Є знання (книги) котрі людям знати заборонено!

antik

Re: Є знання (книги) котрі людям знати заборонено!

Повідомлення antik » 15 червня 2024, 19:17

Якось товариш умовив пристати до групи бізнесменів, котрі возять продовольчі товари у Литву - там дорожче. Завантажили сумки із товаром в автобус й рушили. Нас хтось "здав", тому що на виїзді з міста зупинили правоохоронці. У відділі міліції всіх заставили розвантажити свої сумки. Усе конфіскували ще й штраф наклали за незаконний вивіз товарів за межі України. Декілька хитрунів, котрі відмовилися від свого, ті хоч штраф не платили. Вивозячи за межі держави дві сумки продовольства, я не порушив жодної Божої заповіді, а от правоохоронці, пограбувавши мене - порушили. Якщо мислити логічно, то злочинним є усякий закон, котрий суперечить заповідям Всевишнього.
Під час оформлення протоколу "вилучення" розговорився із інспектором. Виявилося: мій зрадник керує у них відділом карного розшуку!!!
Став розпитувати про їхнього керівника, але той зрозумів, що ляпнув зайве й замовк.
Не важко було здогадатися яка доля чекає Україну при такій кадровій політиці…
Цілу ніч вантажили конфісковані продукти у приватні машини працівників міліції.
Через тиждень знайомі "15-тисуточніки" розповідали, як вони цілу ніч вантажили ті конфісковані продукти у приватні машини працівників міліції та розносили по квартирах. В цьому немає нічого дивного. Зарплата у правоохоронців мізерна й тому, щоб люди тримались роботи, начальство вимушене усіляко підгодовувати себе та підлеглих, на зловживання дивитись крізь пальці. Закрутиш гайки - підлеглі розбіжаться. Щоправда, існують такі поняття як честь, порядність, але їх же на хліб не намажеш…
"Ну, що, дурачок, зіграємо ще раз?"
Якось бачив свого зрадника у місті. Не вітається, а тільки посміхається. Вираз обличчя ніби запитує: "Ну, що, дурачок, зіграємо ще раз?"
Я у вільній Україні ніхто, а він знову при владі й вже на значно вищій посаді. Хто я проти нього?
Бачив і Ніну, - жінку, котра грала роль його коханої. Спочатку виникло бажання підійти та про долю її "коханого" запитати. Постояв, подивився на неї й передумав – розхотілося ятрити душевні рани. :secret:

antik

Повідомлення antik » 15 червня 2024, 23:13

"Експропріація, конфіскація чи вилучення, але суть спільна - грабунок".
Виникло бажання добиватися повернення незаконно відібраних у ніч арешту батьківського бензину, муки та крупи. Як-не-як а із Незалежністю наступила справжня воля, справедливі порядки отож є шанс добитись правди.
Написав скаргу прокуророві міста "Під час обшуку в 1982 році, у помешканні батьків працівники міліції забрали 250 літрів бензину та 6,5 мішків крупи. Вирок суду був без конфіскації. Прошу розібратися та повернути награбоване". (250 літрів бензину вказали у офіційному акті вилучення, а насправді, там пального було вдвоє більше.)
Через тиждень викликали у міліцію. Звернув увагу: там працюють ті ж самі люди, що й раніше і їхня поведінка теж не змінилася. Єдине, що довелося змінити - зірки на тризуби. Краєчком ока помічав як вони переморгуються, хитають глузливо головами, ніби безмовно говорячи "Дивись, який ідіот, - надіється щось від нас добитись…"
Найкраща оборона - наступ, отож ті на мене накинулись "А де Ви взяли стільки бензину та крупи, коли тоді все відпускалося строго по нормі!?"
Говорили прямо в очі: "Ваша особова справа знищена, так що доказів немає."
Ще й глузували: "Наша влада стільки людей засудила, що, самі розумієте, якщо зберігати кожну справу вічно, то ніяких архівів не вистачить".
Якщо й справді так, то з тієї кримінальної справи жаль лише оригінально виконаних фотографій з "місця злочину", звіту головного лікаря психоневрологічного диспансеру та анонімки "колгоспної доярки". Жаль тому, що колись мені не буде чим авторам тих "шедеврів" носа витерти.
Зрозуміло, що сценарій "роботи" чорнокнижників, магічні рецепти, рапорти про мою поведінку під впливом чародійства та психотропних препаратів, той лист адресований ЦРУ, доноси різноманітних інформаторів зберігаються ретельно й сьогодні служать посібником, вчать комітетників маніпулювати людською поведінкою...
Через місяць надійшла офіційна відповідь "Згідно пояснень вищеназваних осіб бензин був переданий в одне з автопідприємств, а крупа реалізована через магазини міста. За давністю часу документи, які підтверджують реалізацію крупи та бензину, не збереглися, про що Вас і повідомляємо".
Звичайно, коли ділили між собою батьківський бензин та крупу то, ясна річ, ніяких паперів не складали, тому й не дивно, що "не збереглися". Та хоч би не брехали - сказали все як було. Пригадався анекдот: Колишній офіціант влаштувався працювати у правоохоронні органи. Через певний час ділиться з друзями враженнями: "Зарплата мала, чайових не дають, але все задоволення від того, що клієнт завжди не правий". А так і є: правоохоронці здаються порядними людьми, доки до них у лапи не потрапиш...
В цьому немає нічого дивного - правоохоронці є бюджетниками, тобто службовцями котрі отримують із держбюджету мізерну платню. Щоб вижити вони змушені використовувати службове становище у корисливих цілях, бути продажними, лицемірними. Пропрацюєте Ви чесно в наших правоохоронних органах місяць, принесете в дім мізерну платню й дружина скаже прямо в очі: "Або будь сволотою як усі, або, якщо ти такий принциповий, шукай добре оплачувану роботу".
З гіркого життєвого досвіду народ зробив висновок, що хороші люди у наших правоохоронних органах не працюють. Якщо Ви людина добропорядна, то теж довго там не протримаєтесь. На цю тему навіть анекдот існує: Викликав начальник міліції новачка й запитав, чому той не приходить зарплату отримувати. Хлопець на те розгублено: "А я думав: дали форму, зброю, а там уже сам крутись як можеш…"
Президент Л.Д.Кучма дорікнув генералам МВС: "Я не знаю де закінчується міліція і починаються бандити!"
Боляче, що Україна стала незалежною, але система насильства, лицемірства та брехні так і залишилась. :facepalm2:

antik

Повідомлення antik » 16 червня 2024, 12:37

Французький історик П'єр Дюфур в своєму дослідженні "Історія проституції" серед іншого пише: "Снодійні та приворотні зілля використовувалися тими, для кого любов була професією: куртизанками, розпусницями. Заняття це вважалося таїнством, котрим володіли чарівниці із Фесалії та Фрігії. Теокріт та Лукіан розкривають деякі тонкощі їх виготовлення. Лукіан навіть називає способи їх виготовлення в любовних справах та на випадок помсти. Таіс, від котрої пішов коханець до Горгони, приписує цю зраду дії приворотної страви, приготовленої матір'ю Горгони. "Вона знає, - пише Таіс, - всі фесалійські спокуси. Навіть Місяць спускався від її голосу. Її бачили літаючою опівночі".
Дії нечистої сили приписують осліплення нещасного до такої степені, що той не бачив ні зморщок, ні природних вад своєї возлюбленої.
Мелісса, щоб повернути свого возлюбленого Харуса, котрий пішов від неї до Симміки, прохає Бахшису прислати їй чарівницю. Та повинна зробити все, щоб коханець зненавидів суперницю.
- "Я знаю, моя дорога, - відповідає Бахшиса, - чарівницю із Сірії. Вона займеться твоєю справою. Вона примирила мене на протязі чотирьох місяців із Фанаїсом: заклинання, котре вона знає, привело його до моїх ніг, коли я вже ні на що не надіялася".
- Чого ж вимагає стара? - запитує Мелісса.
Та відповідає:
- Її ворожба не дорога. Дають одну драхму та хліб, додають сім оболів, сіль, пахощі, пучок соломи, чашу, котру вона сама наповнює і потім випиває. Також потрібно декілька речей, котрі є власністю твого возлюбленого: одяг, взуття, волосся або щось подібне.
Існувало багато напоїв-наїдків: приворотних, збуджуючих ненависть, роблячих мужчин імпотентами а жінок безплідними, навіть смертоносних. Використання їх було небезпечним. Тим не менше гетери постійно використовували їх в своїх інтригах. Арістотель розповідає, як одна жінка дала своєму напій, від котрого той помер. Ареопаг виніс виправдальний вирок, мотивуючи його тим, що в наміри жінки не входила смерть.
Щоб заставити чоловіка зненавидіти ту, котру той кохає, йдуть по його сліду й непомітно ставлять праву ногу в слід лівої, приговорюючи при цьому відповідні заклинання.
Крутячи спеціальний шар, чарівниця приговорює: "Як мідний шар крутиться під владою Венери, так нехай твій обранець крутиться біля порогу дому твого". При цьому у вогонь кидається воскова фігурка, названа по імені мужчини чи жінки, котрим потрібно навіяти любов. Ледве чується бурмотіння старої: "Так, як горить віск під владою викликаного мною божества, так нехай запалає любов'ю серце, котре я хочу спокусити". Були й інші урочисті наговори, котрі супроводжувалися жертвенними приношеннями та торгівлею чародійними наїдками.
Звичними були настоянки, мазі, в склад котрих входили трави, наркотичні, спазматичні, охолоджуючі чи збуджуючі чуттєвість речовини.
- Використання чародійних напоїв та наїдків небезпечне, - писала Мирина Никіпії. - Часто воно буває фатальним. Та це не має значення. Важливо, щоб Дифіл жив з любов'ю до мене, або помер люблячи Фесаллу.
Куртизанки, поїдаємі жадібністю, честолюбством або помстою, намагались передбачити долю. Для цієї мети звертались до фесалійок з питанням: який буде результат планованої авантюри і взагалі, що чекає їх в майбутньому. Глісера в листі до поета Менандра розповідає про жінку із Фригії, котра "вміє з допомогою вірьовок із тростини передбачувати долю. Вона розвішує їх вночі й по їх коливанню під дією вітру взнає долю богів так вірно, ніби сама з ними розмовляє".
Стосовно приворотного зілля, то воно є настільки дієвим та небезпечним, що навіть дозоване його використання викликало страх, а перевищена доза часто приводила до божевілля або смерті.
В середовищі куртизанок владарювали ревність, упередженість, ненависть. Часто це приводило до помсти із використанням самих безчесних методів. Зло, пороблене одна другій, ретельно маскувалось. Презирство маскувалось лестощами, посмішками, показною доброзичливістю".
О, скільки їх, молодих та старих, знатних, розумних, дужих та сміливих, багатих та бідних потрапили в подібні пастки. Не я був першим раніше, не останнім сьогодні... Чомусь ніхто не звертає увагу на й досі актуальний наказ Бога: "Чарівниці не зоставиш при житті". (Друга книга Мойсеєва 22:17)
П.С. Ось бачите, Ви не знаєте тих магічних секретів, котрі знали навіть куртизанки!
В молодості я чув про випадки причарування негарними дівчатами достойних хлопців. І я бачив, що воно діяло - хлопці брали заміж тих дуреп. Щоправда пізніше ті шлюби розпадалися але то таке..
Я не міг уявити, що чарами один мужчина може перетворити свого ворога на ліпшого друга. І це неабияк діє - на собі переконався. А, знаєте, я переконаний, що КДБіст Путін підпоїв випивоху Єльцина приворотними напоями й, в результаті, той призначив Путлера своїм "преемником". (У Єльцина було з кого вибирати а от вибрав найбільше зло.)
Чому я в цьому впевнений? А тому, що вже знаючи ту кухню, на місці Путіна поступив би аналогічно! :secret:

antik

Повідомлення antik » 16 червня 2024, 21:39

Так це ж вже було! )С)
Книга пророка Ісаї 1:15-21
¹⁵ Коли ж руки свої простягаєте, Я мружу від вас Свої очі! Навіть коли ви молитву примножуєте, Я не слухаю вас, ваші руки наповнені кров'ю... ¹⁶ Умийтесь, очистьте себе! Відкиньте зло ваших учинків із-перед очей Моїх, перестаньте чинити лихе!
¹⁷ Навчіться чинити добро, правосуддя жадайте, карайте грабіжника, дайте суд сироті, за вдову заступайтесь! ¹⁸ Прийдіть, і будемо правуватися, говорить Господь: коли ваші гріхи будуть як кармазин, стануть білі, мов сніг; якщо будуть червоні, немов багряниця, то стануть мов вовна вони! ¹⁹ Як захочете ви та послухаєтесь, то будете добра землі споживати. ²⁰ А коли ви відмовитеся й неслухняними будете, меч пожере вас, бо уста Господні сказали оце! ²¹ Як стало розпусницею вірне місто: було повне воно правосуддя, справедливість у нім пробувала, тепер же розбійники!
П.С. Як ми до Бога, так і Він до нас...

antik

Повідомлення antik » 16 червня 2024, 22:43

Фатальна помилка.
А ось приклад як мій товариш постраждав. Юрій закінчив заочно інститут. Вступив в КПРС. Влаштувався інспектором ОБХСС. Доки ловив дрібних крадіїв, все йшло чудово. Хабарів не брав - головним було просування по службі. Поволі наступило сп'яніння від успіхів - став заводити справи на директорів великих державних підприємств, котрі крадуть вагонами. Тоді директор заводу тракторних запчастин запропонував Юрію угоду: "Ти порвеш компрометуючий мене документ, а взамін отримаєш ордер на трьохкімнатну квартиру".
Принциповий Юрій рішуче відмовився - розумів, що, по-перше, угода є протизаконною, отож пахне криміналом, а, по-друге, цим його можуть шантажувати усе життя. Юрій був молодим, амбітним, хотів в МВС зробити кар’єру… У той час він не знав, що начальство являє собою своєрідну мафію, в котрій є чимало майстрів Магії. Слід було знати, що часто директор великого державного підприємства та начальник міліції є друзями ще з дитинства, - один краде вагонами, другий його прикриває. По завершенні кожної оборудки друзі діляться між собою та із вищестоящим начальством. Зрозуміло, що тих, хто нахрапом лізе не у свої справи, мафіозі тихо усувають. Юрія високопосадові колеги запросили на вечірку й там напоїли чорнокнижним пійлом після вживання котрого той захворів та й зліг - паралізувало. Директор же заводу тракторних запчастин не постраждав - завод виготовляв вузли до танків отож за нього заступилась Москва.
Пізніше друг мені так сказав:
- Ми обоє постраждали від чаклунства. Ти п'ять років відсидів, а я вісім років відлежав пластом паралізований. Кому з нас було гірше?
Усі знахарі, до яких Юра звертався, казали, що було "пороблено" на питві, але до кінця зняти порчу так ніхто й не зміг. (Ту горезвісну чашку кави, котру "друзі" піднесли на десерт він на все життя запам'ятав.) Зараз друг на групі по інвалідності. Уся пенсія йде на ліки, ковтає пігулки жменями. Я довго думав над його запитання й завжди доходив висновку, що він постраждав сильніше.

