а "вогневий вплив" это круче, чем "обстріляв "?!M_M писав: ↑ Ворог обстріляв із ствольної артилерії район населеного пункту Карповичі Чернігівської області.
Здійснював вогневий вплив із артилерії, реактивних систем залпового вогню та танків в районах міста Харкова та населених пунктів Базаліївка, Петрівка, Руські Тишки, Слатине, Прудянка, Рубіжне і Благодатне.
ВІЙНА,теревені
ВІЙНА,теревені
Re: ВІЙНА
круче твоих глупых вопросовглавспец писав: ↑а "вогневий вплив" это круче, чем "обстріляв "?!M_M писав: ↑ Ворог обстріляв із ствольної артилерії район населеного пункту Карповичі Чернігівської області.
Здійснював вогневий вплив із артилерії, реактивних систем залпового вогню та танків в районах міста Харкова та населених пунктів Базаліївка, Петрівка, Руські Тишки, Слатине, Прудянка, Рубіжне і Благодатне.
Re: ВІЙНА
Як ти вже задовбав своєю альтернативною обдарованісттю. Чому твоя нездатність освоїти користування Гуглом, ну, або Яндексом, що мабуть тобі більше до вподоби, повинна бути проблемою для інших?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: ВІЙНА,теревені
Гілка створена для срачу - в смітник або просто в шосту!
Тупий троль намагається нас строїти.
Тупий троль намагається нас строїти.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
нас - це тих, до кого цей троль чіпляється
ашотакоє? адвокат троля? чи шо?
коли ви справжній, сінтез?
вас влаштовує те, що на форумі робить це нікчемне чудовисько?
висмикує будь-яке слово (навіть, не фразу!) будь-кого з дописувачів і починає чіплятися не к суті написаного, а щоб розпочати срачі
не скочуйтесь так низько
а я, дурепа, було подумала, що з 24 лютого побачила колишнього справжнього сінтеза
- Babasha
- Штучний інтелект
@кащениты - читать в интернетахВіра писав: ↑нас - це тих, до кого цей троль чіпляється
висмикує будь-яке слово (навіть, не фразу!) будь-кого з дописувачів і починає чіплятися не к суті написаного, а щоб розпочати срачі
не скочуйтесь так низько
а я, дурепа, було подумала, що з 24 лютого побачила колишнього справжнього сінтеза
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Я завжди справжній, із того самого кажись 2008 року, коли (як і Ви) прийшов на старий "Дурдом" слідом за Коробовою.Віра писав: ↑нас - це тих, до кого цей троль чіпляється
не скочуйтесь так низько
Боже, як це давно було... А з іншого боку, наче зовсім недавно.
Але до теми. Вам не здаєцця, що реакція на загалом невинні питання Спєца дещо перебільшена? Я теж, до речі, багато чого не розумію. Чому, напримєр, війну, тобто процес вбивання озброєних солдатів ворожої армії, зараз повсюдно називають "роботою". Вас це не дивує? Новояз - на це явище ще Оруел звертав увагу - кому й навіщо потрібен?
Так, я давно помітив, що Спєц при нагоді не пропускає випадку блєснуть єрундицією. І шо? Це смертний гріх?
У всіх нас є бзики. Можливо, його батьки у дитинстві мало хвалили - так шо ж тепер, розстріляти за те, що намагаєцця це компенсувати? Це форум, а не газета "Правда", у котрій не допускалося відхилення від "генеральної лінії". Принаймні я так розумію.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
А почему бы собственно и ДА?! Норм. вариант - не новый, но рабочий
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Спєц при нагоді і без нагоди, як гопник, приколупується і довго і нудно задовбує. А для тебе це "блєснуть єрундіцією"?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй