Вірменія зустрічай!

Відповісти
Фрося

Вірменія зустрічай!

Повідомлення Фрося » 20 червня 2018, 09:10

:pop:

Зображення
Зображення

Фрося

Re: Вірменія зустрічай!

Повідомлення Фрося » 20 червня 2018, 09:14

:pardon:
Зображення

А в ВР не утверждали назначение :umnik2:

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 червня 2018, 09:45

Порошенко назначил послом в Армении одиозного генерала Литвина
СРЕДА, 20 ИЮНЯ 2018, 09:18
Президент Петр Порошенко назначил послом Украины в Армении генерал-лейтенанта Петра Литвина.

Соответствующий указ размещен на сайте главы государства.

"Назначить Литвина Петра Михайловича Чрезвычайным и Полномочным Послом Украины в Республике Армения", - говорится в сообщении.

Петр Литвин с мая 2012 года был командиром 8-го армейского корпуса Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины.

Во время войны на востоке Украины занимал должность командующего войсками сектора "Д". Литвина обвиняли в том, что в августе 2014 он оставил своих бойцов под Иловайском, в результате чего украинские силы оказались окружены пророссийскими боевиками.

Впрочем, расследование Временной следственной комиссии Верховного совета показало, что информация о бегстве не соответствует действительности.

Его старший брат Владимир Литвин - бывший спикер Верховной рады, а средний брат Николай Литвин - генерал армии Украины, бывший глава Государственной пограничной службы.
https://www.eurointegration.com.ua/rus/ ... 0/7083362/

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 20 червня 2018, 10:27

Пляц...просто ебануться...вместо нар за разворовывание денег ЕС на обустройство границы

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 20 червня 2018, 12:12

кадри решають усьо...

я так бачу шо з кадрами у педросяна проблема
педросян одним словом...
Зображення
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 червня 2018, 19:16

Роман Донік
@donikroman
9 ч.9 часов назад

Ну подумаешь, бросил войска в 14 году и убежал. Это ж давно было. Уже все успели забыть.
Отсиделся и поехал делать карьеру дипломата.

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 червня 2018, 20:08

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 червня 2018, 20:33

Клімкін не захотів коментувати призначення генерала Литвина послом у Вірменії
Міністр закордонних справ Павло Клімкін відмовився коментувати призначення президентом Петром Порошенком генерал-лейтенанта Петра Литвина послом України у Вірменії
МЗС не впливає на призначення послів, але стежитиме за тим, як новопризначений посол у Вірменії керуватиме посольством, заявив Клімкін на спільному брифінгу з главою МЗС Латвії Едгаром Ринкевичсом, передає Укрінформ.

"Відносно призначення посла у Вірменії - зрозуміло, що це винятково в компетенції президента", - сказав Клімкін.

Він додав, що чув критичні зауваження на адресу новопризначеного посла у Вірменії, але зауважив, що для нього буде некоректно це коментувати.

"Що стосується нашої компетенції, як МЗС, по керівництву посольством (у Вірменії - ред.) - ми міцно триматимемо в руках, - запевнив він.

20 червня Порошенко призначив послом України в Республіці Вірменія Петра Литвина.

Литвин з травня 2012 року був командиром 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України. Під час проведення АТО - командувач військами сектора "Д". Литвина звинувачували в тому, що в серпні 2014 року він залишив бійців біля Іловайська.

Перший командир добровольчого батальйону "Миротворець", народний депутат Андрій Тетерук вважає за необхідне розслідувати діяльність генерал-лейтенанта Петра Литвина під час подій в Іловайську.

Петро Литвин - молодший брат екс-голови Верховної Ради Володимира Литвина. Середній брат Микола Литвин – генерал армії України, екс-голова Державної прикордонної служби.

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 червня 2018, 22:32

Власти Украины «перешли черту» при назначении генерал-лейтенанта Петра Литвина послом Украины в Армении, заявил сегодня в Верховной Раде нардеп от «Народного фронта» Юрий Береза.

Зображення

Назначение генерал-лейтенанта Петра Литвина послом Украины в Армении – это подтверждение коррупции в зале Верховной Рады, заявил 20 июня на заседании парламента нардеп от «Народного фронта» Юрий Береза.

«Хочу напомнить, что есть героическая семейка, представитель которой сидит тут в зале и приветствовал Харьковские соглашения, а потом каждый раз, когда выступает, клеймит Украинское государство и украинцев… А еще один герой – новоназначенный посол Украины в Армении. Это — Петр Литвин. Петр Литвин, который бросил своих солдат в секторе «Д» на востоке Украины. Петр Литвин, из-за которого, возможно, я должен был потерять со своими побратимами жизнь», – подчеркнул Береза.

