так не было реального посредника?! А как же убийство?
А, ну да, его тоже не было...
напрасно он к нам свалил из кацапии. ехал бы куда в европу. тут методы теплоаизоров ничем не отличаются от мктодов кооператива озеро. им насрать на людей.Vollmer писав: ↑Політичний біженець, купа дітей............. В нього могло не бути великого вибору. Тому його і вибрали, що в нього - надзвичайно вразлива позиція. Тут варто оцінити падлюшність контори, зайвий раз, хоча, особисто в мене ілюзій з цього приводу давно нема. Вони на Бабченка надавили і використали його.
Чи встоїть Аркаша після цього - питання. Побачимо.
Віра, Ви вважаєте, що тіпочок, який в Україні керує чимось, із виробництвом зброї, - сам по собі ???Віра писав: ↑ Более того, мне очень хочется верить и в невиновность Германа. Меньше, чем в невиновность (работа на гру) Бабченка, но ... Конечно, его физиономия не располагает к доверию, но его слова и дела - да. А какой конкретно ФАКТ указывает на виновность Г.? Наверное, я что-то пропустила? Я лично подписалась бы под каждым словом, которые сказал на суде Герман.
ясно, що ти не уважно дивився відео.
Воїстину! Жаль, що всі мої перекопування архівів передач "Право на владу" і "Чорне дзеркало" не дали результату, я не знайшов епізод, коли Югік кинув у зал пропозицію - дати Путіну сухопутний коридор на Крим. Ще перед генпрокурорством. Зараз би запустити окремим роликом, до виборів, ціни би йому не було! Пошукаю ще, якщо не вирізали - має десь бути!
Тут твій пост про це знайшов...Vollmer писав: ↑Воїстину! Жаль, що всі мої перекопування архівів передач "Право на владу" і "Чорне дзеркало" не дали результату, я не знайшов епізод, коли Югік кинув у зал пропозицію - дати Путіну сухопутний коридор на Крим. Ще перед генпрокурорством. Зараз би запустити окремим роликом, до виборів, ціни би йому не було! Пошукаю ще, якщо не вирізали - має десь бути!
Пояснюю. В давньому Єгипті було дві бригади наглядачів за рабами на рисових чеках. Одна бригада перевіряла роботу, проходячи по рядках уздовж, а друга бригада - упоперек.
Vollmer писав: ↑Віра, Ви вважаєте, що тіпочок, який в Україні керує чимось, із виробництвом зброї, - сам по собі ???Віра писав: ↑ Более того, мне очень хочется верить и в невиновность Германа. Меньше, чем в невиновность (работа на гру) Бабченка, но ... Конечно, его физиономия не располагает к доверию, но его слова и дела - да. А какой конкретно ФАКТ указывает на виновность Г.? Наверное, я что-то пропустила? Я лично подписалась бы под каждым словом, которые сказал на суде Герман.
Та він під конторою, чи під мусорами, по саму лисину. І контора не знайшла кращого підставного, ніж кадровий сексот ??? Це, однозначно, - палєво. І таке кіно далі можна не дивитись.