antik

Повідомлення antik » 17 червня 2024, 10:11

Читаючи кримінальну хроніку...
Досвідченому слідчому доручили розслідувати вбивство дочки академіка. Злочинець не залишив жодних слідів, отож слідчий звернувся до окультиста, щоб той під час спіритичного сеансу викликав дух вбитої. В темній кімнаті маг запалив свічки, прочитав виклик духа вбитої й перевернута тарілка закрутилась навколо алфавітного круга, зупиняючись на потрібних літерах. Дух вбитої не тільки вказав ім'я однокласника але й розповів де той зберігає знаряддя вбивства та крадені цінності. Далі все було буденно: обшук, арешт, суд. Вбивця отримав 10 років ув'язнення.
Подяки від влади за таке оригінальне розкриття злочину не було. А от покару за гріх слідчий отримав - невдовзі захворів на шизофренію. Диявол нічого не робить даремно тому що. З роботи його, ясна річ, звільнили зі скандалом... :secret:

antik

Повідомлення antik » 17 червня 2024, 11:08

У 1991 Союз (Нерушимий) розвалився. Точніше розсипався трухлявий велетень на глиняних ногах. Колишні республіки стали поспіхом проголошувати незалежність. Україна в тому ж числі. У нас поспіхом червоні прапори замінили на жовто-блакитні, зірки поміняли на тризуби. Все так але усіх миттєво перефарбованих держслужбовців залишили на своїх місцях. Іншими словами мафія змінила колір.
Колись Син Божий вчив: "Не вливають вина молодого в старі бурдюки, бо бурдюки розірвуться, і вино розіллється, і бурдюки пропадуть; а наливають вино молоде до нових бурдюків, і одне й друге збережено буде". (Матвія 9:17)
А у нас влили. Не було у нас суду над злочинами комуністів, себто розбору польотів на зразок Нюрнбергського процесу. От і...
Контрольовані мафією ЗМІ стали усіляко возвеличувати перефарбованого високопосадовця Л.М.Кравчука а багатолітнього політвязня В.М.Чорновола очорнювати. От на президентських виборах народ і обрав обранця мафії. Мафіози стали активно роздерибанювати Україну. Далі справа техніки - естафетну паличку абсолютної влади передали Кравчуку. Далі колишньому комуністу Ющенку. Далі "двічінесудимому" Януковичу. Далі баризі Порошенку. А ще далі найжахливіше - дозволили посісти посаду президента комедійному актору, котрий талановито зіграв роль президента. Обіцяних перемін нуль зате яка гра на публіку, які понти!
Ще з вересня 2021 усі іноземні дипломати криком кричали, що в лютому 2022 раша вторгнеться в Україну. А наш "найвеличніший" будує для просування ворога дороги та розміновує мости. В той час рейтинг у нашого керманича був катастрофічно низьким. Що ж робити? А все дуже просто: - Я згідно таємної домовленості з хуйлом допущу вторгнення й автоматично стану Головнокомандуючим! Конституцію ставлю "на паузу" й роблю все, щоб війна тривала якнайдовше. От і буду правити вічно - скажу народу (лохам) що вибори під час війни "не на часі".
Як сказав президент США Рейган: "Советский союз - империя зла!"
Я ж скажу інакше: Україна - сатанинська держава а руйнування та кров з обох воюючих сторін - жертвоприношення дияволу. :secret:

antik

Повідомлення antik » 17 червня 2024, 14:10

В часи СРСР але вже при плавлінні Горбачова, коли ЗМІ дали деяку свободу, в журналі "Человек и закон" вичитав цікавинку. Значиться сюжет такий: Двоє фальшивомонетників надрукували доволі фальшивих рублів а сам вевстат взимку викинули в ополонку. Кінці в воду, як то кажуть.
Літо видалося спекотним отож річка обміліла. Якийсь чоловік йшов берегом обмілілої річки, помітив той верстат й, в надії на винагороду, відніс його в міліцію.,
В обігу маса фальшивок, верстат ось а слідів немає -всі відбитки пальців давно змила вода. Як знайти злочинців?
Тоді правоохоронці... покликали людей, котрі володіють надприродними здібностями. (екстрасенсів, якщо сучасною термінологією)
Ті, обмацуючи той верстат, стали говорити хто що "бачить". Один "бачив" цегляний будинок на березі річки. Другий - зелений паркан та перші дві літери назви вулиці. Третій щось ще "побачив". Четвертий доповнив картину - пазли склалися. Обшук за відомою адресою. Знайшли фальшиві рублі. А далі арешт, суд, табори...
П.С. Хлопці, йдучи "на справу", знайте, що "попалитись" можете елементарно - космос все бачить. :smoke:

antik

Повідомлення antik » 17 червня 2024, 14:25

Справжня формула миру така: "Хочеш миру - стань достойним миру перед Богом".
Ця істина стара, як світ - немає нічого нового під Сонцем. У Біблії (Друга книга Самуїлова 24) описаний повчальний випадок. Господь захищав ізраїльський народ. Коли ж державу оточили численні вороги, то цар Давид, засумнівавшись у силі Всевишнього, дав наказ перелічити людей здатних тримати зброю.
"І встав Давид рано вранці, а Господнє слово було до пророка Гада, Давидового прозорливця, говорячи: "Іди та й скажеш Давидові: "Так сказав Господь: Три кари кладу Я на тебе, - вибери собі одну з них, і Я зроблю її тобі". Карами були: сім років голоду, три місяці втечі перед ворогами, три дні моровиці. Давид вибрав моровицю і "…померло з народу від Дану й аж до Беер-Шеви сімдесят тисяч чоловіка…"
Не варто було сумніватись у силі Божій. Ось ще повчальний випадок з історії. Сирійський цар зібрав велике військо й обложив Самарію. У місті настав такий голод, що жінки стали їсти своїх дітей. Здавалось, що перемога уже в руках сирійського війська, але… (Друга книга царств 7:6-8)
"… Господь учинив, що сирійський табір почув стукотняву колісниць і іржання коней, та галас великого війська. І сказали вони один до одного: "Ось Ізраїлів цар наняв на нас хіттейських царів та царів єгипетських, щоб пішли на нас!" І встали вони, і повтікали над вечір, і полишили свої намети, й осли свої, і табір, як він був, та й повтікали, спасаючи життя своє".
Висловлюючись сучасною термінологією, ворожі вояки панічно втекли коли почули те, чого насправді не було. А що ж було? Була наслана Богом масова слухова галюцинація. Подібних випадків у Біблії безліч - дуже загадковий наш світ й незбагненна мудрість та сила Вседержителя.
Незбагненна мудрість та сила Вседержителя отож справжня формула миру така: "Хочеш миру – стань достойним миру перед Богом".
Вчіться, шановні. :ukraine2:

