Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Головне - внушити баранам, що "у нас все правильно", а що неправильно - то "проіскі врагов". І коли все уже зовсім погано, призначити конкретного врага, й підняти баранів на боротьбу із ним. Це роблять за великим рахунком всі пастухи. Причому ворог може бути й взагалі вигаданий, як от "вірус". Головне щоб отара трималася купи й бігла куди треба, бодаючи кого накажуть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Тому що ти - не цільова аудиторія. А я от іноді мимовільно, поряд із пацанвою, слухаю. Це колосальне вливання лайна у вуха дітям, абсолютно ігнороване всякими "борцями". Не на часі, як завжди. Зупинити чи проконтролювати його неможливо, можна лише "накрити" чимось потужнішим. А нема. Й нікого не парить.
Ті, хто не вміє думати й аналізувати, або не слухають Арестовича й хейтять, або слухають як сеанс Кашпіровського перед сном.
Арестович не має відповідей, але він хоча б намагається ПОСТАВИТИ якісь правилтні ЗАПИТАННЯ. Решта й цього не робить, Як той же Невзоров. Наче все й так, а толк який?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Розвиток технологій йде вперед, суспільні відносини вчергове відстали. Й черговий пздц наступає.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мабуть.
І шо? Я можу їх також класифікувати за розміром ноги. Це погано? Всіх урівняти?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я не те що порівнювати, я в принципі не можу міряти "умствєнниє способності". Мабуть, кожен, хто вчився у школі, знає ціну "системі оцінювання" знань. Люди абсолютно різні, це все що я можу сказати.
Моя точка зору - задача суспільства не оцінювати/ранжирувати, а створити умови, коли людина має можливість реалізувати свої індивідуальні здібності. Ставка на "соціальний захист" - тупік. Ібо ігнорується просте питання - а за чий рахунок банкет?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
уже! Способный быть Президентом, им стал. Осталась проблема дворников, которые могли бы тоже, но не имели "возможности реализоваться". Пусть реализуются там, где в них есть потребность. А вот "оцінювати/ранжирувати," надо, как в спорте: с уровнем дворовой команды на ЧМ делать нечего. Хоть в шахматах, хоть в футболе.Sintez писав: ↑Я не те що порівнювати, я в принципі не можу міряти "умствєнниє способності". Мабуть, кожен, хто вчився у школі, знає ціну "системі оцінювання" знань. Люди абсолютно різні, це все що я можу сказати.
Моя точка зору - задача суспільства не оцінювати/ранжирувати, а створити умови, коли людина має можливість реалізувати свої індивідуальні здібності. Ставка на "соціальний захист" - тупік. Ібо ігнорується просте питання - а за чий рахунок банкет?
Янук теж свого часу став. Теж хочеш сказати, що нормально зпрацювало "оцінювання здібностей"? Ну-ну.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобто у окопах. Нє, ну це ясно. Я у тобі не сумнівався.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні перше, ні друге й накуй не потрібне, за великим рахунком. Принаймні зараз це уже очевидно. МОК символізує.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А ти не думаєш про можливість повторення історії сторічної давнини, коли "дворніки" повернулися із окопів у розорену й злиденну країну? Нагадати?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
и Ющенко, и все прочие. В сотый раз говорю - не должна судьба страны зависеть от того, хороший ли чел. Президент.
Касирка в супермаркете может работать хуже или лучше, но она не может украсть ни копейки из кассы, чисто потому, что так устроен учет. Вот и Президент должен быть лишен возможности нарушать Конституцию. Вообще.
ок. Спорт это просто пример оценки индивидуальных способностей. Объективной оценки.
Заменим на хирурга - они тоже имеют разный уровень способностей и пусть одни до пенсии вскрывают фурункулы и вправляют вывихи, а более талантливые - оперируют меня (если понадобится). Или ты считаешь, что любой из них должен иметь равные права на мне поупражняться?!
Будь яке "должен" має хтось забезпечити. У супермаркеті цей "хтось" - охорона й дирекція. Хто забезпечить "должен" для презів і влади, якщо вони самі під себе кроять закони й переписують Конституцію, що взагалі без громадського обговорення й референдуму є недопустимим? І знову ж повернуся - народ неграмотний, за порушення КУ статей у КК немає. І?.. Хто забезпечить?главспец писав: ↑и Ющенко, и все прочие. В сотый раз говорю - не должна судьба страны зависеть от того, хороший ли чел. Президент.
Касирка в супермаркете может работать хуже или лучше, но она не может украсть ни копейки из кассы, чисто потому, что так устроен учет. Вот и Президент должен быть лишен возможности нарушать Конституцию. Вообще.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Самі себе "контролюють", самі собі призначають зарплату, пенсію, помічників, пільги, права й так далі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я лише уточнюю, що сьогодні НІХТО практично оцінити якість УПРАВЛІНСЬКОЇ праці не може в принципі. Починаючи з того, що її просто "нема", а є якась "розумова" праця. От і все. Тому "оцінщики" - "виборці" розсуждають більше як футбольні фанати, й не тому, що вони дурнІ, а просто інших способів/критеріїв оцінки не мають.главспец писав: ↑ок. Спорт это просто пример оценки индивидуальных способностей. Объективной оценки.
Заменим на хирурга - они тоже имеют разный уровень способностей и пусть одни до пенсии вскрывают фурункулы и вправляют вывихи, а более талантливые - оперируют меня (если понадобится). Или ты считаешь, что любой из них должен иметь равные права на мне поупражняться?!
За великим же підсумком все знову ж таки впираєцця у
1) небажання вчитися нічому "зайвому" окрім необхідного для харчування ремесла;
2) відсутності власне удобоваримої науки, придатної для такого навчання.
3) тупо лінь і пофігізм.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Л - значить "логіка". Конституція - по своїй суті є ДОГОВІР між державою й громадянами. Якщо одна сторона має можливість довільно переписувати такий договір, коли заманецця - це просто договороподібна дурілка, а не Конституція. І вийде з нього що завгодно, та навряд чи щось добре. Що й маємо врешті на практиці.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Встоперше нагадаю казку "12 місяців". Там теж Принцеса займалася активною законотворчою діяльністю. Або от Старуха у казці про Рибака й Рибку...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!