в сухому залишку Нечай - за остаточне знищення України мокшанською масковією
Мои деды не воевали...©
Re: Мои деды не воевали...©
Нє. Він сам у полоні ілюзій, і публіку дражнить фантазіями.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Перехожий
Вот не может Нечай без "наших и фрицев". Тем более - обострение накануне 9 мая. 
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
- Перехожий
А Вы считаете, что фигня пишется только в лично открытой ветке?
Ну так пока они под оккупацией последышей любимого Вами Сталина. Чего Вы дергаетесь?
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
От же ж брехливий кацап. За Гітлера тут нікого нема. Але є ті, хто одобрямс загарбницькі війни у Фінляндії, Прибалтиці, Польщі, Україні, Білорусі. Не кажучи про інші загальновідомі "досягнення".
Основи теперішнього стану срср були закладені саме івс-ом, та його учнями-послідовниками. Бо політика страху працює обмежений час, люди звикають, залякування перестає діяти.
Але що та кому це я пишу ...
когда два людоеда дерутся за мой дом, на чьей стороне разумно быть))
ХЖВСУ
Вы пишите алогичные утверждения. Если предполагает ветвление. Прошлое не изменить. Ветвления нет. Вам повезло и вы вообще родились. Слава богу. Как ни странно благодаря советам или вопреки советам но таки при совецкой власти появилась Ваша мама и вы должны быть ей благодарны что она вас выносила и родила. И чутка спасибка совецкой власти что ни угнали на работы в Гермнию вашу бабушку. И ее отцу. И так и спасибо богу, шо хоть и при совецкой власти, которая вас коварно обучила в школе и вероятно в институте бесплатно. Вища ж доля допустила советскаю власть. А как учить церковь - всяка власть от Бога.Тетяна_Д писав: ↑а якби хтось хоча би один з її дідусів-бабусь не вижив у 32-33, 45-46 р.р., вона була би?
а якби моїй мамі вищою долею було написано народитися пізніше, ніж совєцько-сталєнський режим репресував її батька, я була би?
кажете, вас хтось записував до коммі? і ви справді не погоджуєтеся?
У вас мир такой черно-белый с кучей тараканов. Красные и заградотряды - хотя вам это никак не может быть известно. Жертвы и палачи.
Вариантов выжить с немцами не было вообще. С советами был шанс. У деда по отцу было шесть братьев и три сестры. В 30е умерли один брат и одна сестра. Всех пятерых призвали в 38-41. Все воевали. Двое выжили, трое нет. Когда дед вернулся, попал в лагерь, проходил проверку. Несмотря на то что он ухитрился спрятать документы и тайник не вскрыли, и он смог найти и предьявить следователям, ему не вернули ни наград, ни звания. Вернулся в родительское село. На пересмотр принциально не подавал. В Киев запрещено было появляться. Когда стали раздавать участников вов налево и направо не стал этого делать принципиально.
- Telecaster
шо забанили оленя за шарія?
а за порося і уебанів?
ну це ж патріотично йопт
ви взагалі розумієте про шо олень каже?
---
і тут мабуть не приживусь З ЗОМБІ
і мені поф хто тут модератор
---
а за порося і уебанів?
ну це ж патріотично йопт
---
---
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
- Амосенко Олег
Хух. Олень повернувся.
Тепер за Хаос я не турбуюся. Є кому його тримати.
(Я по доброму жартую, без зла.)
Тепер за Хаос я не турбуюся. Є кому його тримати.
(Я по доброму жартую, без зла.)
- Амосенко Олег
Archer находився в бесметному зомбі полку сьогодні і вирішив ще й висратися на форумі?
- Амосенко Олег
Це зараз найбільш адекватний форум: на ФУПі, старому ФДД серед глюків робити немає чого.Telecaster писав: ↑ і тут мабуть не приживусь З ЗОМБІ
да не переживай. все образуется.Telecaster писав: ↑ шо забанили оленя за шарія?
а за порося і уебанів?
ну це ж патріотично йопт
---
---
Ну в Финляндии шведы и немцы, тут Маннергейм и его попличники. С Польшей тоже ясно Пилсудский, бывший однопартиец Дзержинского, тут таки да, Англия слила РСФСР, тут Ленин лоханулся, бриты оказались жадными и хитрожопыми. Но потом подружились.
Перепрошую, але у вас в голові каша. Образно кажучи. Або якась збірна солянка.Archer писав: ↑Вы пишите алогичные утверждения. Если предполагает ветвление. Прошлое не изменить. Ветвления нет. Вам повезло и вы вообще родились. Слава богу. Как ни странно благодаря советам или вопреки советам но таки при совецкой власти появилась Ваша мама и вы должны быть ей благодарны что она вас выносила и родила. И чутка спасибка совецкой власти что ни угнали на работы в Гермнию вашу бабушку. И ее отцу. И так и спасибо богу, шо хоть и при совецкой власти, которая вас коварно обучила в школе и вероятно в институте бесплатно. Вища ж доля допустила советскаю власть. А как учить церковь - всяка власть от Бога.Тетяна_Д писав: ↑
а якби хтось хоча би один з її дідусів-бабусь не вижив у 32-33, 45-46 р.р., вона була би?
а якби моїй мамі вищою долею було написано народитися пізніше, ніж совєцько-сталєнський режим репресував її батька, я була би?
кажете, вас хтось записував до коммі? і ви справді не погоджуєтеся?
У вас мир такой черно-белый с кучей тараканов. Красные и заградотряды - хотя вам это никак не может быть известно. Жертвы и палачи.
Вариантов выжить с немцами не было вообще. С советами был шанс. У деда по отцу было шесть братьев и три сестры. В 30е умерли один брат и одна сестра. Всех пятерых призвали в 38-41. Все воевали. Двое выжили, трое нет. Когда дед вернулся, попал в лагерь, проходил проверку. Несмотря на то что он ухитрился спрятать документы и тайник не вскрыли, и он смог найти и предьявить следователям, ему не вернули ни наград, ни звания. Вернулся в родительское село. На пересмотр принциально не подавал. В Киев запрещено было появляться. Когда стали раздавать участников вов налево и направо не стал этого делать принципиально.
Спершу ви безапеляційно стверджуєте, що Овен (нехай навіть не конкретної, а середньостатистичної, не було б на світі, якби свого часу не сссссср переміг Німеччину, а навпаки. Своє твердження жодним чином не обгрунтовуєте, пропонуючи вважати його аксиомою.
Почувши аналогічне твердження опонента, але таке яке вже передбачає вєтвлєніє if-then-else, ви заявляєте, що минуле не змінити і звинувачуєте опонента в алогічності.
Далі. Досить примітивний, давно жований-пережований прийомчик совєцьких пропагандистів не найвищого гатунку : єслі би нє било савєцкой власті, у вас нє било би ні квартіри, ні образованія, вапщє нічєво!
скажіть будь ласка : у тих країнах, які оминуло подібне "щастя", люди не отримували освіти і спали на лавочках у парках?
Ви справді вважаєте, що якби у 1918 Українці виявилися настільки згуртованими, що їм вдалося відстояти свою країну перед більшовицькою ордою, і Україна пішла не штучним шляхом побудови штучної спільноти під владою чужинської Маскви, а розвивалася би за природніми суспільними законами, і як незалежна країна, то Українцям було б важче вижити, і до сьогодні дожила би значно менша їх кількість ніж під масковським чоботом?
Ну і лякати мене німцями...це взагалі..трохи смішно