Повідомлення
Фрося » 23 серпня 2025, 22:17
"Мама воїна
Для всіх, хто ображається на Зеленського за шашлики і має претензії до нього, що він не підготувався до війни.
Відповідаю.
як і багато інших українців, знала, що буде війна відразу після Олімпіади у Пекіні. Я чекала її 23 лютого, тобто помилилася тільки на 1 день. Так само всі інші нормальні люди були до цього готові.
У нас стояла дома тревожна валіза.
24 лютого зранку я почула грохот і зрозуміла, що почалося. Я навіть здивована не була...і не була шокована. Я була спокійна.
У 8 ранку я почала працювати і побачила те, що мене як юриста дуже здивувало!!!!!! Я побачила накази та постанови всіх міністерств та відомств щодо роботи на час війни. Тобто наша влада все ретельно підготувала. Це дало можливість врятувати економіку і заморозити курс долара.
Перевірте. Це постанова НБУ номер 18 від 24.02.2022 року (ссилка у коментарях). Я її побачила зранку в день початку війни...і у мене були очі на лобі.
Чесно. Бо я думала, що вони зараз почнуть розкачуватися, збиратися і вирішувати, як працювати!!!
А у них ВСЕ БУЛО ГОТОВО ДО ПОЧАТКУ ВІЙНИ.
Тому я вдячна Зеленському та Шмигалю за підготовку до війни.
Я вдячна Зеленському за "шашлики", бо цими "шашликами" він зупинив паніку серед населення і цим врятував Україну. Якщо б не "шашлики", то всі побігли до магазинів і поклали економіку на лопатки. "Шашлики" нас врятували. Ми отримали можливість надати опір ворогу.
Дякую владі за це.
Додам для тих, хто вперто наполягає на тому, що Зеленський повинен був прямо сказати, що скоро війна.
Саме цього чекав Путін рік, коли брязгав зброєю біля наших кордонів. У цьому випадку Путін би це визнав, як об'явлення Зеленським війни та пряму загрозу НАТО. Саме цього він
Путін би це визнав, як об'явлення Зеленським війни та пряму загрозу НАТО. Відразу після такої заяви Зеленського про війну Путін би напав на Україну і сказав би, що пішов на випередження. У цьому випадку світова спільнота наврядчи нам допомогала.
Тобто у путіна були б всі шанси взяти Київ за три дні.
Ну що? хтось ще хоче пожалітися, що якщо б знали про війну, то "діточок би вивезли"?! Не пробивайте на сльозу. Всі знали, що почнеться війна, але говорити це в голос було неможна. Зеленський все зробив вірно."
З ФБ