Sintez писав: ↑
Від того, що ти маєш ствол, якась брехня може стати істиною? Прикольно.
+==============================================+
Можеш ОБ"ЄКТИВНО це довести? Чи просто 3.14здиш?
Нє, я всьо.
Я остаточно з"ясував, що реально думка інших тебе не цікавить, ти чекаєш лише підтвердження своїм науково-матеріалістичним забобонам. Я їх тобі не дам. Вдповідно говорити немає про що, бо все, що я напишу, для тебе - релігійне мракобєсіє.
Краще зі своїм стволом побесідуй, ібо він єсть істина в останній інстанції.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
от ты возишься с этим словом, я уже даже любуюсь))
как там - объективная реальность действительно существует? Или существующая действительность реально объективна? Или еще как?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
vkhavr2 писав: ↑
+=============================================================================+
У тебе є інші результати? Якщо є - то покажи, якщо нема - то не тринди! Бо посилання на незнання - це і є триндьож.
аха, то есть ты настаиваешь на своих догмах! Ну класс - квантовая постоянная стояла, стоит и стоять будет!
+=========================================================================+
Мдя... Апофігеоз вірунства, що написав Волька на ФУПі: "Мьі ничего не знаем, но мьі можем обосновано утверждать!".
Майже як: "верую ибо абсурдно".
+======================================================+
Тобто - нема. Тому і не тринди!
чего нет, зависимости от наблюдателя? зависимости от экспериментатора? Мы ж не только про химию (которую я очень люблю с децтва), ты здесь Науку представляешь
+=============================================================+
Як у числа пі. Тільки число пі можна обрахувати з будь-якою довжиною, а в
експерименті точність обмежена приладами. Хоча деякі речі міряють з фантастичною точністю:
швидкість світла вздовж руху Землі та перпендикулярно не відрізняються з точністю 10^-21. А це
базисний експеримент для теорії відносності.
+==============================================+
Можеш ОБ"ЄКТИВНО це довести? Чи просто 3.14здиш?
Нє, я всьо.
Я остаточно з"ясував, що реально думка інших тебе не цікавить, ти чекаєш лише підтвердження своїм науково-матеріалістичним забобонам. Я їх тобі не дам. Вдповідно говорити немає про що, бо все, що я напишу, для тебе - релігійне мракобєсіє.
+============================================================================+
Якщо думка базується на об"єктивних фактах, то вона цікава. А якщо на вигадках - тоді дійсно не цікаво. З віку казок я вже
давно вийшов.
+============================================================================+
Якщо думка базується на об"єктивних фактах, то вона цікава. А якщо на вигадках - тоді дійсно не цікаво. З віку казок я вже
давно вийшов.
Як це "вийшов"? Ти ж ВІРУЄШ у казочьку, що швидкість світла - найвища?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!