Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Саня

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Саня » 02 липня 2023, 19:35

Sintez писав:
Саня писав: Навіщо тут про це теревені розводити? Піди навчи його, тримай https://blogs.pravda.com.ua/authors/datsuk/

Тому що це моя тематична гілка...
Ти теж мене вчити зібрався? Не кажи мені, куди йти, то і я тобі не казатиму, куди тобі йти.
Ти нагадуєш вчительку літератури радянських часів, той письменник недотягнув розумом до того, той до того. А от цікаво було б подивитись, коли б ти сказав прямо Дацюку те, що тут про нього пишеш. Благо ніяких перешкод у цьому нема.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 02 липня 2023, 22:41

Нда...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 липня 2023, 22:47

Саня писав:
Sintez писав: я пробував йому писати на пейспук, (заради чого там зареєструвався), але він мене мабуть просто забанив, бо з пошуку у мене зник
У чому проблема, іди на його блог за лінком, заходь з мордокнижки і пиши йому, там же є посилання на його сторінку у мордокнижці. Пиши йому, обговорюй, навчай.
Примусово? Ні. Немає сенсу, перевірено. Якщо мав би бажання, відповів би у пейспуці. У нього сильно завищене ЧСВ, нехай його зпершу вгамує.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 липня 2023, 22:54

M_M писав: А якщо з числами та фактами? Звідки узялось оце "ДЕГРАДУЄ"?
Амери не можуть повторити програму "Аполло", мудрують заново. Кацапи розучилися робити "Протони", вони падають. Я вже мовчу про поточну війну, котра викрила ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів. Про згадане Дацюком "безмислення" теж факт, але його не помацаєш.

Досить на перший раз?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 липня 2023, 22:59

Саня писав:
Sintez писав:
Тому що це моя тематична гілка...
Ти теж мене вчити зібрався? Не кажи мені, куди йти, то і я тобі не казатиму, куди тобі йти.
Ти нагадуєш вчительку літератури радянських часів, той письменник недотягнув розумом до того, той до того. А от цікаво було б подивитись, коли б ти сказав прямо Дацюку те, що тут про нього пишеш. Благо ніяких перешкод у цьому нема.
Про нього я не пишу нічого. Я пишу про його думки, оформлені ним же у слова. Якщо він чимось незадоволений, то цілком може прийти сюди й висловитися. Реально, жодних перешкод нема.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 02 липня 2023, 23:09

Sintez писав: ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів
а коли саме ті міжнародні інституції квітли і давали плоди? Щоб порівняти з нинішньою діяльністю і результативністю.

Саня

Повідомлення Саня » 02 липня 2023, 23:24

Sintez писав:
Саня писав: У чому проблема, іди на його блог за лінком, заходь з мордокнижки і пиши йому, там же є посилання на його сторінку у мордокнижці. Пиши йому, обговорюй, навчай.
Примусово? Ні. Немає сенсу, перевірено. Якщо мав би бажання, відповів би у пейспуці. У нього сильно завищене ЧСВ, нехай його зпершу вгамує.
Sintez писав: Про нього я не пишу нічого. Я пишу про його думки, оформлені ним же у слова. Якщо він чимось незадоволений, то цілком може прийти сюди й висловитися. Реально, жодних перешкод нема.
Так наша Галя балувана, хоче щоб навколо неї хороводи водили.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

M_M

Повідомлення M_M » 03 липня 2023, 01:16

Sintez писав: Амери не можуть повторити програму "Аполло", мудрують заново. Кацапи розучилися робити "Протони", вони падають. Я вже мовчу про поточну війну, котра викрила ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів. Про згадане Дацюком "безмислення" теж факт, але його не помацаєш.
А ще людство не в стані побудувати піраміди Майя...

