Мои деды не воевали...©

Тетяна_Д

Re: Мои деды не воевали...©

Повідомлення Тетяна_Д » 08 травня 2018, 23:49

Нечай писав: В сухому остатку:Олег, М_М, Косташу, Таня, Овен, асмодей, Перехожий-за Гітлера, я і Арчер-за Сталіна.
в сухому залишку Нечай - за остаточне знищення України мокшанською масковією

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 08 травня 2018, 23:50

Тетяна_Д писав:
Нечай писав: В сухому остатку:Олег, М_М, Косташу, Таня, Овен, асмодей, Перехожий-за Гітлера, я і Арчер-за Сталіна.
Нє. Він сам у полоні ілюзій, і публіку дражнить фантазіями.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 08 травня 2018, 23:51

Вот не может Нечай без "наших и фрицев". Тем более - обострение накануне 9 мая. :pardon:
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 травня 2018, 23:54

Перехожий писав: Вот не может Нечай без "наших и фрицев". Тем более - обострение накануне 9 мая.
А разве я ветку открывал? Вы ж проебали Крым и Донбасс, а теперь, походу, решили добить Украину. Ясен перец, вы не понимаете, что творите, но стране от этого не легче.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 08 травня 2018, 23:56

Нечай писав: Вы ж проебали Крым и Донбасс, а теперь, походу, решили добить Украину.
і зверни увагу - зовсім не німці прагнуть поработити Україну

costashu
князь

Повідомлення costashu » 09 травня 2018, 00:01

:1:
ХЖВСУ

Перехожий

Повідомлення Перехожий » 09 травня 2018, 00:03

Нечай писав: А разве я ветку открывал?
А Вы считаете, что фигня пишется только в лично открытой ветке?
Нечай писав: Вы ж проебали Крым и Донбасс,
Ну так пока они под оккупацией последышей любимого Вами Сталина. Чего Вы дергаетесь?
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! :blush2:

M_M

Повідомлення M_M » 09 травня 2018, 00:09

Нечай писав: В сухому остатку:Олег, М_М, Косташу, Таня, Овен, асмодей, Перехожий-за Гітлера, я і Арчер-за Сталіна. Нікого не забув?
От же ж брехливий кацап. За Гітлера тут нікого нема. Але є ті, хто одобрямс загарбницькі війни у Фінляндії, Прибалтиці, Польщі, Україні, Білорусі. Не кажучи про інші загальновідомі "досягнення".
Основи теперішнього стану срср були закладені саме івс-ом, та його учнями-послідовниками. Бо політика страху працює обмежений час, люди звикають, залякування перестає діяти.
Але що та кому це я пишу ... :bye:

costashu
князь

Повідомлення costashu » 09 травня 2018, 00:27

когда два людоеда дерутся за мой дом, на чьей стороне разумно быть))
ХЖВСУ

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 травня 2018, 07:52

Archer

Повідомлення Archer » 09 травня 2018, 21:56

Тетяна_Д писав:
Archer писав: Вас бы не было. Не имеет смысл обсуждать что бы было.
а якби хтось хоча би один з її дідусів-бабусь не вижив у 32-33, 45-46 р.р., вона була би?
а якби моїй мамі вищою долею було написано народитися пізніше, ніж совєцько-сталєнський режим репресував її батька, я була би?
кажете, вас хтось записував до коммі? і ви справді не погоджуєтеся?
Вы пишите алогичные утверждения. Если предполагает ветвление. Прошлое не изменить. Ветвления нет. Вам повезло и вы вообще родились. Слава богу. Как ни странно благодаря советам или вопреки советам но таки при совецкой власти появилась Ваша мама и вы должны быть ей благодарны что она вас выносила и родила. И чутка спасибка совецкой власти что ни угнали на работы в Гермнию вашу бабушку. И ее отцу. И так и спасибо богу, шо хоть и при совецкой власти, которая вас коварно обучила в школе и вероятно в институте бесплатно. Вища ж доля допустила советскаю власть. А как учить церковь - всяка власть от Бога.

У вас мир такой черно-белый с кучей тараканов. Красные и заградотряды - хотя вам это никак не может быть известно. Жертвы и палачи.

Вариантов выжить с немцами не было вообще. С советами был шанс. У деда по отцу было шесть братьев и три сестры. В 30е умерли один брат и одна сестра. Всех пятерых призвали в 38-41. Все воевали. Двое выжили, трое нет. Когда дед вернулся, попал в лагерь, проходил проверку. Несмотря на то что он ухитрился спрятать документы и тайник не вскрыли, и он смог найти и предьявить следователям, ему не вернули ни наград, ни звания. Вернулся в родительское село. На пересмотр принциально не подавал. В Киев запрещено было появляться. Когда стали раздавать участников вов налево и направо не стал этого делать принципиально.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 09 травня 2018, 22:02

шо забанили оленя за шарія?
а за порося і уебанів?
ну це ж патріотично йопт

ви взагалі розумієте про шо олень каже?
---
і тут мабуть не приживусь З ЗОМБІ
і мені поф хто тут модератор
---
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 09 травня 2018, 22:03

Хух. Олень повернувся.
Тепер за Хаос я не турбуюся. Є кому його тримати.

(Я по доброму жартую, без зла.)

Archer

Повідомлення Archer » 09 травня 2018, 22:05

Тетяна_Д писав:
Бугога. Это логика. Гринив аплодирует стоя.

Archer

Повідомлення Archer » 09 травня 2018, 22:06

Тетяна_Д писав: і зверни увагу - зовсім не німці прагнуть поработити Україну
А шо собираются поработить ? А кто ? Надо войну обьявить поработителям.

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 09 травня 2018, 22:08

Archer находився в бесметному зомбі полку сьогодні і вирішив ще й висратися на форумі?

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 09 травня 2018, 22:09

Telecaster писав: і тут мабуть не приживусь З ЗОМБІ
Це зараз найбільш адекватний форум: на ФУПі, старому ФДД серед глюків робити немає чого.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 09 травня 2018, 22:18

Telecaster писав: шо забанили оленя за шарія?
а за порося і уебанів?
ну це ж патріотично йопт

ви взагалі розумієте про шо олень каже?
---
і тут мабуть не приживусь З ЗОМБІ
і мені поф хто тут модератор
---
да не переживай. все образуется. :pardon:

Archer

Повідомлення Archer » 09 травня 2018, 22:18

costashu писав: От же ж брехливий кацап. За Гітлера тут нікого нема. Але є ті, хто одобрямс загарбницькі війни у Фінляндії, Прибалтиці, Польщі, Україні, Білорусі.
Ну в Финляндии шведы и немцы, тут Маннергейм и его попличники. С Польшей тоже ясно Пилсудский, бывший однопартиец Дзержинского, тут таки да, Англия слила РСФСР, тут Ленин лоханулся, бриты оказались жадными и хитрожопыми. Но потом подружились.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 09 травня 2018, 22:19

Archer писав:
Тетяна_Д писав:
а якби хтось хоча би один з її дідусів-бабусь не вижив у 32-33, 45-46 р.р., вона була би?
а якби моїй мамі вищою долею було написано народитися пізніше, ніж совєцько-сталєнський режим репресував її батька, я була би?
кажете, вас хтось записував до коммі? і ви справді не погоджуєтеся?
Вы пишите алогичные утверждения. Если предполагает ветвление. Прошлое не изменить. Ветвления нет. Вам повезло и вы вообще родились. Слава богу. Как ни странно благодаря советам или вопреки советам но таки при совецкой власти появилась Ваша мама и вы должны быть ей благодарны что она вас выносила и родила. И чутка спасибка совецкой власти что ни угнали на работы в Гермнию вашу бабушку. И ее отцу. И так и спасибо богу, шо хоть и при совецкой власти, которая вас коварно обучила в школе и вероятно в институте бесплатно. Вища ж доля допустила советскаю власть. А как учить церковь - всяка власть от Бога.

У вас мир такой черно-белый с кучей тараканов. Красные и заградотряды - хотя вам это никак не может быть известно. Жертвы и палачи.

Вариантов выжить с немцами не было вообще. С советами был шанс. У деда по отцу было шесть братьев и три сестры. В 30е умерли один брат и одна сестра. Всех пятерых призвали в 38-41. Все воевали. Двое выжили, трое нет. Когда дед вернулся, попал в лагерь, проходил проверку. Несмотря на то что он ухитрился спрятать документы и тайник не вскрыли, и он смог найти и предьявить следователям, ему не вернули ни наград, ни звания. Вернулся в родительское село. На пересмотр принциально не подавал. В Киев запрещено было появляться. Когда стали раздавать участников вов налево и направо не стал этого делать принципиально.
Перепрошую, але у вас в голові каша. Образно кажучи. Або якась збірна солянка.
Спершу ви безапеляційно стверджуєте, що Овен (нехай навіть не конкретної, а середньостатистичної, не було б на світі, якби свого часу не сссссср переміг Німеччину, а навпаки. Своє твердження жодним чином не обгрунтовуєте, пропонуючи вважати його аксиомою.
Почувши аналогічне твердження опонента, але таке яке вже передбачає вєтвлєніє if-then-else, ви заявляєте, що минуле не змінити і звинувачуєте опонента в алогічності.
Далі. Досить примітивний, давно жований-пережований прийомчик совєцьких пропагандистів не найвищого гатунку : єслі би нє било савєцкой власті, у вас нє било би ні квартіри, ні образованія, вапщє нічєво!
скажіть будь ласка : у тих країнах, які оминуло подібне "щастя", люди не отримували освіти і спали на лавочках у парках?
Ви справді вважаєте, що якби у 1918 Українці виявилися настільки згуртованими, що їм вдалося відстояти свою країну перед більшовицькою ордою, і Україна пішла не штучним шляхом побудови штучної спільноти під владою чужинської Маскви, а розвивалася би за природніми суспільними законами, і як незалежна країна, то Українцям було б важче вижити, і до сьогодні дожила би значно менша їх кількість ніж під масковським чоботом?
Ну і лякати мене німцями...це взагалі..трохи смішно :lol:

Відповісти