Довели людину до напівнепритомного стану, та запхали на місце водія. І він нічого не пам'ятає, нічого не розуміє... Це не є чимось новеньким. Хоча фрагмент цієї версії використати спробували. Вийшло не дуже правдоподібно.
Чорна смуга Михайла Єфремова.
Re: Чорна смуга Михайла Єфремова.
т.е., это рабочая версия для каждого бухого за рулём? Враги подмутили...
Нехай у свого другана Лєонтьєва позичить.
І я про те ж. Служба тут же спростує.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Після епічної посадки потерпілого Гєни Дронова говорити про якийсь "процес" просто смішно. Як мінімум - у постсовкових "судах". Що пєдоразам у мантіях скажуть, те вони й "винесуть".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вас можна довести до напівпритомного стану й запхати на місце водія? Мене ні. Навіть якщо отруять і запхають, машину я й не пробуватиму заводити. А раз Єфремов їхав - значить кермувати бухим йому далеко не вперше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так я ж не пиячу, наркотики не вживаю, Ви, мабуть, теж. Тому якщо таке трапиться, з наявності алкоголю чи наркоти у крові випливає питання з "якого дива раптом"? У випадку Єфремова таке ніхто не питав. Навіть сам визнав, що випив пляшку (!) напередодні.
Вставлю і я 5 копійок в тему:
Якщо ви по роду діяльності боляче наступаєте на мозолі сильним світу цього (привселюдно їх викриваєте) то затямте таке:
Ті, котрих ви викриваєте та критикуєте постараються вас позбутися або дискредитувати (зганьбити).
Варіантів безліч: вислідити й влаштувати "випадкову" автоаварію. Отруїти. Підкинути в будинок чи авто щось заборонене й при обшуку "знайти". Поставити телефон та квартиру на прослушку - це класика жанру. Є й оригінальні жанри. "Медова пастка" для прикладу. (Я цей варіан пройшов) Ситуація, наприклад, така: Їдете ви по дорозі. Вас обганяє дороге авто й вдалечині зупиняється. З авто виходить розкішна дама, піднімає капот й благально просить вас допомогти. Ну як же не допомогти такій вродливій пані?
Поломка там пустякова й ви легко її усуваєте.
Завязується розмова. Виявляється, що пані давно самотня. Запрошує в гості. (Там будуть любощі а потім шантаж)
А зараз сюжет із моєї попередньої гілки:
Якось під час заробітків колеги у будівельному вагончику пропонували мені спробувати наркотик. Я завжди відмовлявся.
Одного разу повертаюся я з магазину. Не столі надпита пляшка спиртного і налитий «стопарик». Сергій до мене: - Де ти ходиш? Ми он вже випили по одній. Твій стопарик тебе он зачекався…
Я випив.
Якась така приємна теплота розлилася по тілу, втома зникла, з’явився веселий настрій, пробило на щирість й я «поплив» - став розповідати про жахи сибірських таборів. Помітив, що тема мною пережитого моїх колег не цікавить – вони балдіють від спостерігання як мене "тащить"…
Пізніше нехорошо було на душі - повірив у щирість колег й так проколовся…
До чого я веду? Запросили в гості то не їдьте на авто. Наркотик може бути навіть в чашечці кави. Вас після тієї кави так "поведе", так стане "плющити", що ви за кермом уявите себе Шумахером!
Очнетеся в поліцейському відділку. Там то вам і покажуть відео вашого автораллі нічними вулицями міста.
Якщо ви по роду діяльності боляче наступаєте на мозолі сильним світу цього (привселюдно їх викриваєте) то затямте таке:
Ті, котрих ви викриваєте та критикуєте постараються вас позбутися або дискредитувати (зганьбити).
Варіантів безліч: вислідити й влаштувати "випадкову" автоаварію. Отруїти. Підкинути в будинок чи авто щось заборонене й при обшуку "знайти". Поставити телефон та квартиру на прослушку - це класика жанру. Є й оригінальні жанри. "Медова пастка" для прикладу. (Я цей варіан пройшов) Ситуація, наприклад, така: Їдете ви по дорозі. Вас обганяє дороге авто й вдалечині зупиняється. З авто виходить розкішна дама, піднімає капот й благально просить вас допомогти. Ну як же не допомогти такій вродливій пані?

Поломка там пустякова й ви легко її усуваєте.

А зараз сюжет із моєї попередньої гілки:
Якось під час заробітків колеги у будівельному вагончику пропонували мені спробувати наркотик. Я завжди відмовлявся.
Одного разу повертаюся я з магазину. Не столі надпита пляшка спиртного і налитий «стопарик». Сергій до мене: - Де ти ходиш? Ми он вже випили по одній. Твій стопарик тебе он зачекався…
Я випив.
Якась така приємна теплота розлилася по тілу, втома зникла, з’явився веселий настрій, пробило на щирість й я «поплив» - став розповідати про жахи сибірських таборів. Помітив, що тема мною пережитого моїх колег не цікавить – вони балдіють від спостерігання як мене "тащить"…
Пізніше нехорошо було на душі - повірив у щирість колег й так проколовся…
До чого я веду? Запросили в гості то не їдьте на авто. Наркотик може бути навіть в чашечці кави. Вас після тієї кави так "поведе", так стане "плющити", що ви за кермом уявите себе Шумахером!

Очнетеся в поліцейському відділку. Там то вам і покажуть відео вашого автораллі нічними вулицями міста.