Он добавил, что хотел бы обратиться по этому поводу к президенту Украины Петру Порошенко.

«Господин президент, посмотрите в глаза матерям тех, кто не вернулся с этой войны… Назначение Литвина – это подтверждение как раз того тезиса, что в этом зале есть коррупция… К сожалению, очень много платится из государства-агрессора для того, чтобы такие, как Литвин, продолжали влиять на государственную политику Украины. Хочу еще раз обратиться к министру иностранных дел Климкину. Друзья, вы перешли черту… Я знаю, что в другой стране таким послом такой человек не имеет права быть. Позор», – резюмировал нардеп.

Напомню, в «Списке Порошенко» есть такой пункт под №7:

«Огромные потери украинских военных в Иловайском котле и ненаказание за это ни одного генерала — в том числе брата экс-спикера Литвина, которого комбаты открыто обвинили в бегстве с поля боя. Что неудивительно, ведь известно, что Порошенко пребывает в дружеских отношением с Владимиром Литвиным (хотя Литвин — это негодяй высшей пробы). Также отвратительное снабжение войск теплой одеждой, вооружением и прочее».

Кстати, также вчерашним указом Петр Алексеевич провел назначение еще одного негодяя — Жебривского (об этом я писал уже ранее сегодня). Два этих позорных назначения заслуживают включения в упомянутый список подлых и преступных деяний Порошенко. Что я сейчас и сделаю…

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 червня 2018, 08:40

Нардепи-комбати АТО про нове призначення Литвина: "Ви перейшли межу"
20.06.2018 23:44
Генерала Петра Литвина, який ганебно втік з-під Іловайська, президент Петро Порошенко призначив послом України у Вірменії. Такі кадрові зміни стали справжньою несподіванкою, зокрема для тих, хто воював з Литвином на Донбасі, пише 24 канал.
У 2014-му бойовики намагались вибити українські сили із Савур-могили, яка входить до сектору "Д". Командувачем сектора був генерал Петро Литвин – брат одіозного Володимира Литвина.
Генерал Литвин жодним чином не відреагував на значне скупчення російських військ в Успенці, звідки вони атакували Савур-могилу та вибили наші сили. Литвин тоді передислокував свій штаб до Амвросіївки. Але після потужних атак на цей населений пункт генерал у ніч на 25-е ганебно втік, дозволивши росіянам зайняти Амвросіївку та замкнути кільце навколо Іловайська

. Народний депутат Андрій Тетерук, що в 14-му році командував полком "Миротворець" та виходив з оточення в Іловайську, чудово пам'ятає "героїчні дії" генерала Литвина. "Саме цей генерал драпав з підлеглими, оголивши нам фланг, що дозволило швидше завершити оточення міста Іловайськ. Ані я, ані мої бойові побратими не можемо пробачити такої поведінки генералу, який би мав виконувати поставлені перед ним завдання," – розповів народний депутат Андрій Тетерук
. Сам Литвин тоді виправдовувався, що його штаб у Амвросіївці постійно обстрілювали з "Градів" та артилерії. Вибілювали дії генерала і українські високопосадовці.
"Як би це комусь не подобалося, я можу стверджувати і це підтвердить будь-який військовий, що за всіма військовими статутами генерал Литвин зробив єдино правильно і в нього не було жодної помилки", – запевнив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.
Тобто за словами Матіоса, правильним було ганебно втекти вночі, не передавши нікому командування, та обезголовити ціле угруповання українських військ
. "Ми чомусь мали сили, перебуваючи у меншості, тримати навалу ворога та завдавати йому шкоду. А він драпав", – додав Тетерук.
Після серпня 14-го Литвин зник з медійного простору. Але 19 червня раптом Петро Порошенко приголомшив всіх новиною: замість лави підсудних, Петра Литвина чекає затишний кабінет у Єревані в якості посла України у Вірменії.
Колишній комбат "Дніпра-1" Юрій Береза, який теж виходив з Іловайська, приголомшений новиною та звернувся до президента та міністра закордонних справ. "Друзі, ви перейшли межу. Я не знаю, чим це закінчиться, але я знаю, що таким послом в іншій державі така людина не має права бути! Ганьба!" – прокоментував нардеп Юрій Береза.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/06/20/298861 ... shly-mezhu

Відповісти