Прохання до ФУПчеків
Прохання до ФУПчеків
Будь ласка! Якщо тут є хтось, зареєстрований на форумі Української Правди, створіть там у розділі "Адмінфорум" тему "Не працює реєстрація" з наступним:
"На форумі не можуть зареєструватися сотні нових користувачів, усім пише - "Ваш обліковий запис очікує схвалення Адміністратора" та вже більше місяця ніхто не схвалює, на 200 online користувачів присутні 1800 гостей які очікують реєстрації, вони можуть форум тільки читати і не мають ніякої можливості зв'язатися з адміном, щоб виправити цю ситуацію"
Можливо так інформація дойде до адміна, заздалегідь дякую!
"На форумі не можуть зареєструватися сотні нових користувачів, усім пише - "Ваш обліковий запис очікує схвалення Адміністратора" та вже більше місяця ніхто не схвалює, на 200 online користувачів присутні 1800 гостей які очікують реєстрації, вони можуть форум тільки читати і не мають ніякої можливості зв'язатися з адміном, щоб виправити цю ситуацію"
Можливо так інформація дойде до адміна, заздалегідь дякую!
Re: Прохання до ФУПчеків
Люди ви де? По 200-і переглядів, допомоги нуль...
Востаннє редагувалось 29 квітня 2022, 20:36 користувачем n0rmal, всього редагувалось 1 раз.
Мабуть, нікому з нас той Форум Алени Притули не цікавий.
- Babasha
- Штучний інтелект
«Эй, чувак, не пей из унитаза - там живет одна зараза».
Это я совет про желание зарегаться в это нужнике-притулятнике.
А насчет «регистрации» - это сознательная позицию тамошней «администрации», впрочем если хочется от души нажраться говна - ваше право. Стукачество, кумовство, наговоры и просто бздливость замешанные на статусе «неприкосаемых» ждут Вас…
Это я совет про желание зарегаться в это нужнике-притулятнике.
А насчет «регистрации» - это сознательная позицию тамошней «администрации», впрочем если хочется от души нажраться говна - ваше право. Стукачество, кумовство, наговоры и просто бздливость замешанные на статусе «неприкосаемых» ждут Вас…
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Да? Ну блин сейчас все форумы поумирали... Максимум по пяток юзеров осталось и то одни модераторы, да и все хобби уже перебила военная тематика, самому интересно научиться типа "как тот калибр сбить с рогатки" и тп, там вроде форум ещё сильно живой и хотя бы вижу свежие новости с локальных телег в одном месте, а самому обрабатывать такой объем согласитесь нереально, ну и плюс даже по моему Николаеву есть отдельная тема, по Харькову, по Херсону тоже.. Ну и я без понятия кто такая Алена Притула, на форуме главное люди, а не модераторы и хозяева, пока есть люди, то форум жив, а как показывает моя практика, то ни на одном форуме дольше 5 лет делать нефиг: либо там HDD умирает со всеми бекапами, либо ты научился всему что хотел и двигаешься к следующему форуму... ЗЫ: всякий фейсбук и твиттер для чтения не предлагайте
- Pestilence
- Чефхелфер
Чего ему умирать? 3 евро в месяц я пока в состоянии найти, да и форумчане помогають. Всегда рады адекватным дописувачам. Неадекватным тоже, но в 6-й палатеn0rmal писав: ↑29 квітня 2022, 20:27Да? Ну блин сейчас все форумы поумирали... Максимум по пяток юзеров осталось и то одни модераторы, да и все хобби уже перебила военная тематика, самому интересно научиться типа "как тот калибр сбить с рогатки" и тп, там вроде форум ещё сильно живой и хотя бы вижу свежие новости с локальных телег в одном месте, а самому обрабатывать такой объем согласитесь нереально, ну и плюс даже по моему Николаеву есть отдельная тема, по Харькову, по Херсону тоже.. Ну и я без понятия кто такая Алена Притула, на форуме главное люди, а не модераторы и хозяева, пока есть люди, то форум жив, а как показывает моя практика, то ни на одном форуме дольше 5 лет делать нефиг: либо там HDD умирает со всеми бекапами, либо ты научился всему что хотел и двигаешься к следующему форуму... ЗЫ: всякий фейсбук и твиттер для чтения не предлагайте
-
а що ТТП Бічкова ні всіх ще побанила? Мене вже давно навічно за "песочницю" хоча я в той песочніце не був ні разу... сборище йоббіків той ФУП
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Мда, по Фрейду
Зараз можна зареєструватись. За донат на ЗСУ.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1127807.0
Пєсня!
Так треба абонплату із лохів брать, а чьо?!
Чи перестану я колись офігєвать із чийогось довбо€бізму? Думаю, що ні. І цим, серед іншого, й прекрасне життя!
Так треба абонплату із лохів брать, а чьо?!
Чи перестану я колись офігєвать із чийогось довбо€бізму? Думаю, що ні. І цим, серед іншого, й прекрасне життя!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Песши тут бесплатно!com писав: ↑23 вересня 2022, 09:39Зараз можна зареєструватись. За донат на ЗСУ.
А донать тем, кому доверяешь, а не принудительно.
вони донатят тільки пороху в справу громад і фейковому орденоносцу владу петя буржуйка даже пічки за гроши громадян зробив,жлоб
Згадався мультик про племінників Дядечка Скруджа МакДака, котрі БРАЛИ гроші із робітників своєї фабрики ЗА ПРАВО ПРАЦЮВАТИ НА НИХ.
Хуцпа, вона така багатолика й непередбачувана.
Хуцпа, вона така багатолика й непередбачувана.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хе, так мене там і зареєстрували, але через 3 місяці, коли вже нафіг непотрібно стало... Трохи там форум почитав, дійсно - одні пиздаболи і їх тисячі, а на цьому якась одна Фрося... Прощавайте всі та звиняйте, що потурбувавЗараз можна зареєструватись. За донат на ЗСУ
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Тю.
А я такого юзера тут навіть не помічала.
А я такого юзера тут навіть не помічала.
- Pestilence
- Чефхелфер