯЗ кацапії, але зхоже амери її не бояцця. Їхні резони не знаю, але трохи знаючи їхній західний підхід у оцінці ризиків, можна надіятися, що ризики наближаються до нуля.
Поки досить, всім спокійної ночі, наскільки це можливо.. Будем жить!
Моє бачення на поточний момент. Кацапію хоронять. Як я давно передбачав, нас накриває хвиля від цього "Титаніка". Повним ходом, стрімко йде НЕЧУВАНА демонізація хуйлорежиму. Картинка вселенського зла формуєцця просто шикарна.
Розігруєцця велика п'єса, у котрій Україні, нажаль, відведена роль жертви. Ну довийожувалися, що сказати, читайте пронумеровані вище пункти, розповсюджуйте, якщо можна, Бог один зна, що з нами буде, хоча б діти мають враховувати невеселий досвід.
Не можу сказати щодо ЯЗ кацапії, але зхоже амери її не бояцця. Їхні резони не знаю, але трохи знаючи їхній західний підхід у оцінці ризиків, можна надіятися, що ризики наближаються до нуля.
Поки досить, всім спокійної ночі, наскільки це можливо.. Будем жить!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ПС. Брехня недопустима. Ніколи. Особливо собі самому.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ідея Соскіна - вдарити по Лукашенкі з західного боку, зі сторони Львова, це не дасть йому можливості кинути своїх на Київ і Харків! Поставити Лукашенкі ультиматум - прибрати кацапів із Білорусі!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Соскін. Чому українська делегація тисне руку вбивцям?
І ще чимало іншого.
І ще чимало іншого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Супроводжуємо групу дітей на ЗУ.
Можна книгу написати.
Два головні висновки:
- Простий народ у нас - золото й сіль землі.
- "Елітні" пєдорази, котрі тридцять років смоктали кров із того народу - просто мразь, як мінімум на 90%. Тварі драпають по головах, рятуючи свою шкуру..
Ніколи не можна допустити, щоб вони повернулися після війни й знову присосалися. Допустимо - гріш нам ціна.
Можна книгу написати.
Два головні висновки:
- Простий народ у нас - золото й сіль землі.
- "Елітні" пєдорази, котрі тридцять років смоктали кров із того народу - просто мразь, як мінімум на 90%. Тварі драпають по головах, рятуючи свою шкуру..
Ніколи не можна допустити, щоб вони повернулися після війни й знову присосалися. Допустимо - гріш нам ціна.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Соскін: необхідно
- взяти Гостомель і вийти кацапам у тил;
- вичислити й ліквідувати зрадників;
- показово вішати тих, хто стріляє по дітях
етк
- взяти Гостомель і вийти кацапам у тил;
- вичислити й ліквідувати зрадників;
- показово вішати тих, хто стріляє по дітях
етк

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Комуністи та фашисти використовували примусовий безоплатний труд без якоїсь війни. Бо рабовласництво вигідно в умовах недорозвинутої економіки. У наш час компенсації треба брати грошима чи товарами, бо ледачі кацапи такого набудують, що переробляти після них собі дорожче вийде.Sintez писав: ↑ В продовження теми Пестиленса
viewtopic.php?f=4&t=3436, про переоцінку ценностєй.
Ну ось довись. ДО війни камрад М_М виводив мене, клятого сталінізда, на чисту тсказать воду;
Цікаво, він і зараз проти того, щоб полонені кацапські ублюдки років так десять примусово й безоплатно відпрацювали, напримєр, на відбудові зруйнованого ними господарства? Чи хоча б на розборці руїн, бр нічого путнішого мабуть не вміють? З якого перепугу їх отак зразу відпускати? Щоб якесь хуйло їх знову озброїло й сюди знов направило? Ошибочька...
Дивись, і чогось людського в Україні навчацця, до речі, людьми стануть...
Грошима вже брали. 30 років. Мало? Ну якщо вичухаємося й не зробимо висновків, то можна зайти ще на одне коло граблів. Якщо буде кому заходити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!