що до Мадяра

Фрося

Re: що до Мадяра

Повідомлення Фрося » 25 липня 2025, 16:55

Фрося писав: Мадяр на учениях в Вісбадене вчить НАТО
https://x.com/mikailme/status/1947220589418025427
ЦЕ НЕ ПЕРЕВІРЕНА ІНФОРМАЦІЯ, АЛЕ Ж ПРИЄМНА...

Нещодавно герой цієї війни Роберт Броуді (він же "Мадяр") виступив на військовій конференції в Вісбадені.
Його промова шокувала багатьох.
Для Twitter, вона трохи задовга, але, безумовно, варта для читання.

"В українській армії, я називаюся Мадяром. Я є польовим командиром пілотів бойових безпілотників у Збройних Силах України.
Пропаганда путіна стверджує, що я є одним з найбільш розшукуваних ворогів росії, тому я не можу обіцяти, що ми знову зустрінемося, але я буду говорити різкими чорно-білими словами.

Сьогодні я веду 12 безпілотних підрозділів. 95% з них були цивільними особами - бізнесменами, спортсменами, юристами, співаками. Ми складаємо лише 2% всієї армії України. І все-таки ми знищуємо кожну третю ворожу ціль.

путін, який обіцяв захопити нас протягом трьох днів, замість цього протягом трьох з половиною років він навчив нас захищати нашу батьківщину, наших дітей та нашу землю...

Зрозуміло, що кінця цієї війни поки не видно - ані завтра, ані через місяць, ані, швидше за все, цього року.
Тому ми прагматично розраховуємо наше майбутнє і бачимо найбільш серйозні загрози, які, якщо ця війна не зупиниться, матимуть вплив на багато країн, неминуче у них втягнутих.

➤ Перша загроза полягає в тому, що путін надсилає більше піхоти на м'ясо, ніж ми можемо знищити щомісяця.
Це головна проблема.

➤ По-друге, путін виявив дуже зручну, дешеву та ефективну зброю, щоб залякувати цивільне населення України та знищувати нашу інфраструктуру. Її назва - "Шахед" (російсько-іранський дрон-камікадзе).

➤ По-третє, кожен, хто хотів битися в Україні, вже б'ється. Ми не чекаємо чудес, але ми знаємо, що робити, спираючись на свій власний досвід, свою власну кров і підтримку партнерів.
У світі немає танка, який не міг би зупинити дрон за 300-400 долярів. Такого танка просто не існує. Я готовий сперечатися на будь-яку суму, що яким би не був захищеним танк, він зупинить його дроном, зробленим з українських компонентів.
Ось чому я стверджую, що українські дрони найкращі в світі сьогодні.

Дрони створюють зону ураження, яка наразі поширюється приблизно на 20 км навколо фронту в Україні. Наступне завдання полягає в тому, щоб замінити українську піхоту наземними роботизованими системами задля забезпечення всієї логістики на передовій вздовж всього фронту.

➤ Четверте, ми будуємо багатошарову, ешелонізовану стіну - набагато сильнішою, ніж Велика Китайська стіна, яка зупинить все, що летить у нашому напрямку, від ударних до розвідувальних дронів.
Ми створюємо цю стіну вже сьогодні.

Коли путін запустив 100 шахедів на Україну, він обіцяв 500. Тоді ми не взяли до уваги, що то серйозно. Тепер це не є причиною для сміху, адже ми вже перевищили їх кількість до 400.
Наш досвід буде безцінним для цивілізованого світу, оскільки будь-яка країна може зіткнутися з такою ж перспективою. Я не певен, що будь-яка держава-член НАТО зможе захистити своє місто, щоденно стикаючись з атаками дронів протягом тижня без зупинки.
Ваша національна безпека вимагає термінової переоцінки.
Я рідко їжджу за кордон. Це моя друга поїздка. Завтра в той же час я знову буду фронті. Але минулого року я відвідав військову базу члена НАТО в Європі. Мені показали добре обладнаний об'єкт з купою обладнання, яке було в ідеальному стані.