Так звана ДЕГРАДАЦІЯ - це наслідок появи доступу усіляких недоумків до інтернету та різних соціальних мереж. Раніше про ДЕГРАДАЦІЮ можна було теревенити лускаючи сімки на подвір'ї, дурня за межі подвір'я не виходила.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2023, 11:58

Olga писав:
Sintez писав: ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів
а коли саме ті міжнародні інституції квітли і давали плоди? Щоб порівняти з нинішньою діяльністю і результативністю.
Ну напримєр ООН була досить - таки вагомою СИЛОЮ під час корейської війни. Зараз - тупо зборисько бюрократів на офігенній зряплаті. Про те, яку роль грав Іоан-Павло ІІ і яку грає нинішнє чудо, я й не порівнюватиму. НАТО? Кацапські ракети летять у Польщу, і шо? MH17, знову ж таки...

Залишилися одні понти. Якби українці не "сказилися" у позитивному сенсі, це все міжнародне бл@дво здало б Європу х¥%лу, як свого часу гітлеру.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2023, 12:03

Саня писав:
Sintez писав: Примусово? Ні. Немає сенсу, перевірено. Якщо мав би бажання, відповів би у пейспуці. У нього сильно завищене ЧСВ, нехай його зпершу вгамує.
Sintez писав: Про нього я не пишу нічого. Я пишу про його думки, оформлені ним же у слова. Якщо він чимось незадоволений, то цілком може прийти сюди й висловитися. Реально, жодних перешкод нема.
Так наша Галя балувана, хоче щоб навколо неї хороводи водили.
Не знаю, яка там ваша Галя, а я роблю те, що вважаю цікавим і корисним. Міряння уями й гризня мене цікавлять мало.
Анонімний нік залишицця анонімним, а якщо комусь щось ввижаєцця - то його проблеми.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2023, 12:28

M_M писав:
Sintez писав: Амери не можуть повторити програму "Аполло", мудрують заново. Кацапи розучилися робити "Протони", вони падають. Я вже мовчу про поточну війну, котра викрила ПОВНУ деградацію як "міжнародних інституцій", так і окремих політиків і урядів. Про згадане Дацюком "безмислення" теж факт, але його не помацаєш.
А ще людство не в стані побудувати піраміди Майя...

Так звана ДЕГРАДАЦІЯ - це наслідок появи доступу усіляких недоумків до інтернету та різних соціальних мереж. Раніше про ДЕГРАДАЦІЮ можна було теревенити лускаючи сімки на подвір'ї, дурня за межі подвір'я не виходила.
У пірамідах майя (і не тільки) немає потреби, чи мабуть правильніше буде сказати, що внаслідок тієї ж деградації втрачене розуміння, НАФІГА їх будували. Однак то реально було ну дуже давно. А тут - Аполлони літали на нашому віку, і - опа! - просто ПОВТОРИТИ не можуть. Технології півсторічної давнини.

Або візьмемо ближче. Заява укргідроенерго (чи як його там) про НЕМОЖЛИВІСТЬ відбудувати Каховську ГЕС. От тупо неможливо, і все. Це теж загальна доступність інету винна? Чи таки дебілізм тих, хто вчились понємногу?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 03 липня 2023, 12:37

Sintez писав: Міряння уями й гризня мене цікавлять мало.
Тим не менш ти це робиш заочно, маючи можливість звернутись напряму. Що б там ще не вигадав, але це має специфічний запах продукту вторинного.
Sintez писав: Аполлони літали на нашому віку, і - опа! - просто ПОВТОРИТИ не можуть. Технології півсторічної давнини.
Це було змагання з СРСР, на яке тоді не шкодували ресурсів і грошей. Потім щось було підзабуто за браком практичної необхідності, а щось коштує забагато з точки зору практичних потреб. Повторити за будь що, мабуть, зможуть, але НАФІГА?
Ролло Мэй

M_M

Повідомлення M_M » 03 липня 2023, 13:16

Sintez писав: просто ПОВТОРИТИ не можуть
Навіщо це повторювати? Аналогічно створенню нових пірамід Майа.
На Марс літають, телескопи на різні орбіти закидають, тисячами супутники на орбіту виводять, індивідуали в космос ракети запускають, школярі запускають супутники у космос. А на Місяць - треба повторити конструкцію багаторічної давнини, зі усіма старими технологіями? Навіщо? Можна іще якусь дурню вигадати: Промисловість США не в стані повторити Аерокобру P-39. Навіть вухастого Запорожця світ повторити не в стані, ага :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2023, 15:01

Саня писав: Тим не менш ти це робиш заочно, маючи можливість звернутись напряму. Що б там ще не вигадав, але це має специфічний запах продукту вторинного.
Кажу ж, звертався. Може "не з тої фази", як Лем писав.

