Приклад безструктурного виконання роботи - це волонтерський рух в Україні. Всім же очевидно, що реальна робота робицця без всяких "штабів" і "центрів", а якщо такі з"являюцця - то вже якась чиновнича п"явка присмоктуєцця.
Молот вєдьм
Re: Молот вєдьм

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чому ж не знають? Інформація йде, значить вони є. Особи ж не грають ніякої ролі. Авторський колектив стопудово знає один одного, але окрім трьох чоловік не світицця. Тим більше що астина їхніх текстів - у кацапії в списках екстремісських матеріалів...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Флуд (неправильна вимова англ. flood /flʌd/ — «повінь», «потоп») — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми форуму (офтопік).
Особа, яка поширює флуд, називається флудером.
ЗІ Зрозуміло, що флудер себе таким не вважає, бо зайнятий вирішенням всесвітніх питань.
ЗЗІ Якщо він не хоче бути флудером, чому б йому не обмежити питання керування всесвітом двома вже існуючими гілками?
Зокрема:
viewtopic.php?f=4&t=878
viewtopic.php?f=4&t=163
ЗІ Зрозуміло, що флудер себе таким не вважає, бо зайнятий вирішенням всесвітніх питань.
ЗЗІ Якщо він не хоче бути флудером, чому б йому не обмежити питання керування всесвітом двома вже існуючими гілками?
Зокрема:
viewtopic.php?f=4&t=878
viewtopic.php?f=4&t=163
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Погугли ще що таке "флейм".
По суті претензій - відповідей дві. Перша - навіть якщо мою писанину кваліфікувати як флуд, флуд всю відому мені історію Дурдому гріхом не вважався і друга - коли мені знадобицця твоя безцінна порада, то я обов"язково її запитаю. Ще зауваження є?
По суті претензій - відповідей дві. Перша - навіть якщо мою писанину кваліфікувати як флуд, флуд всю відому мені історію Дурдому гріхом не вважався і друга - коли мені знадобицця твоя безцінна порада, то я обов"язково її запитаю. Ще зауваження є?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
На Дурдомі флудера-модератора ще не було.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Як каже один мій знайомий, "ти ще до..я чого не бачив".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Для того тебе і вибрали, щоб побачити небачене. Продовжуй.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
До речі, через два тижні вотум довіри. Не забудь проголосувати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє я голосую за те щоб обмежити твій флуд однією двома гілками. Бери приклад з Телека. А що до вотуму довіри і не сумлівайся, такий цирк перервати неможливо.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Це не твоя гілка, і що тут флуд, а що ні, може визначити хіба що топікстартер.
Може ти й з копіпастою будеш пламєнно бороцця?
Може ти й з копіпастою будеш пламєнно бороцця?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
подтверждаю, я заподозрил неладное, когда впервые стал «избирателем» в семидесятых, окончательно убедился в конце восьмидесятых, когда отвечал за этот «процесс» на пяти избирательных участках!
Флуд (неправильна вимова англ. flood /flʌd/ — «повінь», «потоп») — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми форуму (офтопік).
Ролло Мэй
Ролло Мэй
"...........Почему все медленно, но верно двигается к грандиозной трагедии? Потому что вместо эффективного госуправления нам все очевиднее являет свои гнилые зубы фарс, иллюзия. Слишком часто, рассматривая в микроскоп улыбающуюся физиономию очередного министра, понимаешь, что технология уничтожения белым порошком перегородки носа стала массовым увлечением среди них…"
https://oko.cn.ua/blackzone/polit-linki ... e-klounov/
https://oko.cn.ua/blackzone/polit-linki ... e-klounov/
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Коли я пацаном читав "Мертві душі", вони мені теж здалися купою флуду.Саня писав: ↑Флуд (неправильна вимова англ. flood /flʌd/ — «повінь», «потоп») — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми форуму (офтопік).
Зовсім інша справа, коли я перечитав книгу в сорокарічному віці...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так ти на "Мьортвиє души" замахнувся? От я і пропоную творити нєтлєнку у відведеному місці, а не розмазувати равномєрним шаром по всьому форуму. Воно і для майбутніх сорокарічних читачів буде зручніше читати і флуду та офтопу на форумі стане менше.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Встрєчна пропозиція. Заведи окрему гілку, де будеш ізоблічять мою підступність, флуд, сталінізм етк. Можна буде оцінити відвідуваність її, напримєр, і порівняти з тим же "цинізмом" (до речі, дякую за черговий піар).
ПС. Так які твої оргвисновки по ситуації з хлором, про котру ти відкрив сусідню гілку?
ПС. Так які твої оргвисновки по ситуації з хлором, про котру ти відкрив сусідню гілку?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ізоблічать того хто марить? Навіщо?
На здоровля. От у своєму супервідвідуваному "цинізмі-2" і твори. Даби нічєго нє затєрялось для потомства.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Творитиму там, де вважатиму доцільним.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Висери твої й тобі подібних (типу хобсерверх"а) я розглядаю як певного роду атаку на форум. Власної думки у вас як правило ні на що немає, повідомлень - мінімум, але вас піздєц як турбує "безпека" форуму, і "чистота рядів". Рєбята, найбезпечніше - на кладовищі. Там немає ніяких ідеологічних розбіжностей, поряд мирно лежать найзапекліші вороги. Ви такої "стабільності" добиваєтеся? То вам Фрося "флудить", то я... Ну так пишіть "нефлуд", або ідіть зі своїми безцінними порадами куди подалі.
Десь так.
Десь так.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!