- IMG_20220324_072950_647.jpg (113.34 Кіб) Переглянуто 1167 разів
Просто бізнес
Re: Просто бізнес
Louis Vuitton не смогли в международную повестку и выкатил новую коллекцию ювелирки с литерами Z и V, в комменты лучше не заходить.
Хакеры Anonymous взломали сайты "Ашан", "LeroyMerlin" и "Decathlon", которые отказались уходить с российского рынка
Жабоєди. Колись мені бельгійка одна з такою ненавистю про них говорила. Мені важко було її зрозуміти тоді
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Жабоїди - давні вороги англосаксів. Тому облизують кацапів, котрі англосаксам теж вороги.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не обов'язково там всі такі кацаполюби чи англофоби,
просто в СУЧАСНОМУ світі багато бізнесів просто не змогли в свої макітри второпати подібні форс-мажори
простіше - зажерлися
просто в СУЧАСНОМУ світі багато бізнесів просто не змогли в свої макітри второпати подібні форс-мажори
простіше - зажерлися
нєдолго мучаться старушкам...
Глава МИД Украины Дмитрий Кулеба призвал бойкотировать французские компании, продолжающие вести бизнес в России. Это Auchan, Leroy Merlin и Decathlon.
Я думаю, проблема у іншому. Захід наступає на власні граблі, ім'я яким "конкуренція". Японці, напримєр, розглядають ВНУТРІШНЬОяпонську конкуренцію не інакше як проблему. Захід її абсолютизує. Принаймні абсолютизував до війни, як "рушій прогресу". А тепер що? Додержання санкцій - це збитки. Хто компенсує? Потрібні якісь нові, НЕконкурентні механізми. Вони є?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
згоден,
причому, як на корпоративному рівні так і на побутовому,
іноді навіть конкурентні стосунки між близькими родичами приймають як норму та спотворюють сімейні відносини
нєдолго мучаться старушкам...
Прикладів багато, просто для спростувння тези достатньо одного.
Вовча поведінка характерна для прокомуністичних суспільств, і була передбачена ще до виникнення "соціалізма в отдєльно взятой странє". І навіть не Енгельсом, а давніми греками.
А в это время Грузия
Через территорию Грузии россияне налаживают канал контрабанды товаров, которых нет в РФ из-за санкций, — ГУР
По данным нашей разведки, чтобы обойти санкции, российские агенты налаживают каналы контрабанды, которые проходят, в частности, по территории Грузии. При этом представители грузинских спецслужб получили указание от политического руководства не препятствовать деятельности контрабандистов.
На сегодняшний день известно о еще одном канале поставки в РФ товаров военного назначения – Восточной Азии. Через него в страну-оккупанта поставляются запчасти для техники, электроника и оптические приборы.
Немецкий производитель косметики и бытовой химии Henkel пока продолжит работу в РФ и будет принимать дальнейшие меры в случае необходимости.
Об этом заявила председатель наблюдательного совета компании Симона Бажель-Тра, пишет Reuters.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я думаю, повинен бути створений реєстр пдрсів, котрі саботували санкції, із максимальним світовим розголосом і поширенням через ЗМІ, "зірок", котрі підримують нас, може ще як. Типу списків "Магницького", "Миротворця" етк. Із закликом бойкотувати пдрсів. Тоді пдрси тупо боятимуцця таких "санкцій", ібо потенційні збитки перевищать парашні прибутки.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Немецкий производитель косметики и бытовой химии Henkel пока продолжит работу в РФ и будет принимать дальнейшие меры в случае необходимости.