Ти нагадуєш вчительку літератури радянських часів, той письменник недотягнув розумом до того, той до того. А от цікаво було б подивитись, коли б ти сказав прямо Дацюку те, що тут про нього пишеш. Благо ніяких перешкод у цьому нема.Sintez писав: ↑Саня писав: ↑ Навіщо тут про це теревені розводити? Піди навчи його, тримай https://blogs.pravda.com.ua/authors/datsuk/
Тому що це моя тематична гілка...
Ти теж мене вчити зібрався? Не кажи мені, куди йти, то і я тобі не казатиму, куди тобі йти.
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Нда...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Примусово? Ні. Немає сенсу, перевірено. Якщо мав би бажання, відповів би у пейспуці. У нього сильно завищене ЧСВ, нехай його зпершу вгамує.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Амери не можуть повторити програму "Аполло", мудрують заново. Кацапи розучилися робити "Протони", вони падають. Я вже мовчу про поточну війну, котра викрила ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів. Про згадане Дацюком "безмислення" теж факт, але його не помацаєш.
Досить на перший раз?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Про нього я не пишу нічого. Я пишу про його думки, оформлені ним же у слова. Якщо він чимось незадоволений, то цілком може прийти сюди й висловитися. Реально, жодних перешкод нема.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так наша Галя балувана, хоче щоб навколо неї хороводи водили.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
А ще людство не в стані побудувати піраміди Майя...Sintez писав: ↑ Амери не можуть повторити програму "Аполло", мудрують заново. Кацапи розучилися робити "Протони", вони падають. Я вже мовчу про поточну війну, котра викрила ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів. Про згадане Дацюком "безмислення" теж факт, але його не помацаєш.
Так звана ДЕГРАДАЦІЯ - це наслідок появи доступу усіляких недоумків до інтернету та різних соціальних мереж. Раніше про ДЕГРАДАЦІЮ можна було теревенити лускаючи сімки на подвір'ї, дурня за межі подвір'я не виходила.
Ну напримєр ООН була досить - таки вагомою СИЛОЮ під час корейської війни. Зараз - тупо зборисько бюрократів на офігенній зряплаті. Про те, яку роль грав Іоан-Павло ІІ і яку грає нинішнє чудо, я й не порівнюватиму. НАТО? Кацапські ракети летять у Польщу, і шо? MH17, знову ж таки...
Залишилися одні понти. Якби українці не "сказилися" у позитивному сенсі, це все міжнародне бл@дво здало б Європу х¥%лу, як свого часу гітлеру.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не знаю, яка там ваша Галя, а я роблю те, що вважаю цікавим і корисним. Міряння уями й гризня мене цікавлять мало.
Анонімний нік залишицця анонімним, а якщо комусь щось ввижаєцця - то його проблеми.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У пірамідах майя (і не тільки) немає потреби, чи мабуть правильніше буде сказати, що внаслідок тієї ж деградації втрачене розуміння, НАФІГА їх будували. Однак то реально було ну дуже давно. А тут - Аполлони літали на нашому віку, і - опа! - просто ПОВТОРИТИ не можуть. Технології півсторічної давнини.M_M писав: ↑А ще людство не в стані побудувати піраміди Майя...Sintez писав: ↑ Амери не можуть повторити програму "Аполло", мудрують заново. Кацапи розучилися робити "Протони", вони падають. Я вже мовчу про поточну війну, котра викрила ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів. Про згадане Дацюком "безмислення" теж факт, але його не помацаєш.
Так звана ДЕГРАДАЦІЯ - це наслідок появи доступу усіляких недоумків до інтернету та різних соціальних мереж. Раніше про ДЕГРАДАЦІЮ можна було теревенити лускаючи сімки на подвір'ї, дурня за межі подвір'я не виходила.
Або візьмемо ближче. Заява укргідроенерго (чи як його там) про НЕМОЖЛИВІСТЬ відбудувати Каховську ГЕС. От тупо неможливо, і все. Це теж загальна доступність інету винна? Чи таки дебілізм тих, хто вчились понємногу?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тим не менш ти це робиш заочно, маючи можливість звернутись напряму. Що б там ще не вигадав, але це має специфічний запах продукту вторинного.
Це було змагання з СРСР, на яке тоді не шкодували ресурсів і грошей. Потім щось було підзабуто за браком практичної необхідності, а щось коштує забагато з точки зору практичних потреб. Повторити за будь що, мабуть, зможуть, але НАФІГА?
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Навіщо це повторювати? Аналогічно створенню нових пірамід Майа.
На Марс літають, телескопи на різні орбіти закидають, тисячами супутники на орбіту виводять, індивідуали в космос ракети запускають, школярі запускають супутники у космос. А на Місяць - треба повторити конструкцію багаторічної давнини, зі усіма старими технологіями? Навіщо? Можна іще якусь дурню вигадати: Промисловість США не в стані повторити Аерокобру P-39. Навіть вухастого Запорожця світ повторити не в стані, ага

Кажу ж, звертався. Може "не з тої фази", як Лем писав.
Хз. Може й твоя правда. Я себе ловлю іноді на деякому аутизмі. Тим не менш, як є так і є.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А нафіга ми взагалі живемо? З економічної точки зору життя - суцільні збитки... до речі, саме тому й вимираємо - діти "економічно невигідні", до того ж деградація медична зробила тривіальну процедуру народження дитини смертельно небезпечним квестом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не відмазуйся. Не треба до когось звертатись. Заходь, наприклад, ось сюди https://blogs.pravda.com.ua/authors/dat ... dd4eb48a1/ авторизуйся через мордокнижку і викладай свої особливо цінні думки з приводу статті, там сам автор прочитає, а може і відповість.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Може й так. Я ж не наполягаю. Справді, навіщо нам ото все... Он уже голосять голоси, навіщо мовляв відновлювати ту Каховську ГЕС, здалася вона... То дідам нєкуй робити було, замість кальян смоктати ГЕСи будували... Придурки, нє? Ми будемо жити у нову, ПОСТіндустріальну епоху... Тільки от іще слід визначитися, що ще не продано. Ну, щоб було за що кальян купити. І айфон черговий.M_M писав: ↑Навіщо це повторювати? Аналогічно створенню нових пірамід Майа.
На Марс літають, телескопи на різні орбіти закидають, тисячами супутники на орбіту виводять, індивідуали в космос ракети запускають, школярі запускають супутники у космос. А на Місяць - треба повторити конструкцію багаторічної давнини, зі усіма старими технологіями? Навіщо? Можна іще якусь дурню вигадати: Промисловість США не в стані повторити Аерокобру P-39. Навіть вухастого Запорожця світ повторити не в стані, ага![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти мух з котлетами не перемішуй, сенс життя не має ніякого відношення до повторення чогось, зараз нафіг.непотрібного, з минулого, за грубі гроші.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Де голосять, пруфи можна?
Ролло Мэй
Ролло Мэй
І буде мені, тіпа, щастя? А навіщо мені його відповідь? І чому тебе це так парить, цікаво?Саня писав: ↑Не відмазуйся. Не треба до когось звертатись. Заходь, наприклад, ось сюди https://blogs.pravda.com.ua/authors/dat ... dd4eb48a1/ авторизуйся через мордокнижку і викладай свої особливо цінні думки з приводу статті, там сам автор прочитає, а може і відповість.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!