Вони запитали, що я думаю про це. Моя відповідь не порадувала їх. Не наближаючись ближче, ніж 10 км, чотири групи українських безпілотників могли б перетворити це місце в Перл-Харбор за 15 хвилин!

Я кажу це, не для того, щоб налякати когось. Кажу, що ці технології настільки доступні та дешеві, що якби вони потрапили у руки терористів, то лише сотня терористів можуть знищити порядок у будь-якій країні.
Наша боротьба, наша спільна боротьба разом з нашими партнерами - в наших спільних інтересах.

Ми платимо за це нашими власними життями. Ви отримуєте наш досвід, яким ми готові поділитися зі свідомими країнами світу, що добросовісно підтримують Україну.

Дякуємо за вашу увагу, "Мадяр"

Підготував - Volodymyr Golubyev
Переклад українською - Павло Лєщинський

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 липня 2025, 08:02

МАДЯР
Хробакам слід зволожитися.
Кожний четвертий йоблик та кожна третя ворожа ціль з верифікованих/підтверджених цього літа відспівуються Козаками підрозділів Лінії Дронів новоствореного Угруповання Сил Безпілотних Систем.
Командири Земляк («Фенікс»), Кирило Кирилович («К-2»), КЛІМА («Птахи Мадяра»), Хасан («Рарог») та Ахіллес («Ахіллес»).
Донбас. Робоча нарада, задуми, аналіз-підсумки, планування.
P.S.: пігдоги, ми оцінили вашу спробу штиркнути вчора нас всіх одночасово. Куріть бамбучелло.
Кожному другому хробаку- під осінь змастити очечо,- усе, як ви любите, уєбани.
Очі та Жало- хробачий жах.
Тихої та спокійної,
МАДЯР
26.07.25
1:59 дп · 27 лип. 2025
·https://x.com/gozefinagold/status/1949243192542675284

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 17:44

DW на русском

@dw_russian
МИД Украины проверит сообщения о санкциях Венгрии против командира ВСУ. Если Будапешт действительно закрыл въезд в страну и всю Шенгенскую зону одному из командиров ВСУ, который является этническим венгром, то это "может вызвать только возмущение", заявил Владимир Зеленский. Он поручил МИД Украины проверить информацию и "отреагировать соответствующим образом".

Ранее глава МИД Венгрии Петр Сийярто объявил, что Будапешт запретил въезд на территорию Венгрии и во всю Шенгенскую зону командиру подразделения, ответственному за атаку ВСУ на нефтепровод "Дружба". Министр не назвал имя командира, но венгерские СМИ указывают, что речь идет о Роберте Бровди, командире Сил беспилотных систем ВСУ. Позывной Бровди - "Мадьяр", он является этническим венгром. В иммиграционной службе Венгрии заявили, что он "представляет угрозу для национальной безопасности страны".

Сам Роберт Бровди написал в Facebook, что "популизм вокруг так называемых угроз суверенитету Венгрии можете продавать местному люмпену". "Прикрываясь нефтепроводом "Дружба", вы защищаете не суверенитет Венгрии, а собственные грязные карманы, наполненные дешевым санкционным сырьем", - подчеркнул военный.

В августе ВСУ дважды атаковали крупнейший узел нефтепровода "Дружба" в Брянской области, нефть по трубопроводу несколько дней не поставлялась в Венгрию и Словакию. Сейчас работа трубопровода восстановлена

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 17:47

@LesyaUA7Evropa
Зараз, коли наші люди ліквідовують наслідки однієї з найбільш масштабних російських терористичних атак, ми бачимо чергову спробу угорських посадовців виставити чорне білим та перекласти на Україну провину за війну, що триває, —Зеленський щодо наїздів угорців на "Мадяра"
https://x.com/LesyaUA7Evropa/status/1961076923238387800

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 17:53

«Вы защищаете не суверенитет Венгрии, а собственные грязные карманы, наполненные подсанкционным дешевым сырьем. Ваши руки по локоть в украинской крови. И мы это будем помнить» – Мадяр ответил властям Венгрии

"Запихните в задницу, господин «танцор на костях»,
ваши санкции "
4:02 пп · 28 серп. 2025
·https://x.com/Anri__Tina/status/1961051870635450532

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 17:56

@Igor12066848
Мадяр вышел на международный уровень 😂

Министр иностранных дел Польши, комментируя пост министра иностранных дел Венгрии, пригласил Мадяра в гости, показывая, что ему пофиг на венгерские «санкции».
https://x.com/Igor12066848/status/1961069920608731551

Шрайк ньюз
5:14 пп · 28 серп. 2025
·

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 18:07

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 20:11

Олександр Аронець
@aronets
Аааааа)))

Угорському послу вручили ноту проиесту через дискримінацію Угорщиною угорської нацменшини в Україні - через заборону в'їзду в Угорщину "Мадяру".

Як тепер російські підстилки Орбан і Сіярто будуть виправдовуватись перед своїми виборцями?)
https://x.com/aronets/status/1961108003152621637
Цитата
Олександр Аронець
Уйобщина заборонила в'їзд в країну етнічному угорцю, командувачу сил СБС "Мадяру" 🤣🤣🤣
7:45 пп · 28 серп. 2025
·

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 20:16

L.ik Rod
@Fulltest_L
Венгрия запретила въезд командующему Силами беспилотных систем ВСУ Роберту "Мадяру" Бровди, который руководил ударами по нефтепроводу "Дружба", перекачивающего российскую нефть на венгерскую территорию, заявил глава МИД Венгрии Петер Сийярто
23% нефтепереработки выведены напрочь
7:02 пп · 28 серп. 2025
·https://x.com/Fulltest_L/status/1961097053461008457
calibr
@calibr747

Всё идет по плану. ©
С начала месяца выведено из строя 23% первичных мощностей по переработке нефти, или 206 тысяч тонн в сутки.

Из них 157 тысяч тонн в сутки, или 17% от общих мощностей НПЗ в стране, остановились из-за атак беспилотников.

А в остальном все хорошо.

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 серпня 2025, 20:36

@sheltysmelty
В Венгрии гражданство выдается по принципу jus sanguinis (по крови) за 6 месяцев, двойное разрешено. В Украине для граждан не запрещен паспорт другой страны. Выборы в Венгрии в апреле 2026.

Роберт Мадяр может стать премьером Венгрии, оставаясь командующим беспилотниками Украины.
8:16 пп · 28 серп. 2025
:pardon: :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 вересня 2025, 16:24

@rostyslav_media
"КабМін України постановою від 10 вересня 2025 р. № 1114 підтвердив, що Україна виплатить Китаю за рахунок державного бюджету 1,5 млрд доларів США, які були вкрадені в 2013 році нинішнім Героєм України, командувачем Сил безпілотних систем ЗСУ майором Робертом Бровді, а також виплатить відсотки, що набігли на цю суму. Роберт Бровді - це Мадяр

Аферу з китайським кредитом за часи Януковича провернув тодішній перший заступник голови правління ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», колишній директор корупційного монстра ТОВ «Хліб Інвестбуд» Роберт Йосипович Бровді – топ-менеджер одіозного екс-нардепа Іванющенка.

Згідно з планом, розробленим Бровді, ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» отримала під гарантію Уряду України від китайського Ексімбанку кредит у розмірі 1,5 млрд. доларів. На ці кошти Бровді і Ко мали закупляти зерно в українських аграріїв та постачати його в Китай, але, насправді, закуплене зерно продавалось невідомо куди через офшорні компанії, зареєстровані на Кіпрі, а гроші, виручені від продажу зерна, осідали в кишенях Юрія Іванющенка та його топ-менеджерів.

26 лютого 2014 року чесне й непідкупне видання «Цензор.нет» опублікувало статтю про нинішнього Героя України й командувача Сил безпілотних систем ЗСУ, у якій народний експерт з усіх питань Бутусов назвав Роберта Йосиповича «легендою теневых схем и отмывания в особо крупных размерах».

Зараз ця стаття видалена з сайту «Цензор.нет» – очевидно у Бровді знайшлись вагомі аргументи для народного експерта. Але залишився передрук цієї статті на сайті «Закарпаття. Онлайн», завдяки чому можна ознайомитись з творчістю Бутусова 11-річної давнини, а також побачити, як виглядав топ-менеджер «Юри Єнакіївського» без бороди та військової форми.

https://zakarpattya.net.ua/News/120552- ... HO-KREDYTU

Довідково: зняти статтю на сайті чесного й непідкупного видання «Цензор.нет» коштує стільки ж, скільки й розмістити публікацію, тобто 10 тисяч доларів.

У березні 2014 року за фактом розкрадання Бровді 1,5 млрд. доларів китайського кредиту, отриманого під гарантії Уряду України, Генеральна прокуратура України розпочала досудове розслідування, а я був допитаний у цьому кримінальному провадженні як свідок. Але після того, як генеральним, прости господи, прокурором став майбутній бойовий побратим «Мадяра» Юрій Луценко, це кримінальне провадження було закрито.

З чого можна зробити висновок, що Роберт Йосипович не всі вкрадені гроші витратив на придбання ужгородського телеканалу та поповнення домашньої колекції сучасного образотворчого мистецтва – щось залишилось і для Юрія Віталійовича.

До речі, нинішні статки командувача Сил безпілотних систем ЗСУ ужгородські журналісти оцінюють у 50 млн. доларів. У яку суму Роберту Йосиповичу обійшлось звання Героя не повідомляється."
3:57 пп · 13 вер. 2025
·https://x.com/rostyslav_media/status/196684871317704307
:umnik2: пішла хвиля на Мадяра.
Побачим, як швидко будуть задіяні далі ресурси хуйла

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 вересня 2025, 22:40

Pulse of Ukraine
@PulseOfUkraine
Дуже цікава заява командувача СБС Роберта "Мадяра" Бровді.

Угруповання Сил безпілотних систем складатиме 5% від загальної чисельності Сил оборони України (зараз — 2,2%). Тоді ми закриємо 100% смуги фронту на усіх трьох рівнях глибин: оперативному, тактичному та стратегічному. І перетнемо відмітку 50% загального обсягу знищених/уражених ворожих цілей. Інакше я складу повноваження і повернуся в рідну бригаду, хоч і оператором лазні.
9:21 пп · 18 вер. 2025
·
Marturanum
@marturanum8
Пан Бровді ще буде навчати у Вест-Поінт. Запамʼятайте.

Nickerdoodle
@nickerdoodle45

Не дарма проросійські півні почали розганяти щось там про китайскі гроші

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 вересня 2025, 22:50

@uanews3
Мадяр. Звітує. 100 днів командир СБС:

76859 одиниць знищених/уражених унікальних ворожих цілей силами Угруповання СБС за 100 діб (ріст +804,7% відносно результату СБС за попередні 100 діб 2025 року);

18501 одиниць особового складу ворога протягом 100 діб (10746-200, 7755-300)- ріст +423,5% відносно результату СБС за попередні 100 діб 2025 року;

402832 бойових вильоти за 100 діб (197710- ударних вильотів, 205122- розвідувальних місії);

+49% приріст БГ екіпажів УСБС (що виконують бойові завдання) за 100 днів існування Угруповання;

питома вага знищених/уражених цілей СБС відносно всіх Сил Оборони України (верифіковані):
-35,4% серпень 2025 (21266 шт з 60032)
-36,3% липень 2025 (23433 шт з 64624)
-31,6% червень 2025 (19653 шт з 62247)

+71% приріст результативності УСБС відносно результатів у травні (Лінія Донів- 17,13% загального обʼєму, СБС- 4,09% загального обʼєму)- у результаті СИНЕРГІЇ Угруповання з 21,22% до 36,3% загального верифікованого результату СОУ

Єдиний склад критичних компонентів (оснащення та дронова периферія для 12 підрозділів УСБС (не включає дрони). Забезпечено 1600+ видів номенклатури у кількості 1039870 шт НЕ ЗА ДЕРЖАВНИЙ кошт: від квадроциклів (335 од), пікапів (200+ од), логістичного та вантажного транспорту (460 одиниць), мототехніки (180 од), засобів мобільних РЕБ (900 од), засобів індивідуального РЕР, верстатів, радіообладнання, старлінків і пультів до дротів, щогл, тисяч додаткових акум, кабелів та радіомодулів- все те, що потрібно додатково екіпажам існуючим і новостворюваним для виконання бз. ‼️ЗБОРИ НЕ ПРОВОДИМО З БЕРЕЗНЯ‼️;
Держава надає нам дрони у належній кількості. Якісь регулюємо самотужки. Кастомізація власними силами.
Багато дронів дістається за зароблені бонуси Е-бали.

Розгорнуто постачання боєприпасів власного виробництва Цукрарні СБС для дронів (51 номенклатура у кількості понад 50000 одиниць. Буде нарощено до 120000 одиниць на місяць для задоволення 100% потреби Угруповання СБС;

нас - 2,2% чисельність УСБС від загальної чисельності війська Сил Оборони України
•реалізовується 12 шарів впливу СБС на смугу фронту у тактичній, оперативній та стратегічній глибині.
•Автоматизовано планування потреб у дронах (типи, моделі, ттх, кількість), засобах та боєприпасах- дрон та боєприпас чекає на пілота, а не навпаки.подобається це комусь з експертів чи ні.
•6 підрозділів УСБС у ТОП-13 серед 500 підрозділів БПС (7 у топ-20).
Наливайки і стратегічні цілі на рашці горять ЩОДНЯ. Нарощуємо, але у тиші наразі. Не вміє деяка преса лаконічно подавати, ну то нехай додумовують. Мені летять зауваження за ваші заголовки типу «Мадяр шокував», «Мадяр зробив екстренну заяву» і т д. Дайте працювати, продавці хайпу.

НЕ ЗРОБЛЕНО! Поки не запущена за 100 діб рекрутингова компанія. Нас стане 5% від загальноі кількості війська СОУ. Тоді ми закриємо 100% смуги фронту на усіх трьох рівнях глибин: оперативному, тактичному та стратегічному. І перетнемо відмітку 50% загального обʼєму знищених/уражених ворожих цілей. Інакше я складу повноваження і повернуся у рідну бригаду хоч і оператором лазні.

НЕ ЗРОБЛЕНО і поки не планується! Опіка усіма безпілотниками війська СОУ. СБС не закупає і НЕ РОЗПОДІЛЯЄ. Переходіть на єдину уніфіковану систему звітності і тоді ми подбаємо про компетентне формування ваших потреб, але не пальцем у небо.
Усі зусилля Командування Угруповання СБС зосередженні на нарощування спроможностей саме роду військ СБС, які успішно профукувалися попередній рік, не важливо, з яких причин, але це факт. СБС стає явищем, що безпосередньо впливає на фронт. І це теж факт.
Далі буде.
9:42 пп · 18 вер. 2025
·

Фрося

Повідомлення Фрося » 01 жовтня 2025, 20:02

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 жовтня 2025, 18:16

Євгеній Прокопишин
Мадяр (командувач СБС) розповів про результати та найближчі плани.
Зараз у СБС 12 підрозділів і їх чисельність становить 2.2% від загальної чисельності ЗСУ.
При цьому СБС уражають та знищують 35% усіх цілей та 37% живої сили противника.
СБС мають намір до березня 2026 року (за 5 місяців) наростити чисельність у 2 рази (до 5% від чисельності ЗСУ) та у 1.5 рази (до 50%) усіх уражень.
Ще раз: 2% людей в ЗСУ (оператори БПЛА та допоміжний персонал) знищують 35% сил і засобів ворога, а 98% людей в ЗСУ знищують 65% сил і засобів ворога — ефективність СБС у 26 разів вища, ніж у інших підрозділів.
Звісно, НЕ МОЖНА применшувати роль інших підрозділів, бо кожен з них важливий по своєму і ЗСУ загалом це єдиний механізм, але факт є факт — БПЛА зараз це найдешевші та найефективніші засоби на фронті. При цьому живучість людей у підрозділах СБС в рази вища. Потрібно посилити рекрутинг молоді саме у підрозділи СБС, в тому числі через контракти з хорошою оплатою та хорошим соцпакетом.
ТОП-5 найкращих підрозділів БПЛА у вересні:
1. 414 обр «Птахи Мадяра» (СБС)
2. ЦСО А (СБУ)
3. ГВ Фенікс (ДПСУ, СБС)
4. 412 полк «Nemesis» (СБС)
5. 429 полк «Ахіллес» (СБС).
2:35 пп · 4 жовт. 2025
·

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 листопада 2025, 16:34

МАДЯР
2,5 доби триває набір до СБС, отримано 2000+ заявок.
За 60 годин з моменту оголошення набору до складу Сил Безпілотних Систем (станом на 10:00 02.11.25):
Отримано заявок - 2125, в т.ч.:
•цивільні - 902
•військові - 1007
•в/с у СЗЧ - 216
Опрацьовано - 1610 заявок
Проведено співбесід: 70+133
Передано у підрозділи: 89
Первинна комунікація з кандидатом - 687
Приєднуйся. Ти потрібен тут і зараз. Ти будеш служити там, де обереш і тим, ким вибереш особисто. Набирай у інтернеті три літери: С Б С. Або за посиланням: https://usforces.army/?utm_source=fb_ma ... ation-form
Слідкуй результати наживо тут:
Онлайн-табло СБС «ПІДРАХУЙКА»
https://sbs-group.army
МАДЯР
02.11.25
usforces.army
Сили Безпілотних Систем, СБС Збройних сил України
12:27 пп · 2 лист. 2025
·

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 листопада 2025, 11:26

@uanews3
4954 заявки до вступу у СБС отримано протягом першого тижня.
По одній заявці кожних 2 хвилини з моменту старту.

Без рожевих окулярів. Півтора роки тому, при наборі тоді ще до 414 окремого полку Птахи Мадяра показник бажаючих становив 50 чол на місце і ми набирали лише декілька сотень чоловік.
Тепер мова по 15000+ тис у інтересах цілого роду військ- 12 підрозділів Сил Безпілотних Систем.
Часи змінилися, а війна триває.
За ті півтора року Птахи втратили 27 Побратимів (менше 1% особового складу підрозділу) - вічна памʼять полеглим Героям. Зате знищили за той самий період 24895 хробаків та знищили/уразили 76950 цілей. Це сили та засоби 2 повних армійських корпусів противника.
За кожного нашого Побратима-Птаха ворог поклав по 1000 хробаків.
Така ціна відплати.

Тепер про набір (станом на 11:00 07.11.25):

Отримано заявок - 4954, в т.ч.:
•цивільні - 2040
•військові - 2335
•в/с у СЗЧ - 579
Опрацьовано - 3795 заявок
Передано у підрозділи: 652
У первинній комунікації з кандидатом - 1078

Нагадую, що половина з них – спеціальності з мирного життя!
А це означає , що ми шукаємо не тільки «рексів».

Нам потрібні і ботани: головасті, і рукасті. І не обов’язково, щоби два в одному.
Шукаєм й тих, хто не тримав ніколи автомата, тільки «мишу».
Тих, хто воюватиме, не відриваючись від монітору чи планшету.

Потрібні ті, хто за допомогою дронів буде на відстані завзято чавити хробачню. Ну тобто з вогнем в очах та ненавистю до ворога.
Такі ж класні, як наші побратими та посестри у цьому відео, які вже приєднались до СБС.

Досить бігати від армії. Літай! Приєднуйся до Сил Безпілотних Систем!
Ти потрібен тут і зараз. Ти будеш служити там, де обереш і тим, ким вибереш особисто.
Дзвони – 0 800 207 332

МАДЯР🇺🇦
07.11.25
9:00 дп · 9 лист. 2025
·

Відповісти