Хз. Може й твоя правда. Я себе ловлю іноді на деякому аутизмі. Тим не менш, як є так і є.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2023, 15:06

Саня писав: Це було змагання з СРСР, на яке тоді не шкодували ресурсів і грошей. Потім щось було підзабуто за браком практичної необхідності, а щось коштує забагато з точки зору практичних потреб. Повторити за будь що, мабуть, зможуть, але НАФІГА?
А нафіга ми взагалі живемо? З економічної точки зору життя - суцільні збитки... до речі, саме тому й вимираємо - діти "економічно невигідні", до того ж деградація медична зробила тривіальну процедуру народження дитини смертельно небезпечним квестом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 03 липня 2023, 15:15

Sintez писав:
Саня писав: Тим не менш ти це робиш заочно, маючи можливість звернутись напряму. Що б там ще не вигадав, але це має специфічний запах продукту вторинного.

Хз. Може й твоя правда. Я себе ловлю іноді на деякому аутизмі. Тим не менш, як є так і є.
Не відмазуйся. Не треба до когось звертатись. Заходь, наприклад, ось сюди https://blogs.pravda.com.ua/authors/dat ... dd4eb48a1/ авторизуйся через мордокнижку і викладай свої особливо цінні думки з приводу статті, там сам автор прочитає, а може і відповість.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2023, 15:16

M_M писав:
Sintez писав: просто ПОВТОРИТИ не можуть
Навіщо це повторювати? Аналогічно створенню нових пірамід Майа.
На Марс літають, телескопи на різні орбіти закидають, тисячами супутники на орбіту виводять, індивідуали в космос ракети запускають, школярі запускають супутники у космос. А на Місяць - треба повторити конструкцію багаторічної давнини, зі усіма старими технологіями? Навіщо? Можна іще якусь дурню вигадати: Промисловість США не в стані повторити Аерокобру P-39. Навіть вухастого Запорожця світ повторити не в стані, ага :lol:
Може й так. Я ж не наполягаю. Справді, навіщо нам ото все... Он уже голосять голоси, навіщо мовляв відновлювати ту Каховську ГЕС, здалася вона... То дідам нєкуй робити було, замість кальян смоктати ГЕСи будували... Придурки, нє? Ми будемо жити у нову, ПОСТіндустріальну епоху... Тільки от іще слід визначитися, що ще не продано. Ну, щоб було за що кальян купити. І айфон черговий.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 03 липня 2023, 15:19

Sintez писав:
Саня писав: Це було змагання з СРСР, на яке тоді не шкодували ресурсів і грошей. Потім щось було підзабуто за браком практичної необхідності, а щось коштує забагато з точки зору практичних потреб. Повторити за будь що, мабуть, зможуть, але НАФІГА?
А нафіга ми взагалі живемо? З економічної точки зору життя - суцільні збитки... до речі, саме тому й вимираємо - діти "економічно невигідні", до того ж деградація медична зробила тривіальну процедуру народження дитини смертельно небезпечним квестом.
Ти мух з котлетами не перемішуй, сенс життя не має ніякого відношення до повторення чогось, зараз нафіг.непотрібного, з минулого, за грубі гроші.
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 03 липня 2023, 15:20

Sintez писав: Он уже голосять голоси, навіщо мовляв відновлювати ту Каховську ГЕС, здалася вона... То дідам нєкуй робити було, замість кальян смоктати ГЕСи будували...
Де голосять, пруфи можна?
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 липня 2023, 15:21

Саня писав:
Sintez писав:

Не відмазуйся. Не треба до когось звертатись. Заходь, наприклад, ось сюди https://blogs.pravda.com.ua/authors/dat ... dd4eb48a1/ авторизуйся через мордокнижку і викладай свої особливо цінні думки з приводу статті, там сам автор прочитає, а може і відповість.
І буде мені, тіпа, щастя? А навіщо мені його відповідь? І чому тебе це так парить, цікаво?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти