коментарі виключили, пазорнікі!
режім тіпа понеділок, середа, субота!
..,"Xотілося б знати. Чи зволить новий кандидат у губернатори пояснити декотрим своїм співгромадянам (які матимуть нещастя голосувати за нього!) таку цікаву обставину: чи правда, що його товариші по бараку в Монтані, які раз у раз "губили" різні цінні речі, що незмінно виявлялися або в кишенях містера Твена, або в його "валізі" (тобто в газеті, в яку він загортав свої пожитки), мусили зробити йому, задля його ж власної користі, дружнє попередження, а саме: обмазавши дьогтем та вивалявши у пір'ї, протягти його на жердині, а потім порадили йому назавжи покинути те місце, яке він займав у таборі. То чи зволить він це пояснити?"
Нарешті, вершиною тих безсовісних переслідувань, до яких вдалися ворожі партії, було те, що дев'ятеро малят усіх відтінків шкіри і в найрізноманітнішому лахмітті полізли під час мітингу до трибуни і, чіпляючись мені за коліна, стали голосно кричати "таточку!".
- Готовим эфир с Юрием Романенко “Арестович и женщины».
Но есть загвоздка - нужны дамы, которых я буду показательно душить в эфире.
Считайте конкурс открытым.
Заявки прислать в комментарии.
Не успустите свой шанс!..
Помни - ты особенная.
Не такая, как остальные.

Сам же Арестович запевняє, що його слова перекрутили, а сексистські висловлювання він казав, перебуваючи в "акторському образі". Окрім того, він пообіцяв притягнути до юридичної відповідальності авторок відео щодо нього.