Молот вєдьм
Re: Молот вєдьм
Вибачаюсь, я не можу відповісти на Ваше питання, бо не маю такого досвіду.
Моє питання стосується тези, що була висловлена Вами у повідомленні, і хочу, щоб Ви її пояснили. Гадаю, в цьому питанні нема нічого образливого.
Моє питання стосується тези, що була висловлена Вами у повідомленні, і хочу, щоб Ви її пояснили. Гадаю, в цьому питанні нема нічого образливого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
То так, бо крім загрози розстрілу "ефектівниє управлєнци" школи Великого Семінариста та їх нащадки, які пребувають при владі, берегів не бачать.
А у тебе у цьому випадку починається брєд. Не набридло?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Сінтез, я ж не наполягаю що є виключно два варіанти. Перший був запропонований не Вами. Ви запропонували другий, альтернативний. Тобто дилема, якщо і є - саме Ваша. Може є й третій варіант, щоб не було ложної дилеми. То поділіться.
Єсть варіант будувати сильне й щасливе, здорове у всіх сенсах суспільство. Якщо ви знаєте спосіб бути здоровим, не позбавившись паразитів - співчуваю. Але я таких способів не чув, не знаю. Може хтось може жити щасливо, коли його співмешканці постійно обкрадають. Можливо. Але тоді у нас різні уявлення про здоров'я й щастя. Пробуйте по-своєму, хто ж не дає. А на мене зубами скреготіти чи пробувати дурацькі жидівські смішки... ні, ну загалом теж можна. Якщо вам смішно.
Мені ні.
Мені ні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Закон "о трьох колосках" , наприклад, дозволяв декому трішечки почувати себе щасливо.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Довго вчитувався, але так і не зміг зрозуміти, хто на ком стояв. Пєтя - нащадок Сталіна?!

Ви говоріте понятнєй, Африкан Свиридович.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Яким боком той закон до повної функції управління?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Вважаєш бредом - не читай.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти майже у кожній гілці флудиш, пропонуєш тебе і ігнор поставити?
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Хлопці, я діко ізвіняюся, ви, випадково, не "цільову фунуцію" обсуждаєте, чи якийсь із її варіантів ???
Бо управління, вопше-то, є функція волі, і переслідує певні цілі, певну мету, на кожному дрібному кроці, і стратегічно, в цілому.
Якщо так, то є чудовий шанс повернутися до конструктивної дискусії, знайти спільні знаменники.

Бо управління, вопше-то, є функція волі, і переслідує певні цілі, певну мету, на кожному дрібному кроці, і стратегічно, в цілому.

Якщо так, то є чудовий шанс повернутися до конструктивної дискусії, знайти спільні знаменники.

Участь в голосуванні - є формою колаборації
Бажаю успіхів у вивченні творчості ВП СССР та волхва Мерагора.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Без знання хто це балакати з Сінтезом, то дарма втрачати час.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Яка може бути конструктивна дискусія? Вона може бути лише на грунті спільного бачення чогось, про що мова. Напримєр, спільного бачення лютого 3,14, до якого дійшла й так хвора постсовкова країна під безмозклим ПСЕВДОкерівництвом аферистів й крикунів. На це лібералообразні пойтіть не могуть, тому звикло дістають з шафи скелет Сталіна...Vollmer писав: ↑ Хлопці, я діко ізвіняюся, ви, випадково, не "цільову фунуцію" обсуждаєте, чи якийсь із її варіантів ???![]()
![]()
![]()
Бо управління, вопше-то, є функція волі, і переслідує певні цілі, певну мету, на кожному дрібному кроці, і стратегічно, в цілому.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти мабуть не знав, що твоя "дєятєльность" флудом зветься.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Та куди ж мені необрізаназованому до вас, свєточєй мудрості. Я взагалі ледь читать-писать навчився. І тим не менше це брехня.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тобто, персонально ви і є концептуальною владою.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.