Сенцова здали вдруге!

Відповісти
Фрося

Сенцова здали вдруге!

Повідомлення Фрося » 27 червня 2018, 21:49

Фрося

Re: Сенцова здали вдруге!

Повідомлення Фрося » 27 червня 2018, 21:50

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 червня 2018, 21:51

Дмитрий Динзе
9 ч ·
Сегодня муссируется, что некий "мужчина в военной форме" обвинил Олега Сенцова в желании приобрести у него взрывчатку. Доказательств конечно никаких, даже свое ФИО не раскрывает. Это конечно полный бред, так как по материалам уголовного дела никогда не фигурировала информация о желании Олега вообще приобретать, что-либо запрещённое. А вот, что Олег Сенцов хотел вагонами везти в Крым людей из "Правого сектора" такое было. Мне кажется "человек в военной форме" перепутал Олега с Чирнием, который как раз и был обвинен в приобретении взрывчатки, при этом это документально зафиксированный факт. Чирний, как раз и обвинял Олега в совместных действиях по приобретению взрывчатки. Приобретение происходило под наблюдением сотрудников ФСБ РОССИИ. В этом деле ФСБ РОССИИ устанавливала долгое время людей, которые так или иначе контактировали с Сенцовым, среди них не было ни одного человека, который бы мог сбыть Сенцову оружие или взрывчатые вещества и поверьте, оперативные сотрудники работали не только в Крыму, но и на территории Украины. Поэтому странно слышать такой бред, иначе как провокацией, этот поступок не назвать. Я все ждал, когда же начнется поток бреда, похоже подгарает уже у кого-то одно место по полной. Олег Сенцов продолжает голодовку. Зачем Олегу было самому искать взрывчатку, когда, это уже делал Чирний по мнению следователей и оперативников ФСБ?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 червня 2018, 22:51

Я би поспитав, що він, взагалі, хотів сказати.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 червня 2018, 23:04

Vollmer писав: Я би поспитав, що він, взагалі, хотів сказати.
А мне интересно,КТО туда его привез..
На видео, такое впечатление,что плохо выучил текст..

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 червня 2018, 23:20

Фрося писав:
Vollmer писав: Я би поспитав, що він, взагалі, хотів сказати.
А мне интересно,КТО туда его привез..
На видео, такое впечатление,что плохо выучил текст..
У мене трохи інше. Йому доручили, в такій формі, що він не міг мати заперечень. Але йому страшно, і він боїться ляпнути зайве. Намагається, якось так, щось сказати, щоб нічого не сказати.
А значить, якби його труснути, тримаючи за шкірку, то почути можна щось цікаве.
Демонстрація можливостей маленького Пуцці. Агентури - як гною, можна палити пачками, і вистачить до кінця століття.

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 червня 2018, 23:28

Vollmer писав: Йому доручили, в такій формі, що він не міг мати заперечень. Але йому страшно, і він боїться ляпнути зайве. Намагається, якось так, щось сказати, щоб нічого не сказати.
А ты прав.Точно,страх.В конце он что-то мямлить стал и его за рукав оттянули от микрофона.
И очень часто переходил на что-то не разборчивое.

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 червня 2018, 12:15

«Занимался разведывательной деятельностью»: волонтер отличился резонансным заявлением о Сенцове
Зображення
В интервью «Обозревателю» волонтер Иван Сирко, ранее заявивший, что перевозил в Крым для украинского режиссера Олега Сенцова предмет, из-за которого он оказался в российской тюрьме, рассказал, что причастен к разведывательной деятельности, передает replyua.net.

«О моей деятельности в Крыму знает определенный круг военных журналистов. В том числе, речь идет о «Спільно ТВ» и французском телеканале Т2, снимавшим документальный фильм в то время, когда я их перевозил, прикрывая свою разведывательную деятельность. С кем я действовал, пока оставлю в секрете для собственной безопасности», - сказал Иван Сирко. Он добавил, что Олег Сенцов по своему желанию заправлял ему автомобиль и передавал деньги на закупку генераторов для военных.
.
«Моя цель – выяснить источник утечки информации. Я уже знаю некоторые фамилии, которые укладываются в логическую цепочку. В случае, если нынешнее руководство СБУ и ГПУ начнет со мной сотрудничество и не будет травить со стороны некоторого окружения органов правопорядка, то будут интересные новости», - сообщил Сирко.
А где взрывчатка?заправил и дал деньги на генератор? :umnik2:
Очень интересно,если даже этот сайт(кремлевский ) не рискнул написать про взрывчатку. :pop:
и заголовок.. :facepalm: сирко занимался разведдеятельностью,а не Сенцов.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2018, 12:53

В медіа - простір вкидаються будь-які дрібнички, здатні зробити ситуацію Сєнцова, бодай, двозначною, сумнівною, навести якусь тінь на зрозумілий розклад, коли творчу людину з принципами окупанти показово знищують, бо небезпечна.

Порівняйте Бубєнчика з його несподіваною стрілецькою активністю, іменно тоді, коли треба було засудити "беркутів", і оце антраша "волонтера - розвідника", іменно тоді, коли Сєнцов вмирає за Полярним колом.

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 червня 2018, 15:55

«Но если допустить, что Стериков-Сирко действительно передал Сенцову взрывчатку, то можно вести речь о провале оперативной работы ФСБ.

Дело в том, что из репортажей с судебного процесса над Олегом Сенцовым достоверно известно, что ни взрывчатки, ни оружия у него найдено не было. Приговор в отношении Сенцова построен на основании показаний его «подельников».

В уголовном деле действительно фигурировали «два предмета, имитирующих СВУ», которые были спрятаны под мостом. При попытке забрать эти муляжи был задержан Алексей Чирний.

А закладку в тайник сделал студент-химик Александр Пирогов, который по просьбе Чирния должен был изготовить самодельные взрывные устройства (СВУ) для подрыва памятника Ленину и Вечного огня в Симферополе.

Пирогов рассказал в ходе судебного процесса, что получив предложение изготовить СВУ, он обратился в ФСБ. И все его дальнейшие действия проходили под контролем оперативников ФСБ.

По материалам уголовного дела, Пирогов дважды передавал Чирнию «предмет, имитирующий исполнительный механизм, изготовленный на основе электронных часов. А передача муляжей взрывных устройств Чирнию проводилась «в ходе оперативно-розыскного мероприятия «Оперативный эксперимент».

Проведя несколько дней в тюремной камере, Чирний «вспомнил», что он действовал по поручению Олега Сенцова, которому в обвинительном заключении, а позже и в приговоре была отведена роль организатора и руководителя террористической группы.

https://www.novayaga...-ili-porval-fsb

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 червня 2018, 23:04

Сериков, який заявив про вибухівку Сенцова, вчащав в окупований РФ Крим, – ЗМІ
Мешканець Запорізької області Сергій Сериков, який називає себе волонтером ЗСУ і майданівцем, під час конференції ОБСЄ з питань свободи слова в Києві заявив, нібито передавав у 2014 році вибухівку Олегові Сенцову.
Цей чоловік вочевидь грає на користь РФ, і після окупації Криму (до осені 2015 року) він дев’ять разів відвідував півострів, пише у блозі на сайті “Цензор” журналіст Ірина Ромалійська.

“Український військовий розповів, що віз Сенцову вибухівку!” – повідомляють російські ЗМІ у своїх заголовках. І не тільки російські, до речі. У нас про це першим повідомив сайт “Страна”. Відбулася ця подія на конференції ОБСЄ з питань свободи слова. Ось уявляєте собі цей захід, так? Встає людина в камуфляжі і раптом, коли весь світ тисне на президента РФ Володимира Путіна з вимогою звільнити українського режисера Олега Сенцова, каже: так це ж я возив вибухівку Сенцову!”- пише Ромалійська.

Однак у березні 2014-го, нагадує журналістка, Сериков заявляв, що під час поїздки до Криму нічого Сенцову не передав.
Про це чоловік, який тоді представлявся як “друг Сенцова”, говорив на брифінгу в Українському кризовому медіацентрі 30 травня 2014 року (з 9:26):

“А після цієї заяви, що часто їздить до Криму. Це, звичайно, не заборонено. Але – ти чи військовий, чи волонтер, чи фігурант гучної політичної справи, що активно проголошуєш свої проукраїнські погляди і спокійно їздиш до Криму?” – зазначає Ромалійська.
“Мої джерела стверджують, що з квітня 2014-го по листопад 2015 він (Сериков) побував у Криму дев’ять разів. Частіше – на день. Іноді – на кілька годин заїжджав. А одного разу – всього лише на годину. Навіщо волонтеру, який підтримує українських військових, на годину в’їжджати до окупованого Криму?” – риторично запитує Ромалійська.

На думку журналістки, таким чином – через розкрутку заяви Серикова – російські ЗМІ легалізують “меседж Сенцов-терорист” через деякі українські медіа, які працюють на Москву.

Саме тому, наприклад, канал NewsOne, що належить нардепу Євгену Мураєву, а попутно і “112-й канал”, розкручують історію з нібито несподівано знайденими свідченнями Геннадія Афанасьєва, коли він в ув’язненні обмовив Сенцова.

А тепер ось через “Страну” випускають “військового” й “волонтера”, який на конференції ОБСЄ заявляє, що возив вибухівку Сенцову, резюмує Ромалійська.
СпойлерРозкрити
Як відомо зі ЗМІ, Сергій Володимирович Сериков (чи Сєріков, Серіков, Сєриков), присутній у соцмережі Facebook як “Іван Сірко”, уродженець села Широке Веселівського району Запорізької області. Він називає себе громадським активістом, учасником Майдану та армійським волонтером, зокрема помічником 55-ї артилерійської бригади ЗСУ із Запоріжжя і 79-ї бригади.
В профілі “Иван Сирко” є багато фото Серикова з українськими військовими, в т.ч. з екс-речником Міноборони Андрієм Лисенком, прес-секретарем 72 омбр Оленою Мокренчук та ін.
Деякі з них визнають, що знайомі з Сериковим саме як із волонтером. Інші представники 55-ї і 79-ї бригад заявляють, що не знають такого волонтера, який із незрозумілих причин ходить у військовій формі та носить неофіційні медалі.

На сайті запорізького “Правого сектора” була оприлюднена інформація про те, що Сериков псевдоволонтер і аферист, має схильність до зловживання спиртними напоями. “ПС” також поширював відео зі звинуваченнями на адресу самозванця.

За даними з відкритих джерел, Сериков у 2017 році був засуджений за домашнє насильство, однак так і не відпрацював покарання на громадських роботах.

2 червня Сергій Сериков на Майдані в Києві брав участь в акції “Червона картка для Путіна” та в коментарі каналу “24” зробив заяву, яку практично повторив 26 червня на конференції ОБСЄ: що Олега Сенцова нібито “підставила” українська влада, він має на неї якийсь компромат, і тому, мовляв, Київ насправді не зацікавлений у його звільненні.
“Зрозуміло, що його бояться і тут (у Києві – “Н”), і там (у Москві). Я володію 50% тієї інформації, якою володіє він. І за те, що я знаю, проти мене було дві справи, які я успішно виграв. А за те, що він знає, він отримав 20 років.
Найбільше його боїться не Путін, а наша влада. Думаю, що був “договорняк”, щоб Олег сидів. Також його бояться наші країни-гаранти. Олег є загрозою, тому може в своєму фільмі показати на весь світ політичний істеблішмент, який передав Крим”, – говорив Сериков “24-му каналу”.

Як інформувала “Новинарня“, український кінорежисер, кримчанин Олег Сенцов був засуджений до 20 років колонії окупаційною владою РФ у Криму та відбуває покарання в колонії “Білий ведмідь” на Ямалі. Із 14 травня – напередодні чемпіонату світу з футболу в Росії – він оголосив голодування з вимогою звільнити всіх українських політв’язнів у РФ.
По всьому світу відбуваються акції з вимогами звільнити Сенцова. При цьому офіційна Москва намагається дискредитувати кримчанина, зокрема омбудсман РФ Тетяна РФ Москалькова заявляє, що голодування для нього – “лікувальне”.
https://novynarnia.com/2018/06/30/serik ... -krim-zmi/

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 червня 2018, 23:24

Найбільше його боїться не Путін, а наша влада. Думаю, що був “договорняк”, щоб Олег сидів. Також його бояться наші країни-гаранти. Олег є загрозою, тому може в своєму фільмі показати на весь світ політичний істеблішмент, який передав Крим”, – говорив Сериков “24-му каналу”.

А оце є те, чого недоставало, мотив !!!. І маленький Пуцці, і наша влада, і єврогейські партнери - разом зацікавлені в тому, щоби здача Криму пройшла тихенько, гладенько, і, тіпа - ніхто не проти. Ну, татарам шматочки покидати, великої шкоди не буде. Значний, помітний протест не етнічного, а принципово громадянського характеру - не входить у розрахунок ні маленького Пуцці, ні пєциків, ні єврогейських партнерів. Цим людям вони нічого не можуть запропонувати, крім повернення Криму до status quo. А цього вони, якраз, і не збираються робити, єдиного, причому, всі разом. От це якраз, яскраво показує, що вони вже мають консенсус !!!

Натомість, Сєнцов виявився принциповим, негнучких правил, і його зброя, кіномистецтво - потенційно масового враження, і може легко конкурувати з результатами діяльності "Раша тудей" і МЗС кацапів. Сєнцов, при тому, що він був учасником якогось двіжу, а не індивідуалом - рубає під корінь кацапсько-Пуццінський міф про добровільну масовість підтримки Кримського аншлюсу. Вся робота по замовчуванню спротиву українців у Криму, ФСБшне цькування військових і сімей, по вип'ячуванню самих лише татарів у якості постраждалих - йде на пси.

Погано те, що за такого розкладу - всій цій банді зручніше Олега вбити. Я думаю, він сам це також розуміє, але вирішив нанести цей таранний удар. З нашої сторони - надзвичайно важливо вірно зрозуміти його намір, і розстановку сил.

Відповісти