Кращі страви. Відеоролики.
Re: Кращі страви. Відеоролики.
Гайдамака(Старий)
@GStarij47890
КОЗАЦЬКИЙ КАПУСНЯК
Свинина чи говьядина – 1кг, копч.сало – 100 г, картопля – 500 г ,цибуля – 3 шт., морква – 200 г, селера – 100 г, корінь петрушки – 100 г, квашена капуста – 500 г, пшоно – 40 г часник – 1 зубчик, лавровий лист – 1 шт., сіль – 1 чайна ложка, петрушка – 20 г
Вимочити мнясо, нарізати шматочками і викласти в казанок та залити водою, дати закипіти на великому вогні, зняти піну, зменшити вогонь, додати цілу цибулину і моркву.
Цибулю і моркву, що залишилися, корінь петрушки, очищену селеру, порізати соломкою, потім пасерувати в пательню
на вершковому маслі або салі до готовності.
Промити та віджати квашену капусту, тушкувати в іншому казанку на мінімальному вогні, додаючи потрохи бульйону.
Поки все готується, приготувати секретний інгредієнт: у ступці перетерти зубчик часнику та сало, цибулю і зелень петрушки
картоплю кубіками, відправити в бульйон. До вже готового бульйону додати пшоно і тушковану капусту, потім пасеровані овочі.
За пару хвилин до готовності додати до капусняку лавровий лист, перетерте сало, сіль. Зняти казанок з вогню, залишити постояти 20-30 хвилин під кришкою.
Готовий капусняк подавати гарячим, додавши ложечку сметани, нашатковану зелень та свіжий чорний хліб.
Не забувайте під цю смакоту налити чарчину льодяної горілочки)))
https://x.com/GStarij47890/status/1951590518946718195
@GStarij47890
КОЗАЦЬКИЙ КАПУСНЯК
Свинина чи говьядина – 1кг, копч.сало – 100 г, картопля – 500 г ,цибуля – 3 шт., морква – 200 г, селера – 100 г, корінь петрушки – 100 г, квашена капуста – 500 г, пшоно – 40 г часник – 1 зубчик, лавровий лист – 1 шт., сіль – 1 чайна ложка, петрушка – 20 г
Вимочити мнясо, нарізати шматочками і викласти в казанок та залити водою, дати закипіти на великому вогні, зняти піну, зменшити вогонь, додати цілу цибулину і моркву.
Цибулю і моркву, що залишилися, корінь петрушки, очищену селеру, порізати соломкою, потім пасерувати в пательню
на вершковому маслі або салі до готовності.
Промити та віджати квашену капусту, тушкувати в іншому казанку на мінімальному вогні, додаючи потрохи бульйону.
Поки все готується, приготувати секретний інгредієнт: у ступці перетерти зубчик часнику та сало, цибулю і зелень петрушки
картоплю кубіками, відправити в бульйон. До вже готового бульйону додати пшоно і тушковану капусту, потім пасеровані овочі.
За пару хвилин до готовності додати до капусняку лавровий лист, перетерте сало, сіль. Зняти казанок з вогню, залишити постояти 20-30 хвилин під кришкою.
Готовий капусняк подавати гарячим, додавши ложечку сметани, нашатковану зелень та свіжий чорний хліб.
Не забувайте під цю смакоту налити чарчину льодяної горілочки)))
https://x.com/GStarij47890/status/1951590518946718195
Re: Кращі страви. Відеоролики.
Пиріг суфле з йогуртом
https://x.com/GStarij47890/status/1959232115079340347
https://x.com/GStarij47890/status/1959232115079340347
Re: Кращі страви. Відеоролики.
Капуста.
Вже пора мариновать
https://x.com/aijjtoto/status/1970099057088418211
Від автора
Лучше ее есть на третий день
Маринад:
500 мл. кипятка
50 мл яб. укс.
50 мл. масла
1 ст лож соли
2 ст лож сахара
3:13 пп · 22 вер. 2025
·
Вже пора мариновать
https://x.com/aijjtoto/status/1970099057088418211
Від автора
Лучше ее есть на третий день

Маринад:
500 мл. кипятка
50 мл яб. укс.
50 мл. масла
1 ст лож соли
2 ст лож сахара
3:13 пп · 22 вер. 2025
·
Re: Кращі страви. Відеоролики.
Чебуреки
Virus
@virusmutant
Новий рецепт тіста, і цей раз я просто в захваті! Світле пиво, налив в коужку нагрів в мікроволновці, дріжі пакетик львівських, ложка солі. 300 грам муки, на годину залишити, ще грам 200 муки і олії 3 ложки, вимішати і залишить на годину. Олія повинна бути нагріта, приємного!
7:47 пп · 27 вер. 2025
·
Dmytro Nadyeyin
@NadyeyinDmyt
Скільки пива? Хочу в далекій Каліфорнійщіні зробити.
Virus
@virusmutant
Я брав кружку 300 грамоту звичайну
https://x.com/virusmutant/status/1971980137022542222
Virus
@virusmutant
Новий рецепт тіста, і цей раз я просто в захваті! Світле пиво, налив в коужку нагрів в мікроволновці, дріжі пакетик львівських, ложка солі. 300 грам муки, на годину залишити, ще грам 200 муки і олії 3 ложки, вимішати і залишить на годину. Олія повинна бути нагріта, приємного!
7:47 пп · 27 вер. 2025
·
Dmytro Nadyeyin
@NadyeyinDmyt
Скільки пива? Хочу в далекій Каліфорнійщіні зробити.
Virus
@virusmutant
Я брав кружку 300 грамоту звичайну
https://x.com/virusmutant/status/1971980137022542222
Re: Кращі страви. Відеоролики.
Лепешки
https://x.com/hyeva_marinka/status/1988 ... 13650?s=20
дійсно смачно
Ранком зробила,вже нема
https://x.com/hyeva_marinka/status/1988 ... 13650?s=20
Ранком зробила,вже нема