иными словами: тобі не дано це пояснити. Сам-то хоть понимаешь?
Єфект Саакашвілі
Re: Єфект Саакашвілі
"Стан Саакашвілі вкрай важкий. У нього почорніло обличчя, з'явилися пігменти, руки в зморшках. Колір його обличчя як у людини, яка померла 2-3 дні тому", - сказав захисник журналістам.
Эх, Михо, Михо.
Кому ты там доверился, что в такую халепу попал? (с)
Эх, Михо, Михо.
Кому ты там доверился, что в такую халепу попал? (с)
#Мосейчук #Накопія #КобаНакопія
СААКАШВІЛІ ЗВІЛЬНЯТЬ ЗСУ! Мосейчук - Накопія
111 951 просмотр4 окт. 2022 г.
Наталія Мосейчук
330 тыс. подписчиков
Коба Накопія - депутат Парламенту Грузії від Єдиного національного руху - друг України в радості і в горі. Поговорили про спільне майбутнє після Перемоги України. Про «температуру по лікарні» серед російських олігархів. Про Кадирова та цого «лижі». Про прокидання від російського гіпнозу грузинського політикуму, про росіян в Грузії, перспективи путіна та Лукашенка. А ще… скористалася нагодою і передала вітання Михайлу Саакашвілі, який дуже підтримав мене в перші дні війни, написавши особистого листа. Чекаю на зустріч, щоб потиснути йому руку. Він - боєць. Україна пана Михайла не забуває. Для мене це почути було важливо.
Дивіться бесіду, пишіть коментарі і поставте дзвіночки.
Цього тижня знову Велике Інтерв’ю з…. Сюрприз! Дочекайтеся.
Бережіть себе та Україну!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"Там" - це де?
Нмд, Міха, як і Навальний, послухав якогось придурка на Заході. Ну дуже вже схожі по ідіотизму, бредові марші в тюрму.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Слухай,я теж замислилась вже давно,що дуже сценарії схожи заманить іх в пастку
ЯК можна "заманить"? Може, НМД, їм хтось на Заході внушив думку, що для подальшої політичної кар'єри слід прийти "на барикади" прямо із тюрми? Не знаю. Але можна ж і не дожити до барикад... Хз.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Може і так але факт є факт,прийшли на суди самі.
Мерзкая скотина, подонок и вор мэр города Тбилиси, тупица и бывший футболист Каха Каладзе сказал, что если на чаше весов стоит убийство Михаила Саакашвили или вступление Грузии в Евросоюз, то Грузия выбирает убийство Саакашвили. Вот такая мразь(с)
Саакашвили переводят в реанимацию в критическом состоянии.
Саакашвили перевели в реанимацию, его состояние ухудшилось до критического, заявил Георгий Чаладзе. Информацию о переводе политика подтвердил его адвокат Шалва Хачапуридз
Саакашвили перевели в реанимацию, его состояние ухудшилось до критического, заявил Георгий Чаладзе. Информацию о переводе политика подтвердил его адвокат Шалва Хачапуридз