Я буду, буду вуду...)))
Re: Я буду, буду вуду...)))
А, ну ждіть, доки НАєБУ розберецця...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Неякісне корпоративне управління стало головною причиною банківської кризи, яка почалась у 2014 році.
Про це під час конференції "Корпоративне управління у банківському секторі України" сказала заступник голови Національного банку Катерина Рожкова, передає Укрінформ.
"Основною причиною банківської кризи була відсутність якісного корпоративного управління", - заявила Рожкова. https://www.epravda.com.ua/news/2018/05/22/637041/
Про це під час конференції "Корпоративне управління у банківському секторі України" сказала заступник голови Національного банку Катерина Рожкова, передає Укрінформ.
"Основною причиною банківської кризи була відсутність якісного корпоративного управління", - заявила Рожкова. https://www.epravda.com.ua/news/2018/05/22/637041/
ХЖВСУ
Ну звідки ж йому взятися, якщо не те що загальної, а взагалі ніякої управлінської грамотності немає.costashu писав: ↑22 травня 2018, 20:15Неякісне корпоративне управління стало головною причиною банківської кризи, яка почалась у 2014 році.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
в том числе и в животноводстве(с)
Я б їй не довірив вулицю підмести, не те що вести якісь курси.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Рада Національного банку схвалила кандидатуру Катерини Рожкової на посаду першого заступника глави НБУ. https://www.epravda.com.ua/news/2018/06/15/637834/
ХЖВСУ
Цуко, шо робиця... З гетьмана з такими "кадрами" тра куклу зробити: сракою на кілок і нехай дригає ручками-ніжками....
- Telecaster
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Нашаманила себе место..
денежный поток между врачами и пациентами.Лихо..
Вадим Хомаха для UA: Analytics
19 ч. ·
11.09.2018
--
Колишня голова НБУ Гонтарева очолила наглядову раду компанії "Медикит", яка за словами її менеджерів, "повинна створити екосистему медичного взаємодії лікарів, пацієнтів і всіх інших учасників медичного ринку".
У компанії два засновники – син Гонтаревої і колишня співробітниця інвестиційної компанії ICU, яка обслуговує президента Порошенка, де Гонтарева була генеральним директором і власницею контрольного пакету акцій.
Директором "Медикит" призначено колишнього заступника директора департаменту стратегії та реформування НБУ Кравця.
Появу "стартапу" низка експертів пов'язує з "медичною реформою", що проводиться виконувачем обов'язків міністра охорони здоров'я Супрун. В основі бізнес-моделі "Медікіта", вірогідно, використовуватимуться деякі положення законів, прийнятих минулого року. Практично всі поправки до них були відхилені з порушенням регламенту, а самі закони прийняті з неперсональним голосуванням депутатів.
Вадим Хомаха для UA: Analytics
19 ч. ·
11.09.2018
--
Колишня голова НБУ Гонтарева очолила наглядову раду компанії "Медикит", яка за словами її менеджерів, "повинна створити екосистему медичного взаємодії лікарів, пацієнтів і всіх інших учасників медичного ринку".
У компанії два засновники – син Гонтаревої і колишня співробітниця інвестиційної компанії ICU, яка обслуговує президента Порошенка, де Гонтарева була генеральним директором і власницею контрольного пакету акцій.
Директором "Медикит" призначено колишнього заступника директора департаменту стратегії та реформування НБУ Кравця.
Появу "стартапу" низка експертів пов'язує з "медичною реформою", що проводиться виконувачем обов'язків міністра охорони здоров'я Супрун. В основі бізнес-моделі "Медікіта", вірогідно, використовуватимуться деякі положення законів, прийнятих минулого року. Практично всі поправки до них були відхилені з порушенням регламенту, а самі закони прийняті з неперсональним голосуванням депутатів.