antik

Повідомлення antik » 17 червня 2024, 18:08

"Часто факти здаються неправдоподібними тільки тому, що ми погано інформовані, і вже не здаються дивом, коли межі наших знань розширюються". Френсіс Бекон.
У давнину вавилонський цар мав настільки велику владу, що дуже загордився й поставив себе вище Бога. І ось одного дня почувся голос із неба, котрий проказав, що той помиляється: "…над людським царством панує Всевишній, і дає його тому, кому хоче". Тієї хвилини цар з'їхав з глузду і, будучи відлученим від людей, їв траву, як воли.
Царство унаслідував його син Валтасар. Він знав, що сталося з батьком, але висновків не зробив й тому утратив і царство, і життя. Ось як це сталося: (Книга пророка Даниїла 5: 1-6) "Цар Валтасар справив велике прийняття для тисячі своїх вельмож, і на очах тієї тисячі пив вино. Коли вино опанувало розум, Валтасар наказав принести золотий та срібний посуд, який виніс був його батько Навуходоносор із храму, що в Єрусалимі, щоб із нього пили цар та вельможі його, його жінки та його наложниці. Пили вони вино й славили богів золотих та срібних, мідних, залізних, дерев'яних та камінних. Аж ось тієї хвилини вийшли пальці людської руки, і писали навпроти свічника на вапні стіни царського палацу, і цар бачив зарис руки, що писала. Тоді змінилася ясність царя, і думки його настрашили його, ослабіли суглоби крижів його, і билися коліна його одне об одне".
Ніхто із придворних чарівників не зміг пояснити зляканому богохульникові значення написаного: "Мене, мене, текел, упарсін". Тоді покликали пророка Божого Даниїла й розв'язка таємничого напису була такою: "Порахував Бог царство твоє і покінчив його бо ти зважений на вазі, і знайдений легеньким". І справді: "Тієї ж ночі був забитий Валтасар, цар халдейський".
Люди не роблять висновків із своїх помилок. Так як і царі у минулому, комуністи грабували цінності із храмів та глумились над святинями. Пили вони вино й славили самими ж створених богів - із кожної площі, із кожної стіни на нас дивилися рукотворні "вожді світового пролетаріату". І порахував Бог дні комуністичного царства, бо всі ті вожді разом узяті виявилися легшими за пар водяний.
Правдиво написано: "Він мудрого серця й могутньої сили, хто був проти Нього упертий - і цілим зостався?"

antik

Повідомлення antik » 17 червня 2024, 22:38

Цноти позбавив диявол...
У дівчини подруги повиходили заміж а її ніхто не сватав. Та якимсь чином довідалась як запитати потойбічний світ про свою долю. Сталось так, що батьки в сприятливий для гадання день поїхали в село от та й ризикнула тим скористатись. Закрила шторами вікна, поставила на стіл два дзеркала, запалила свічки. Роздягнулась догола, розпустила коси й сіла навпроти одного із дзеркал. На новоспечену відьму напав страх але та переборола себе. Несподівано повіяло прохолодою, затремтіло полум'я свічок і дзеркало потемніло. В кінці коридору утвореного направленими навпроти один одного дзеркал з'явився розмитий силует мужчини. Він не йшов а ніби летів на дівчину. Задзвеніло у вухах, тіло паралізувало. Дівчина знала: в цей момент потрібно крикнути тричі "Чур мене!", але язик не слухався. Зусиллям волі спробувала накинути на дзеркало приготовлену хустину, але та випала із тремтячої руки. Останнє, що запам'яталось, це зле чоловіче обличчя, котре дивилось із дзеркала прямо їй в очі і град сильних ударів. Дівчина втратила свідомість й проснулась вранці. Помітила, що свічки на столі згоріли а її тіло покрите синцями. Пізніше ті синці почорніли й довго не зникали. Того року дівчина вийшла заміж за чоловіка схожого на видіння у дзеркалі. Наречена не мала до того інтимних зв'язків із чоловіками та на її превеликий подив в першу шлюбну ніч виявилось, що вона не дівчина. Виходило так, що невинності в ніч гадання її позбавив нею ж викликаний диявол... :secret:

antik

Повідомлення antik » 17 червня 2024, 23:56

Архимандрит Тихон (Шевкунов) "Несвятые святые".)
Как и все молодые люди, мы с друзьями проводили немало времени в спорах, в том числе о вере и Боге, за чтением раздобытого мною Священного Писания, духовных книг, которые как-то все же умудрились найти. Но с крещением и воцерковлением большинство из нас тянули: нам казалось, что можно вполне обойтись без Церкви, имея, что называется, Бога в душе. Все, может быть, так бы и продолжалось, но однажды нам совершенно ясно было показано, что такое Церковь и зачем она нужна.
Историю зарубежного искусства у нас преподавала Паола Дмитриевна Волкова. Читала она очень интересно, но по каким-то причинам, возможно потому, что сама была человеком ищущим, рассказывала нам многое о своих личных духовных и мистических экспериментах. Например, лекцию или две она посвятила древней китайской книге гаданий «И-Цзин». Паола даже приносила в аудиторию сандаловые и бамбуковые палочки и учила нас пользоваться ими, чтобы заглянуть в будущее.
Одно из занятий касалось известных лишь узким специалистам многолетних исследований по спиритизму великих русских ученых Д. И. Менделеева и В. И. Вернадского. И хотя Паола честно предупредила, что увлечение подобного рода опытами чревато самыми непредсказуемыми последствиями, мы со всей юношеской любознательностью устремились в эти таинственные, захватывающие сферы.
Не буду углубляться в описание технических приемов, которые мы вычитали в ученых трактатах Менделеева и узнали от сотрудников музея Вернадского в Москве. Применив некоторые из них на опыте, мы обнаружили, что можем установить особую связь с какими-то непостижимыми для нас, но совершенно реальными существами. Эти новые таинственные знакомцы, с которыми мы принялись вести долгие ночные беседы, представлялись по-разному. То Наполеоном, то Сократом, то недавно умершей бабушкой одного из наших приятелей. Эти персонажи рассказывали порой необычайно интересные вещи. И, к нашему безмерному удивлению, знали подноготную каждого из присутствующих. Например, мы могли полюбопытствовать, с кем это тайком гуляет до поздней ночи наш однокашник, будущий известный режиссер Александр Рогожкин?
И немедля получали ответ: «С второкурсницей Катей». Саша вспыхивал, сердился, и было совершенно ясно, что ответ попал в самую точку.
Но случались «откровения» еще более поразительные. Однажды в перерыве между лекциями один из моих приятелей, особенно увлекавшийся этими опытами, с красными от бессонных ночей глазами кидался то к одному, то к другому однокашнику и страшным шепотом выспрашивал, кто такой Михаил Горбачев. Я, как и остальные, ничего не слышал о человеке с такой фамилией. Приятель объяснил: «Сегодня ночью мы спросили у „Сталина", кто будет править нашей страной. Он ответил, что какой-то Горбачев. Что за тип, надо выяснить!»
Через три месяца мы были огорошены известием, на которое раньше не обратили бы никакого внимания: кандидатом в члены Политбюро избран Михаил Сергеевич Горбачев, бывший первый секретарь Ставропольского крайкома партии.
Но чем дальше мы увлекались этими захватывающими экспериментами, тем яснее ощущали, что с нами происходит нечто тревожное и странное. Без всяких причин нас все больше охватывали безотчетная тоска и мрачная безысходность. Все валилось из рук. Неумолимое отчаяние овладевало нами. Это состояние нарастало из месяца в месяц, пока наконец мы не стали догадываться, что оно как-то связано с нашими ночными «собеседниками». К тому же из Библии, которую я так и не вернул баптисту, вдруг выяснилось, что подобные занятия не только не одобряются, но, как там написано, прокляты Богом.
Но все же мы еще не осознавали, что столкнулись с беспощадными и до неправдоподобия зловещими силами, вторгшимися в нашу веселую, беззаботную жизнь, от которых никто из нас не имел никакой защиты.
Как-то я остался ночевать у друзей в общежитии. Мой сокурсник Иван Лощилин и студент с режиссерского курса Саша Ольков уселись за свои мистические опыты. К тому времени мы уже несколько раз давали зарок бросить все это, но ничего не могли с собой поделать: общение с загадочными сферами влекло к себе как наркотик.
На сей раз мои друзья возобновили прерванную накануне беседу с «духом Гоголя». Этот персонаж вещал всегда исключительно образно, языком начала XIX века. Но сегодня он почему-то не отвечал на наши вопросы. Он жаловался. Стенал, сетовал, разрывая сердце. Рассказывал, как ему невыносимо тяжело. И главное, просил о помощи.
— Но что с вами происходит? — недоумевали мои друзья.
— Помогите мне! Ужас, ужас!.. — заклинало загадочное существо. — О, как нестерпимо тяжело! Умоляю вас, помогите!
Все мы искренне любили Николая Васильевича Гоголя и так же искренне думали, что беседуем именно с ним.
— Но что мы можем для вас сделать? — спрашивали мы, от всего сердца желая помочь столь любимому нами писателю.
— Помогите! Прошу, не оставляйте! Страшный пламень, сера, страдания… О, это нестерпимо, помогите…
— Но как? Как мы можем вам помочь?!
— Вы и правда хотите меня спасти? Вы готовы?
— Да, да, готовы! — горячо отозвались мы. — Но что мы должны сделать? Ведь вы в другом мире.
Дух помедлил и осторожно ответил:
— Добрые юноши! Если вы и вправду готовы сжалиться над страдальцем…
— Конечно! Скажите только — как?
— О, если так!.. Тогда я… Тогда я бы дал вам… яду…
Когда до нас дошел смысл этих слов, мы окаменели. А подняв глаза друг на друга, даже при тусклом пламени свечного огарка, увидели, что наши лица стали белы как мел. Опрокинув стулья, мы опрометью вылетели из комнаты.
Придя в себя, я сказал:
— Все правильно. Чтобы помочь ему, нам надо вначале стать такими же, как он. То есть… умереть!
— И мне все понятно, — стуча зубами от ужаса, проговорил Саша Ольков. — Он хочет, чтобы мы… совершили самоубийство.
— Я даже думаю, что вернусь сейчас в комнату и увижу на столе какую-нибудь таблетку, — добавил зеленый от страха Иван Лощилин. — И пойму, что мне ее обязательно надо проглотить. Или захочется броситься из окна… Они будут заставлять нас сделать это.
Мы не могли уснуть всю ночь, а наутро отправились в соседний храм Тихвинской иконы Божией Матери. Больше мы не знали, где просить совета и помощи.
Спаситель… Это имя от частого употребления порой теряет даже для христиан изначальный смысл. Но теперь это было для нас самое желанное и самое важное — Спаситель. Мы поняли, как ни фантастически это звучит, что на нас объявили охоту могущественные неведомые нам силы и избавить от их порабощения может разве только Бог.
Мы боялись, что в церкви нас поднимут на смех с нашими «гоголями», но молодой священник, отец Владимир Чувикин, совершенно серьезно подтвердил все худшие опасения. Он объяснил, что мы общались, конечно же, не с Гоголем и не с Сократом, а с самыми настоящими бесами, демонами. Признаюсь, это прозвучало для нас дико. Но в то же время мы ни секунды не сомневались, что услышали правду.
Священник твердо сказал: подобные мистические занятия — тяжкий грех. Он настоятельно посоветовал тем из нас, кто не был крещен, не откладывая, подготовиться к таинству и креститься. А остальным прийти к исповеди и причастию.
Но мы вновь все отложили, хотя с того дня больше никогда не возвращались к прежним экспериментам. Началась подготовка к выпускным экзаменам, работа над дипломом, построение планов на будущее, снова вольготная студенческая жизнь… Но Евангелие я читал каждый день, и постепенно это стало настоящей потребностью. Тем более что Евангелие оказалось единственным лекарством, спасающим от тех самых мрака и отчаяния, которые время от времени возвращались, беспощадно накатывая на душу.
Только через год я окончательно признался себе, что жизнь без Бога будет лишена для меня всякого смысла.

antik

Повідомлення antik » 18 червня 2024, 09:45

На ринку випадково почув як власниця кіоску розповідала моєму напарнику про свою конкурентку:
- Чоловік її застав з коханцем й в пориві відчаю повісився – очевидно те її блядство стало останньою краплею. При похованні вона ту мотузку в домовину не поклала – стала кожного дня нею "мазати" товар перед продажем. І їй неабияк щастить – покупців до неї ніби магнітом тягне. На курорти їздить, одній дочці квартиру купила, другій а я он на одну ніяк назбирати не можу…
Я доповнив тему: - Відьма магічно краде у вас покупців - себто щастя у бізнесі. Мене КДБісти колись вночі підпоїли водою в котрій варили мотузку самогубця. З того моменту підісланий ними Іуда став мені найкращим другом. Мотузка самогубця в магії використовується для досягнення різноманітних цілей. В моєму випадку вона була приворотом. У моїй душі виникла така любов до того Іуди що не описати словами. В результаті він нагороду отримав а я 5 років відсидів у тюрмах та таборах… :secret:
Власниця кіоску була ошелешена почутим.

antik

Повідомлення antik » 18 червня 2024, 16:53

Мотузка самовбивці – один із атрибутів чорнокнижників.
Є чимало людей, котрі знають містичні таїнства. Зокрема й дивну силу мотузки повішеного – її власнику буде щастити всюди та скрізь. В азартних іграх в тому ж числі. Він зможе наводити та знімати порчу, причаровувати, лікувати, гадати і т. п. Ось чому спритники полюють за цим магічним атрибутом – намагаються купити, викрасти, видурити. Слідчі та криміналісти признаються, що за мотузку самогубця їм пропонують великі гроші – 1000$ і навіть більше.
Чому? Мотузка самогубця - такий же скарб для простого смертного як "Спис долі" та "Чаша Грааля" для людей знатних.
Працівники КДБ вночі, читаючи заговори на моє ім’я, варили мотузку самогубця. Наступної ночі, розігравши виставу, причастили приготовленим особисто для мене тим магічним пійлом. Дійсно діє і діє неабияк – на собі переконався.
Кажуть що, досягнувши омріяного, власник тієї мотузки мусить її підкинути у домовину покійника. Якщо не зможе – мусить сам на ній повіситися.
Не раз чув свідчення: чоловік після травми голови помер у лікарні а рідним після судово-криміналістичної експертизи повернули тіло із зашитим животом. І не відомо: чоловіка розібрали на органи чи зашили в живіт передачу у потойбіччя. Скоріше всього там і те, і інше...
Зазвичай ніхто з простих смертних в стані шоку від втрати близької людини подібними проблемами не переймається. На те й розраховано.
Звісно, у лікарської мафії та мафії працівників всесильних спецслужб, котрі контролюють все (морги в тому ж числі) із цим раніше не було й сьогодні немає проблем. Тому що у нашому помішаному на жадобі збагачення, аморальному суспільстві завербувати та підкупити можна будь-кого.
Банальна істина: усе що нам продажні ЗМІ дозволяють знати є лише надводною частиною айсберга. А раби більше нічого й знати не хочуть… :secret:

antik

Повідомлення antik » 18 червня 2024, 17:13

ВИХІД 17
1І рушила вся громада Ізраїлевих синів із пустині Сін на походи свої з наказу Господнього, і отаборилася в Рефідімі. І не було води пити народові.
2І сварився народ із Мойсеєм, і казали вони: Дайте нам води, і ми будемо пити! А Мойсей їм сказав: Чого ви сваритеся зо мною? Нащо випробовуєте Господа? 3І народ був там спраглий води. І ремствував народ на Мойсея й говорив: Нащо це ти випровадив нас із Єгипту? Щоб повбивати спраглого мене та синів моїх, та отари мої? 4І кликав Мойсей до Господа, кажучи: Що я вчиню цьому народові? Ще трохи, і вони вкаменують мене! 5І сказав Господь до Мойсея: Перейдися перед народом, і візьми з собою декого з старших Ізраїлевих, а палицю, що нею ти вдарив був Річку, візьми в свою руку, та й іди! 6Ось Я стану перед лицем твоїм там, на скелі в Хориві, а ти вдариш у скелю, і вийде із неї вода, і буде пити народ! І зробив Мойсей так на очах старших Ізраїлевих. 7І назвав він ім’я того місця: Масса та Мерива через колотнечу Ізраїлевих синів і через випробування ними Господа, коли казали: Чи є Господь серед нас, чи нема? 8І прибув Амалик, і воював з Ізраїлем у Рефідімі.
9І сказав Мойсей до Ісуса: Вибери нам людей, і вийди воюй з Амаликом. Узавтра я стану на верхів’ї гори, а Божа палиця буде в моїй руці. 10І зробив Ісус, як сказав йому Мойсей, щоб воювати з Амаликом. А Мойсей, Аарон та Хур вийшли на верхів’я гори. 11І сталося, коли Мойсей підіймав свої руки, то перемагав Ізраїль, а коли руки його опускались, то перемагав Амалик. 12А руки Мойсеєві стали тяжкі. І взяли вони каменя, і поклали під ним. І сів він на ньому, а Аарон та Хур підтримували руки йому, один із цього боку, а один із того. І були його руки сталі аж до заходу сонця. 13І переміг Ісус Амалика й народ його вістрям меча.
П.С. Перемога завжди від Бога. Тільки от не потрібно нарікати на Нього та опускати руки. Варто очиститися від гріхів та вірити. І тоді Бог управить... :secret:

antik

Повідомлення antik » 18 червня 2024, 23:45

За радянських часів була сувора цензура а тут явилося: ринок завалений російськомовною літературою на усі смаки. Магічною в тому ж числі. Знав із Біблії, що магію вивчати небезпечно але з того відчаю пішов та й купив. І не міг відірватись - до чого ж цікава книга! Я би поставив її на друге місце після Біблії. Що ж таке магія? Чого вона вчить?
Щоб зрозуміти магію, розпочну з Біблії. (Євангеліє від Івана 1:1) "Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово". Спочатку Господь при допомозі різноманітних ангелів створив ідеальний Всесвіт та нашу Землю. Та високопоставлений ангел світла, позаздривши Славі та Владі Творця, із третиною ангелів підняв бунт, щоб самому зайняти місце Всевишнього. Бунт проти Бога, ясна річ, потерпів поразку і високопоставлений ангел світла перетворився на Божого ворога - диявола. І ось вже крім Господа Бога із різними по рангу ангелами є й диявол із різними по рангу демонами. Демони - це, по суті ті самі ангели, котрі, спокусившись, перейшли на сторону диявола. За цей злочин вони позбавлені Слави Божої, але розум та силу зберегли…
Кожен ангел може, спокусившись вседозволеністю, порушити Божі настанови й перетворитись у демона, а от демон в ангела - ніколи. Це так як і наївна людина, понадіявшись що її злочин не буде розкритий, може легко потрапити у довічне ув'язнення, тільки от назад уже немає вороття…
Існує взаємозв'язок між космосом, поведінкою людей та силами природи. Наші думки та слова матеріальні і мають величезну силу. Також існує інформаційне поле планети, в котрому, на невидиму кінокамеру, записуються всі наші думки, слова та діла. І, що цікаво, є люди, котрі набули здатність підключатись до того інформаційного поля й скачувати потрібну інформацію.
Ось яскравий приклад із Біблії (Друга книга царств 6: 8-12): Сирійський цар воював із Ізраїлем. А тим часом божий чоловік Єлисей попереджував свого царя про наміри, засідки сирійського царя. І сильно занепокоєний сирійський цар запитав придворних: "Хто з наших зраджує перед Ізраїльським царем?" І сказав один із його слуг: "Ні, пане мій царю, це не наш, а це Єлисей, той пророк, що в Ізраїлі доносить Ізраїлевому цареві ті слова, що ти говориш у спальні своїй!"
І це не диво - кожен із нас не раз відчував подібне. Я був у Болгарії і там, через віщий сон відчув смерть діда. Моя мама у сновидінні бачила свою хресну маму в той час, коли та померла у далекій Канаді.
Також із Біблії відомо, що всі предмети, із котрими стикається людина, заряджаються її добрим чи злим біополем і несуть цю інформацію через віки. Найкраще зберігають інформацію спиртне, хліб та вода. Усі, хто був у церкві на сповіді, звернули увагу на той величний обряд священнодійства над вином та хлібом. Причастившись Святих Тайн, людина приймає в себе частинку Божественної Святої енергії, Сили. Також усі спостерігали величний обряд освячення води на Свято Хрещення Господнього, котре у нас 19 січня. Свята вода не псується та має чудодійні властивості.
Чому ж учить Магія? Виявляється, що… вино, хліб, воду та інші різноманітні предмети можна зарядити сатанинським магічним обрядом, й тоді вони понесуть зовсім іншу енергетику. В Магії подаються магічні обряди, щоб використовувати послуги незримих безтілесних істот для будь-якої цілі. Одним словом, Магія вчить крутити світом, як захочеш! От злі люди й використовують магічні знання для досягнення своїх егоїстичних цілей.
П.С. Наберіть в посудину води з криниці. В другу посудину візміть освячену в церкві воду в котру, промовляючи молитви, священник занурював Розпяття. В третю візміть воду, котрою, шепочучи заговори, обмивали мерця. Віднесіть в лабораторію. Там виявлять де яка вода. Тому що в кожній посудині вода буде мати інакшу енергетику. :secret:

antik

Повідомлення antik » 19 червня 2024, 00:35

"Марксизм - это религия, противоположная христианству." Н. Бердяєв.
В ніч на 1 травня 1776 року Адам Вайсхфауп, ієзуїт і професор церковного права, на таємному зібранні прихильників сатани об'явив про створення спілки Баварських ілюмінатів (люциферіанців). (Ілюмінація - фальшиве світло) Головна мета цієї організації: захоплення влади в окремо взятій країні, а з часом й у всьому світі. Засіб для цього такий: нацькувати "низи", включаючи "відкинутих" - покидьків суспільства (злидарів, кримінальних злочинців, в'язнів, бандитів, бродяг і т. п.) на соціальну еліту (державних службовців, священнослужителів, інтелектуальні круги і т. п.) звинувативши останніх у паразитизмі та "експлуатації трудового люду".
Карл Генрих Маркс (Мардохей Леві) народився у сім'ї добропорядних єврейських християн. У молодості Карл щиро вірив у Бога. Він писав: "Единение со Христом внутренне возвышает, утешает в страданиях, успокаивает и делает сердце открытым человеческой любви. Всему великому, благородному не из-за честолюбия, не из стремления к славе, а только ради Христа".
Негативні переміни у світогляді Маркса відбулися у 18-річному віці, коли він був студентом Бонського, а пізніше Берлінського університетів. Фатальну роль тут, скоріше всього, зіграла любов до молодої красуні із знатного роду Женні фон Вестфален. Уся трагедія в тому, що його кохана 22-річна Женні була учасницею таємної секти під назвою "Церква сатани". Карл таємно одружився й приняв участь у ритуалі посвячення сатані. З того моменту він став відкрито служити сатані, разом із дружиною приймати участь у чорних мессах.
Що являє собою чорна месса? Це вкрай богохульне дійство відбувається опівночі у затемненному приміщенні із "вівтарем" посередині. На нього кладуть оголену сатаністку чи найняту для цієї події повію. На животі жінки малюють чорну або червону п'ятикутну зірку. Навкруги запалюють свічки чорного кольору, котрі виготовлені із жиру не хрещених дітей. Між ногами жінки стоїть чаша у котрій її моча із вином. Поряд ставлять перевернуту ікону або хрест. Хтось із сатаністів має для цього ритуалу принести із християнської церкви Святі дари (Святе причастя або просфору). Святі дари оскверняються - на них мочаться. Нерідко в чашу добавляють кров принесеної в жертву дитини й усі учасники чорної меси "причащаються". В кінці - оргія (груповий секс, садомазохізм), котру розпочинає сам "сатана" - вступає у інтимний зв'язок з жінкою із "вівтаря".
Батьки Карла, довідавшись про зв'язок сина із сатаністами, були шоковані. Мати важко захворіла й уже не видужала. В результаті впливу сатани Карл Маркс пізніше заявив: "Моя душа, некогда верная Богу, предназначена теперь для ада".
Ще заявляв: "Дьявол такт мне отбивает,
Он смычок мой направляет".
У вірші "Заклинание павшего в отчаяние" (1837 р.) він погрожує:
Мне не осталось ничего, кроме мести,
Я высоко воздвигну мой престол,
Холодной и ужасной будет его вершина,
Основание его - суеверная дрожь.
Церемониймейстер! Самая чёрная агония!
Кто посмотрит здравым взором -
Отвернётся, смертельно побледнев и онемев,
Охваченный слепой и холодной смертью.
Сатаністи не заперечують існування Бога, як атеїсти. Вони можуть заперечувати існування Бога лише ради маскування, відводу очей. Насправді вони знають, що Бог є, але описують Творця як низьку та підлу істоту. Ось які вірші регулярно читалися у будинку Маркса:
Мои стихи, необузданные и дерзновенные,
Да вознесутся к тебе о, сатана, царь пира.
Прочь с твоим краплением, священник,
И твоим заунывным пением.
Ибо никогда о, священник,
Сатана не будет стоять за тобой.
Твоё дыхание о, сатана,
Вдохновляет мои стихи;
Твоя молния потрясает умы.
Сатана милостив;
Подобно урагану,
С распростёртыми крыльями он проносится.
О, народы! О, великий сатана!
"Он не безобразный, он не хромает, он очаровательный, милый мужчина".
В найближче оточення входить відомий поет єврей Генріх Гейне, теж прихильник сатанизму: "Я призвал дьявола, и он пришел… Он не безобразный, он не хромает, он очаровательный, милый мужчина".
Якщо ми віримо, що Бог приходив на Землю у людській подобі, то чому нам важко повірити, що подібне може робити і сатана? Я теж спілкувався із ним й свідкую: він не потворний, не кульгає, він приємний, милий мужчина - щедро пригощав мене, давав уроки англійської, ліки та літературу приносив, у свою кімнату гуртожитку та будинок брата приводив, провідував у лікарнях, передачі приносив, пропонував протестувати проти безбожного, сатанинського комуністичного режиму. Коли ж він продав мене й мене заарештували, приходив до батьків із солодощами для мого малого сина, співчував й пропонував викупити мене з ув'язнення. Дуже приємний, милий чоловік…
:secret:

antik

Повідомлення antik » 19 червня 2024, 08:40

"Проклятьем заклейменный весь мир голодных и рабов".
Будучи ображеним на Бога та увесь світ Карл Маркс знайшов темну рушійну силу, котра могла підірвати Божий мир. Ця сила - "проклятьем заклейменный весь мир голодных и рабов". Пролетарі, люди в поті лиця добуваючі хліб, принижені та ображені, не маючі ніякої спадщини, крім голодних дітей, - ось реальна грізна сила здатна повстати проти Самого Бога. Якщо, звичайно, ту темну силу підучити та організувати... (Пролетарій - латинське слово, котре буквально означає "маючий лише дітей".)
Маркс прекрасно розумів, що зерна сатанізму таяться в душах усіх людей - нащадків Адама та Каїна. Розірвати націю на частини, кинути голодний натовп на національну еліту, обізвавши захребетниками усіх тих підприємців, купців, міністрів, офіцерів, професорів, священиків. "Грабуй награбоване!" - ось запальний клич. Усе геніальне просто. Потрібно лише запрограмувати натовп озлоблених, наївних, невихованих людей, намалювати їм "сіяючі висоти" та дати владу. Маркс зрозумів, що не просто у розбурханому натовпі таяться грізні руйнівні сили (це знали й раніше), а у натовпі знедолених, котрі підняті із самих низів суспільства накопичуються руйнівна для цивілізації та самого Бога сила. Ось що побачив Маркс, ось у чому його тайна! Маркс, присвятивши себе пеклу, поставив собі за мету привести за собою туди усе людство.
Фрідріх Енгельс.
Фрідріх Енгельс теж виріс у набожній сім'ї. В юності писав духовні вірші:
Господи Иисусе Христе - Сыне Божий!
Сойди со Своего Престола и спаси мою душу!
О, приди в Своей Благодати,
В блеске Своего Отеческого Величия,
Дай мне склониться пред Тобою.
Полна любви и величия та радость,
Которой мы восхваляем нашего Спасителя!
В юності він писав: "Со времён ужасной французской революции совершенно новый диавольский дух вселился в значительную часть человечества. И безбожие столь бесстыдно и надменно поднимает свою наглую голову, что приходится думать об исполнении в настоящее время пророчеств Писания".
Під впливом ліберальних богословів: Бруно Бауера та Мойсея Гесса Енгельс кардинально змінює переконання.
1842 року Карл Маркс та багатий фабрикант Фрідріх Енгельс познайомились. У 1846 році вони вступили в "Союз комуністів" й отримали завдання написати "Маніфест Комуністичної партії". У "Маніфест" були включені основні принципи сатаністів: повалення законних урядів, завоювання пролетарями влади, знищення власності, патріотизму, сім'ї, релігії. "Маніфест" починався передбаченням: "Привид бродить по Європі, привид комунізму". Пізніше Ф.Енгельс доопрацював та власним коштом видав другий, третій та четвертий томи "Капіталу" Маркса.
"Наше дело - страшное, повсеместное разрушение".
У Маркса та Енгельса з'явилось чимало послідовників. Серед стовпів революційного руху був Михайло Бакунін - батько російського анархізму, котрий прославляв Люцифера й у програмі революції писав: "В этой революции нам придётся разбудить диавола, чтобы возбудить самые низкие страсти". Також вчив: "Революционер - человек обречённый. Все нежные чувства родства, любви, дружбы, благодарности и даже самой чести должны быть задавлены в революционере. Он не революционер, если ему чего-либо жалко в этом мире. Он знает только одну науку - науку разрушения". Крім іншого заявляв, що: "…диавол - первый вольнодумец и спаситель мира, что он освобождает Адама и ставит печать человечности и свободы на его челе, сделав его непослушным".
Букунін свідчив, що Прудон (другий великий соціалістичний мислитель і друг Маркса) теж боготворить сатану. Прудон заявляв: "Бог - это глупость и трусость! Бог - лицемерие и фальшь! Бог - это тирания и нищета! Бог - это зло! Я клянусь, Бог, - подняв к небу руку, - что Ты не что иное, как плач моего разума, жезл моей совести".
Ідеї Бакуніна лягли в основу знаменитого "Катехізіса революціонера", написаного Сергієм Нечаєвим - творцем таємної спілки із характерною назвою "Народная расправа". Виданий організацією Нечая у 1870 році "Катехізіс революціонера" вчив як покінчити із законами цивілізованого світу:
"Наше дело - страшное, повсеместное разрушение... Быть беспощадным, но не ждать пощады к себе и быть готовым умереть. Для дела разрушения строя проникать во все круги общества, включая полицию... Эксплуатировать богатых и влиятельных людей, подчиняя их себе. Усугублять всеми средствами беды и несчастья народа, чтобы исчерпать его терпение и толкнуть на восстание... Соединиться с диким разбойничьим миром - этим единственным революционером в России...", "Одна десятая народа получит свободу и неограниченную власть над остальными. Эти девять десятых должны потерять свою индивидуальность и превратиться в стадо. Каждый член общества следит за другим и обязан доносить на него… Все рабы, и все равны в своем рабстве", "Мистификация (фарисейство) наилучший и почти единственный способ привести людей к революции", "Достаточно убить пару миллионов, и колеса революции будут смазаны". :secret:

antik

Повідомлення antik » 19 червня 2024, 09:31

Якщо колись з Мойсеєм Бог говорив через вогонь. (Мойсей побачив кущ котрий горить та не згоряє) то до перших людей диявол явився у образі змія:
Буття 3: 1-8
¹ Але змій був хитріший над усю польову звірину, яку Господь Бог учинив. І сказав він до жінки: Чи Бог наказав: Не їжте з усякого дерева раю?
² І відповіла жінка змієві: З плодів дерева раю ми можемо їсти, ³ але з плодів дерева, що в середині раю, Бог сказав: Не їжте із нього, і не доторкайтесь до нього, щоб вам не померти. ⁴ І сказав змій до жінки: Умерти не вмрете! ⁵ Бо відає Бог, що дня того, коли будете з нього ви їсти, ваші очі розкриються, і станете ви, немов Боги, знаючи добро й зло. ⁶ І побачила жінка, що дерево добре на їжу, і принадне для очей, і пожадане дерево, щоб набути знання. І взяла з його плоду, та й з'їла, і разом дала теж чоловікові своєму, і він з'їв.
⁷ І розкрилися очі в обох них, і пізнали, що нагі вони. І зшили вони фіґові листя, і зробили опаски собі. ⁸ І почули вони голос Господа Бога, що по раю ходив, як повіяв денний холодок. І сховався Адам і його жінка від Господа Бога серед дерев раю.
П.С.Диявол дуже мило, лагідно, лукаво вмовляє перших людей вчинити заборонене Богом. Мовляв, брехня - не вмрете! Бог вас зробив тупими, нікчемними, сліпими рабами а от як переступите заборону то прозрієте й станете могутніми та мудрими моб Боги...
Не відали перші люди того, що порушення Божих настанов як і порушення правил дорожнього руху завжди приводить до катастрофи. :secret:

antik

Повідомлення antik » 19 червня 2024, 09:50

Євангелія від Матея 4:1-11
1 Тоді Дух повів Ісуса в пустиню, щоб диявол спокушав його. 2 Він постив сорок день і сорок ночей і нарешті зголоднів. 3 Тоді підійшов до нього спокусник і сказав: “Коли ти Син Божий, звели, щоб це каміння та й стало хлібом.” 4, А той. відповів: “Написано: Чоловік житиме не самим хлібом, а кожним словом, що виходить з уст Божих.” 5 Тоді диявол бере його у святе місто, ставить на наріжник храму 6 і каже: “Коли ти Син Божий, кинься додолу, написано бо: Він ангелам своїм волітиме про тебе, і вони візьмуть тебе на руки, щоб ти своєю ногою часом не спотикнувсь об камінь.” 7 А Ісус сказав до нього: “Написано також: Не будеш спокушати Господа, Бога твого.” 8 Знову бере його диявол на височенну гору й показує йому всі царства світу і їхню славу, 9 кажучи: “Оце все дам тобі, як упадеш ниць і мені поклонишся.” 10 Тоді Ісус сказав до нього: “Геть, сатано! Написано бо: Господу, Богу твоєму, поклонишся і йому єдиному будеш служити.” 11 Лишив тоді його диявол. І ось ангели приступили й почали йому слугувати.
П.С. Іншими словами диявол каже: Порушуй усі заповіді Бога і я буду тобою задоволений. Будеш мати все чого тільки побажаєш - усі царства землі будуть твоїми! При цьому він лукаво промовчує, що тоді після тілесної смерті ти вічність будеш зі мною у пеклі. :secret:

Відповісти