9 травня на 1+1 покажуть
9 травня на 1+1 покажуть
Фільм "Кіборги"

- Амосенко Олег
Re: 9 травня на 1+1 покажуть
Покажуть...
Минулого року перемикав канали і натрапив на Інтер.
Сидить собі бабця, років 60-т на вигляд, обвішана брязкальцями, і розказує як у війну в Києві впала бомба, відлетіла якась палиця, її поранило, і в госпіталі її лікували.

Ото тоді я матюкався, що й сусіди чули.
Побєдобєсіє...
Минулого року перемикав канали і натрапив на Інтер.
Сидить собі бабця, років 60-т на вигляд, обвішана брязкальцями, і розказує як у війну в Києві впала бомба, відлетіла якась палиця, її поранило, і в госпіталі її лікували.
Ото тоді я матюкався, що й сусіди чули.
Побєдобєсіє...
слушно, навіть не поруч, а ввечері, в золотоє врємя
-
xobserverx
5-й год войны...Амосенко Олег писав: ↑ перемикав канали і натрапив на Інтер.
Ну тоді таким плювком буде виглядати і наводнєніє в Сахарі, і землетрус в Гондурасі...
ніфіга подібного
я не знаю, чи ти щиро не розумієш...
коли почалася парашна агресія на Сході, одна рашистська ватниця у мене на роботі ДЕМОНСТРАТИВНО встановила собі на робочому компі заставку, де через весь екран колорацька лєнтачька і напис "никто не забыт, ничто не забыто"
Таня, то ви, я маю на увазі поцреотів, ніфуя не розумієте! Саме з-за цього ви проїпали Крим і Донбас, а тепер пройопуєте ЗУ і Закарпаття. Кацапи приплели до свята георгієвську лєнту, ви-жіночий статевий орган після відповідного акту і вважаєте, що це краще. У вас навіть немає думки про те, щоб не заважати людям святкувати те, що вони хочуть і як хочуть. Кацапи носяться зі своїм побєдобєсієм, ви-дайош Гітлера! А потім будете, як з Кримом, щиро дивуватись-а чого це жиди викотили рахунок Україні за "фашизм"? Ну да, в тисячу перший раз на ті самі граблі-це ж так "патріотично"! Правда, всесь світ це вважає ідіотизмом, але то таке...
от що ти верзеш???
Якого - Гітлера???
ці, значить, "святкують", а у коцапів - "побєдобєсіє"?
ну, і чим відрізняються діди на палках ТУТ від дідів на палках ТАМ?
я з тобою ділюся тим що спостерігаю, а ти мені у відповідь - набір своїх звичних штампів!
вони усіляко підкреслюють цінність ТИХ загублених життів у порівнянні з ЦИМИ, сьогоднішніми життями, які на їхню думку. якщо й вартують, то набагато менше жіттів "дідов"!
сам собі суперечиш -"У вас навіть немає думки про те, щоб не заважати людям святкувати те, що вони хочуть і як хочуть. " - "Правда, всесь світ це вважає ідіотизмом, але то таке..."
Це не я "дайош Гітлера"! Це ти "дайош Сталєна"!
Сколько бойцов положили за донецкий ап? Что это дало практически, ну сколько жизней было спасено на других направлениях, сколько вражеских сил было связано бд на этом объекте, и не могли наступать дальше?
Смысл? Если без идеологии.
Смысл? Если без идеологии.
ви вважаєте, що осиротілим родинам - матерям, дружинам, дітям - легше буде жити від усвідомлення того, що їхній син, чоловік, батько був би живим, якби не підкилимні педроігри на Сході ?
А скільки заградзагони солдатів знищили під час другої світової? А тих, чиї життя нічого не вартували для жукових-ватутіних? Їх точно на палках скорбящіє кожного 9-го травня прапрапраправнуки нести не будуть?
т.е., надо создавать легенды для потомков, с целью повышения градуса патриотизма?Тетяна_Д писав: ↑ ви вважаєте, що осиротілим родинам - матерям, дружинам, дітям - легше буде жити від усвідомлення того, що їхній син, чоловік, батько був би живим, якби не підкилимні педроігри на Сході ?
А скільки заградзагони солдатів знищили під час другої світової? А тих, чиї життя нічого не вартували для жукових-ватутіних? Їх точно на палках скорбящіє кожного 9-го травня прапрапраправнуки нести не будуть?
Помню, помню, «пионэр» Павлик Морозов и пр.
навпаки, нічого не треба створювати штучно
бачите, який парадокс - з року в рік градус побєдобєсія тільки зростає
штучна скорбота за дідами, яких ніхто з цих помнящєгардящіхся дєдовоєвалов ніколи в очі не бачив..
причому очевидно - побєдобєсіє почало культивуватися відтоді, як почалися агресивні дії паРаші проти колишніх совєцьких рєспублік
зараз цей градус вже давно зашкалив
в каком смысле?
варианты:
1. просто дебилы
2. немножко денег дали.
п.с.
а партийными флагами на митингах махать, мотивация иная?
конечно, пытаюсь осмыслить основы мироздания и найти мировую закулису.