Шоу "Плівки Миндича"

Фрося

Re: Шоу "Плівки Миндича"

Повідомлення Фрося » 10 листопада 2025, 21:01

ЦПК | Центр Протидії Корупції
@zer0corruption_
Хто винен у тому, що Міндіч зміг втекти з країни за кілька днів до підозри НАБУ і САП? Давайте розбиратися.

У новому розслідуванні Михайло Ткач розповідає — заступник керівника САП Андрій Синюк (на фото праворуч) мав кілька дуже підозрілих зустрічей.
https://x.com/zer0corruption_/status/19 ... 97824?s=20
Одна з них — з адвокатом Сергієм Менівим. Так вже сталося, що Менів "випадково" чи то проживає, чи то постійно навідується до будинку за адресою вулиця Грушевсього, 9а. Саме в цьому будинку — за 500 метрів від Верховної Ради — проживає Тімур Міндіч.

Синюк стверджує — Менів просто його товариш студентських часів. А про Міндіча взагалі дізнавався з "телеграм-каналу Железняка".

Проте джерела Ткача свідчать про протилежне: "За інформацією джерел Української правди у правоохоронних органах, в НАБУ і САП є додаткова інформація про можливу участь Синюка у розголошенні матеріалів або обставин розслідувань повʼязаних з Тимуром Міндічем. Але вона станом на зараз не розголошується”.

До речі, керівник САП Клименко створив комісію для проведення службового розслідування щодо можливого витоку даних справи НАБУ та САП у сфері енергетики.

Що варто знати про Синюка?

На посаду заступника керівника САП Синюка у 2022 році призначив тодішній генпрокурор
Розслідування Михайла Ткача:

youtube.com
Як могли врятувати Міндіча від арешту? | УП. Розслідування

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 листопада 2025, 21:49

Sviatopolk
@kinoknygoman
Бо це і є черговий медійний "Вагнергейт", зляпаний на коліні з гівна і палок.
Ключове підкреслив червоненький - простіше кажучи, самі наєбуни визнають, що справа не має жодних перспектив в суді.
Аналогічна історія свого часу була з "братом Єрмака".

Цитата
MoonRiver
@luba_alena

Щось мені ця "справа Міндича" нагадує "справу вагнерівців".
Бурба ще не давав коментарів?
9:31 пп · 10 лист. 2025
https://x.com/kinoknygoman/status/19879 ... 59224?s=20

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 листопада 2025, 00:17

Червона Калина
@SvetlanaValent8
Все повертається на круги своя.

https://facebook.com/share/p/19XBcE5wxa ... tid=wwXIfr
👇
Такий собі Ар'єв, порошенківська собачка назвав ці фото результатом обшуків НАБУ і САП.
Тут або повна некомпетентність, або повна гнилість людини, або написано під дією якихось препаратів, чому так?

1.Він не назвав під час якого конкретно обшуку і у кого були знайдена ця солянка з різних справ
2.При будь яких обшуках всі купюри перераховують і переписують номери
3. При будь яких обшуках всі гроші розкладаються так, щоб була можливість бачити її візуально і фотографують їх.
4. Гроші в упаковці федеральної резервної системи США і зняті в якомусь кабінеті, на чиємусь столі? Чий кабінет і чий стіл?

Цього навіть достатньо, щоб зрозуміти що це "ЄРАЛАШ" від НАБУ, САП і Ар'єва, а ще тут ціла купа явного фото фейка

Ці фото повна туфта і локшина від НАБУ, САП та Ар'єва для українців. Так негідники і живуть все життя. Дурять нас за наш рахунок. Їдять за наш рахунок, їхні діти жирують і приймають наркотичні препарати за наш рахунок, потім давлять нас на пішоходних переходах. Вони завжди харчуються з бюджету

Резюме:
Фотографії старі, з різних інших справ. А що знайшли чи не знайшли сьогодні ми не знаємо. Тому не спішіть робити висновки.
Висновки робить суд.))
Добра Всім
11:32 пп · 11 лист. 2025
https://x.com/SvetlanaValent8/status/19 ... 77492?s=20

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 листопада 2025, 17:25

Антонів Олександр
@1945Antonov
'
Дивлюся що робиться в інтернеті, та в пресі, йде така навала звинувачень на адресу Зеленського в корупційних схемах та в злочинах. Проводять паралелі.
Поясніть мені тупому діду, на якій підставі так нахабно пишуть ці люди? Що є якісь факти і докази?

Еlena
@1JBrc5G5Q6hvtbq
Справа в тому, що це медійно зроблена операція, яка направлена саме на повалення української влади. Звідси назва "плівки Міндича". Чому не на ім'я когось іншого с 7 підозрюваних. Тому, що інші 6 прізвищ ніяк не притягуються до Президента. У нас вже були "плівки Мельниченка"
Ви можете відповідати
Відповідати можуть користувачі, яких читає або згадує @1945Antonov
"плівки Онищенка" і т.п. Але вони називалися на ім'я того, хто записував. Тут не так. Коли почула "плівки Міндича", то подумала, що то Міндич когось записував. Далі: багато місяців чуємо про ці плівки із ротів дуже політично-смердючих. Тобто Міндич і Ко млн знають про це
Оце так тайна слідства. Потім довго чекають на максимальну проблему з електрикою...і починається шоу.
Як би цинічно не звучало, але 10% відкату? Ці мезавці є"чемні корупціонери". Знаю про 45% налом наперед, хоча це історія давня і відноситься до київських держиморд.

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 листопада 2025, 19:27

Долари Миндича
https://x.com/pani_vorovska/status/1988 ... 89514?s=20
Ситуація смішна :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 листопада 2025, 22:24

@LesyaUA7Evropa
З мережі:
Сага про Міндіча і Ко

Зразу всіх попереджаю, я з села, двома руками і ногами проти КОРУПЦІЇ.
Так от, почитав/послухав ці дні про нового «олігарха» Мідіча у мене більше запитань ніж відповідей.
Міндіч, міндіч, міндіч зі всіх прасок вже більше півроку. Хто він такий,...

..хз його знає.
Казали що друг Зеленського.
Ну,друг то таке. В мене також були в житті-друзі, які в підсумку мені зраджували і тд.
Таке життя. Он у Пітра друг путін, якому він офіційно жме руку і по дружньому обнімає, під час війни. І нічого, як би норма.
Так от, в мене тільки ..
.. два простих запитання. Якщо НАБУ його (Мідіча) пасло вже 15+ місяців і вже давним давно зібрано вагон доказової бази,то як вони його випустили з країни?
І тут дві відповіді.
Або дійсно Мідіч обвів НАБУ кругом пальця або НАБУ чекало коли Міндіч виїде з країни, щоб бистренько...
.. зробити обшук. Тільки от де був зроблений обшук невідомо. Зазвичай показують фотки ще з вхідних дверей квартири/будинку/вілли. Потім зазвичай на фото хоч якісь інтер’єри кімнат видно де є мішки з грошима. Навіть в фото попадають силовики в балаклавах. А тут тільки голі сумки
з баблом. Логічно виникає запитання, а чи було все це правдою?
Виїзд назвав втечею ухилянт Ткач з Української брехні.
Потім друге запитання.
Яку таку державну посаду з доступом до державних/бюджетних коштів займає Міндіч?
Шукав я ці дні відповідь на це простеньке запитання, ..

.. так і не знайшов. Крім того що він друг Коломойського. Так Коломойський вже більше 2х років сидить за гратами. А Пітро не сидить. То який доступ мав Мідіч до різних енерго компаній країни? Нє, ну звичайно можна нафантазувати про квартал, про Президента і про марсіан ...

..але в усіх наших ЕнергоАтомах і НафтоГазах є наглядові ради,де керівні посади займають представники шановних наших закордонних партнерів.
Так от, як керівництво і представники цих наглядових рад могли допустити до величезних грошей своїх компаній людину скажем так з вулиці. ...
Мідіч представник медійного бізнесу і раптом самий головний в енергетиці. Не розумію. Може тому що я з села. Так от, наглядова рада де кожен член отримує міліонні зарплати займаються херньою. Ладно якби там були тільки наші, а так половина з країн де корупції ну зовсім немає.
..
Мілованов он мав сміливість і подав у відставку. А ці канадці, американці, німці, литовці шо? Для чого ці ради?
Вибачайте що допис такий великий. Ну не виходить коротко. Маю надію що всі винні будуть покарані. Але покарані всі від 1991 року, хто розкрадав державні гроші. ..
Хоча з таким веденням слідства в прямому ефірі через соц мережі то з цього не буде нікуя.
Єдина ціль всього цього кіпішу це звалити Президента.Цьому НАБУ той Міндіч до сраки, головна ціль Зеленський.Але тут ще на кону майбутнє України.А з цим НАєБУ я бачу московське рило.
Дякую

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 листопада 2025, 22:26

@LesyaUA7Evropa
·
З мережі:
Сага про Міндіча і Ко

Зразу всіх попереджаю, я з села, двома руками і ногами проти КОРУПЦІЇ.
Так от, почитав/послухав ці дні про нового «олігарха» Мідіча у мене більше запитань ніж відповідей.
Міндіч, міндіч, міндіч зі всіх прасок вже більше півроку. Хто він такий,...

@Margo58767402
Какой-то ушлый бизнесмен. Не состоявшийся зять Бени. Он когда-то у Коломойского докупил до 50% акций квартала. Зе на это повлиять не мог, у него не было контрольного пакета, да и деньги всегда нужны. Свои акции Зе передал Шефирам, а не Миндичу. Не дружба- вынужденное партнерство

Відповісти