а смысл «поширювати»?! О чём это: «відводить кілька підрозділів»? Сколько именно? «підрозділ» - это взвод, рота, батальон, полевая баня?M_M писав: ↑Генштаб ЗСУ повідомляє, що російська армія відводить кілька підрозділів у район Чорнобиля, потім у Білорусь для відновлення боєздатності та блокування Києва з південно-західного напрямку. Проводиться перегрупування окремих підрозділів 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу, які зазнали значних втрат під час ведення наступальних дій.
Просимо максимального поширення
Питання щодо повідомлень у тематичних гілках
Питання щодо повідомлень у тематичних гілках
Re: ВІЙНА
Прохання не засмічувати тематичну гілку, для обговорення питань можна створити нову.
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F% ... %B2%D0%B0)
Re: ВІЙНА
бессмысленными сообщениями?M_M писав: ↑Прохання не засмічувати тематичну гілку, для обговорення питань можна створити нову.
Re: Питання щодо повідомлень у тематичних гілках
Якщо Ви вважаєте беззмістовними офіційні повідомлення, є телефони, за якими Вам нададуть додаткову, цілком змістовну інформацію. Наприклад, 0800501482.главспец писав: ↑бессмысленными сообщениями?M_M писав: ↑ Прохання не засмічувати тематичну гілку, для обговорення питань можна створити нову.
ну зачем же так официально? У меня был вопрос к Вам, как к автору поста:
может я не уловил глубокий смысл, и это надо максимально рашарить?
Питання стоїть так: ФДД це що? Безсумнівний РУПОР пропаганди, тобто ЗМІ, на котрому ЗАБОРОНЕНІ якісь сумніви, критика, альтернативні погляди? Або ж ФОРУМ? Я тут прочитав від М_Ма ПРЯМІ звинувачення МЕНЕ, форумчанина Сінтеза, у ЗРАДІ України. Так далі продовжуватися не може. Пестиленс, не лише ти, і я себе теж не на помийці знайшов, щоб якийсь жидообажанєц мене у зраді звинувачував. Тут уже або так, або сяк, обирати тобі..
Гласний договір із одмєнєстрациєю виглядав до війни приблизно так: Фрося постить копіпасту, ми її коментуємо. Ок. Тепер, як я розумію, рамки змінилися, зайшла мова про "тематичні гілки". Поясніть і розшифруйте. Які саме гілки вважати "тематичними"? Список можна? "Непричесані" коментарі забороняюцця саме у них, чи цензура розповсюджуєцця взагалі на весь форум чи лише на список "тематичних гілок"? Якщо на весь, то сенсу у такому "форумі" я більше не бачу, ібо він перестає бути політичним форумом за визначенням. Шкода, звичайно, але саме ТИ, Пестиленс, тут уже повинен визначатися, раз узявся. Так далі продовжуватися не може. Ібо, напримєр, з одного боку я не хочу й не можу мовчати про те, що Ізраїль по факту просто вичікує, чия візьме, не підтримуючи Україну, плюючи на паплюження кацапами у тому числі й іудеських святинь, з іншого боку чудово знаю, що цей, базований на повідомленнях ЗМІ, пост автоматично полетить у Шосту, ібо буде якось довільно заярличений М_Мом як зрада, антисемітизм чи ще щось. Нафіга воно мені, справді? Тоді просто писатиму одиночні размишлізми у "Цинізмі", доки шиза не накриє "форум" остаточно. Не звикати, уже раз проходили, хоча й не у таких драматичних обставинах.
Так я чекаю відповідей на конкретні питання.
Гласний договір із одмєнєстрациєю виглядав до війни приблизно так: Фрося постить копіпасту, ми її коментуємо. Ок. Тепер, як я розумію, рамки змінилися, зайшла мова про "тематичні гілки". Поясніть і розшифруйте. Які саме гілки вважати "тематичними"? Список можна? "Непричесані" коментарі забороняюцця саме у них, чи цензура розповсюджуєцця взагалі на весь форум чи лише на список "тематичних гілок"? Якщо на весь, то сенсу у такому "форумі" я більше не бачу, ібо він перестає бути політичним форумом за визначенням. Шкода, звичайно, але саме ТИ, Пестиленс, тут уже повинен визначатися, раз узявся. Так далі продовжуватися не може. Ібо, напримєр, з одного боку я не хочу й не можу мовчати про те, що Ізраїль по факту просто вичікує, чия візьме, не підтримуючи Україну, плюючи на паплюження кацапами у тому числі й іудеських святинь, з іншого боку чудово знаю, що цей, базований на повідомленнях ЗМІ, пост автоматично полетить у Шосту, ібо буде якось довільно заярличений М_Мом як зрада, антисемітизм чи ще щось. Нафіга воно мені, справді? Тоді просто писатиму одиночні размишлізми у "Цинізмі", доки шиза не накриє "форум" остаточно. Не звикати, уже раз проходили, хоча й не у таких драматичних обставинах.
Так я чекаю відповідей на конкретні питання.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Я не отслеживаю все ветки, поэтому не знаю в чем суть проблемы. У меня нет времени все читать, а видео часовые я вообще никогда не смотрю.
Как я вижу, в военное время, свое мнение, если оно может играть на руку врагу, стоит излагать осторожно, и не стоит распылять тематические ветки на такое мнение. То есть, ветка "Война", подразумевать дискуссии кроме фактов, но зачем туда тянуть измышления об Ізраїле...их влада не находится на передовой. Ну и, к тому же, за нацизм у нас статья. Можно и о роли Ізраїля, но стоит аккуратно и точно не в ветке "Война", пока их армия тут не воюет.
Как я вижу, в военное время, свое мнение, если оно может играть на руку врагу, стоит излагать осторожно, и не стоит распылять тематические ветки на такое мнение. То есть, ветка "Война", подразумевать дискуссии кроме фактов, но зачем туда тянуть измышления об Ізраїле...их влада не находится на передовой. Ну и, к тому же, за нацизм у нас статья. Можно и о роли Ізраїля, но стоит аккуратно и точно не в ветке "Война", пока их армия тут не воюет.
Це не відповідь.
Ворогові десятки років ГРАЛО й ГРАЄ на руку сьогодні якраз ЗАМОВЧУВАННЯ реальних проблем і БРЕХНЯ, одним із різновидів якої є дозована правда.
Ок, спробую хоч щось із вашого словесного потоку вицідити. Отож, "тематична гілка" - "Війна". Іще які? Писалося про "гілки".
Ворогові десятки років ГРАЛО й ГРАЄ на руку сьогодні якраз ЗАМОВЧУВАННЯ реальних проблем і БРЕХНЯ, одним із різновидів якої є дозована правда.
Ок, спробую хоч щось із вашого словесного потоку вицідити. Отож, "тематична гілка" - "Війна". Іще які? Писалося про "гілки".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я не писав і не збирався писати це у тій гілці, це твоя вигадка.Pestilence писав: ↑ То есть, ветка "Война", подразумевать дискуссии кроме фактов, но зачем туда тянуть измышления об Ізраїле.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Генштаб ЗСУ повідомляє, що російська армія