тарас чорновол на смітнику
тарас чорновол на смітнику
Тарасику,шо трапилось?
Чорновіл позеленів: прихильники керівниці медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліни Михайлової у Києві облили невідомою рідиною з пляшки, зеленкою та кинули у смітник екснардепа Тараса Чорновола за те, що він назвав
Михайлову "підолігархічною шарою"
Син видатного українського діяча В'ячеслава Чорновола - Тарас 29 травня опублікував пост у своєму телеграм-каналі з фрагментом інтерв'ю Аліни Михайлової українській журналістці Яніні Соколовій, де обурився, що нібито
"зелено-ватних мразот" запрошують на передачі, а "чесним людям" і слова не дають сказати.
Чорновіл позеленів: прихильники керівниці медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліни Михайлової у Києві облили невідомою рідиною з пляшки, зеленкою та кинули у смітник екснардепа Тараса Чорновола за те, що він назвав
Михайлову "підолігархічною шарою"
Син видатного українського діяча В'ячеслава Чорновола - Тарас 29 травня опублікував пост у своєму телеграм-каналі з фрагментом інтерв'ю Аліни Михайлової українській журналістці Яніні Соколовій, де обурився, що нібито
"зелено-ватних мразот" запрошують на передачі, а "чесним людям" і слова не дають сказати.
Re: тарас чорновол на смітнику
По-третє, Тарасику, не знаю, де тобі постійно ввижаються зелені шмари, але твоєму обличчю дуже пасує зеленка. А язику - відповідальність за слова.
Думай…те!
Пан Тарас у 2006 про учения НАТО
"Митингующих будут разгонять, министерство иностранных дел, армия, спецназ, еще кто-нибудь.
Хотят создать очередную напряженость в стране, вызвать очередную волну возмущения. Я поражаюсь нашему президент
"Митингующих будут разгонять, министерство иностранных дел, армия, спецназ, еще кто-нибудь.
Хотят создать очередную напряженость в стране, вызвать очередную волну возмущения. Я поражаюсь нашему президент
Востаннє редагувалось 13 червня 2023, 15:49 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
.
Востаннє редагувалось 13 червня 2023, 15:50 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Тарас Чорновіл поширив відверту неправду про жовтий колір у Японії в 2019р., коли Зеленська одягала жовсту сукню під час церемонії в Токіо. Наче він почув про цю "заборону" від дипломатів у посольстві Японії, чого не може бути. Він потім видалив цей пост у фб, але я не забуду.
Правда, він видалив пост, тому вже не відомо точно, що там було написано. Я тоді зберіг посилання на пост, але не зробив скрін. facebook.com/photo.php?fbid…
Правда, він видалив пост, тому вже не відомо точно, що там було написано. Я тоді зберіг посилання на пост, але не зробив скрін. facebook.com/photo.php?fbid…
т.е., есть некие "уполномоченные патриоты", которым можно "непатриотов" физически наказывать?
А "непатриотам" можно действовать в пределах допустимой самообороны? Например, применив легальный травмат, покалечить пару-тройку нападавших...