Молот вєдьм

Саня

Re: Молот вєдьм

Повідомлення Саня » 14 липня 2018, 16:17

Sintez писав: Вважаєш бредом - не читай.
Sintez писав: Висери твої й тобі подібних (типу хобсерверх"а) я розглядаю як певного роду атаку на форум. Власної думки у вас як правило ні на що немає, повідомлень - мінімум, але вас піздєц як турбує "безпека" форуму, і "чистота рядів".
Звідки у тебе своя думка, так, перебріхування фрагментів КОБи розмазане по всьому форуму.

ЗІ Щоб, за твоєю ж вимогою, твій брєд не читати, обмеж свою присутність однією-двома гілками.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 16:23

Зараз ти тупо постиш постну куйню, чекаючи доки у мене закінчицця терпець. Не дочекаєшся. :pop:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 16:24

обмеж свою присутність
:snooks:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 14 липня 2018, 16:31

Модер у нас дійсно зачотний. Ну як можна голосувати проти такої няшки :biggr:
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 16:52

Саня писав: Модер у нас дійсно зачотний. Ну як можна голосувати проти такої няшки :biggr:
Я не тримаюся. Висуваєш свою кандидатуру? Я не жартую. Я цілком певен, що ти не допустиш ніяких неподобств на форумі. То як?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 14 липня 2018, 17:00

Sintez писав:
Саня писав: Модер у нас дійсно зачотний. Ну як можна голосувати проти такої няшки :biggr:
Я не тримаюся. Висуваєш свою кандидатуру? Я не жартую. Я цілком певен, що ти не допустиш ніяких неподобств на форумі. То як?
Ну, от, а професійний політик - негайно подякував би потенційному виборцю !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 14 липня 2018, 22:33

Sintez писав: Так, управління може бути безструктурним,
Ви раніше написали не про управління, а про виконання.
"передача концепції до виконання в структури чи безструктурно".
То як виконання може бути безструктурним, якщо
"Внедрение генеральной концепции управления в жизнь — организация новых или реорганизация существующих управляющих структур
Щось у вас не зходиться.
Востаннє редагувалось 14 липня 2018, 22:43 користувачем toisamiy, всього редагувалось 1 раз.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 14 липня 2018, 22:41

Sintez писав: Приклад безструктурного виконання роботи - це волонтерський рух в Україні.
1. Ми говоримо не про волонтерський рух, а про етапи ПФУ.
2. "Рух" - це вже певна система, а система не може бути безструктурною.

То як щодо безструктурного впровадження генеральної концепції?

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 14 липня 2018, 22:52

Sintez писав: Авторський колектив стопудово знає один одного, але окрім трьох чоловік не світицця.
Вони обмінюються між собою інформацією, чи ні?

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 14 липня 2018, 23:00

Sintez писав: А яким мірилом Ви її міряєте, ту наявність підготовки, знання етк? Особливо якщо про ті дії маєте як видно дуже туманне уявлення?
1. Мірило -- логічність викладеного матеріалу. Якщо люди пишуть, що концепція управління включає в себе розробку концепції управління, то про кваліфікацію годі говорити.
2. Уявлення маю туманне. Хочу від вас побачити логічні тлумачення. Поки що не побачив.
ПС. А на особистості переходити є не дуже гарним.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 23:43

toisamiy писав:
Sintez писав: Так, управління може бути безструктурним,
Ви раніше написали не про управління, а про виконання.
"передача концепції до виконання в структури чи безструктурно".
То як виконання може бути безструктурним, якщо
"Внедрение генеральной концепции управления в жизнь — организация новых или реорганизация существующих управляющих структур
Щось у вас не зходиться.
Управління - це передача інформації. Може бути структурним (накази, плани, циркуляри, розпорядження, директиви, всякі інші "нормативні документи", котрі рухаюцця по певних структурах), а може бути безструктурним - слухи, анекдоти, кіно, преса, ось форуми напримєр, або змішаним, як от у церковників напримєр. Структури організуцця вже в ході виконання, начебто "самі", як Сотні того ж Майдану. Їм "директиви" чи "нормативні акти" не потрібні були, всі мали уявлення чого вони хочуть, а оскільки підприємці в основному, то й організаційних знань вистачало. До певного етапу, коли таки не вистачило й мафія їх переграла, перехопивши управління й поставивши своїх ставлеників.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 23:46

toisamiy писав:
Sintez писав: Авторський колектив стопудово знає один одного, але окрім трьох чоловік не світицця.
Вони обмінюються між собою інформацією, чи ні?
Так, звичайно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 23:54

toisamiy писав:
Sintez писав: А яким мірилом Ви її міряєте, ту наявність підготовки, знання етк? Особливо якщо про ті дії маєте як видно дуже туманне уявлення?
1. Мірило -- логічність викладеного матеріалу. Якщо люди пишуть, що концепція управління включає в себе розробку концепції управління, то про кваліфікацію годі говорити.
2. Уявлення маю туманне. Хочу від вас побачити логічні тлумачення. Поки що не побачив.
ПС. А на особистості переходити є не дуже гарним.
Ніякого переходу на особистості не малося на увазі. Просто я зробив висновок про туманне (поки що) уявлення із деяких Ваших фраз. Нічого образливого у тому не бачу, це лише дУрні все про все завжди знають краще всіх.

Щодо того, що концепція включає в себе серед іншого й розробку самої концепції - можливо, це не так уже й нелогічно. Самовдосконалення, "на гарячу". По мірі виявлення нових факторів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 липня 2018, 11:45

toisamiy, а Ви недавній Форум, котрий Тимошенко організувала, дивилися, якщо не секрет?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 липня 2018, 12:48

Трохи практичних питань:

"........Отчет Кабмина Гройсмана в Раде состоится на новой сессии. Об этом на итоговой пресс-конференции после закрытия 8 сессии заявил спикер ВРУ Андрей Парубий, передаёт корреспондент LB.ua.

"Вопрос отчета правительства - это, очевидно, уже вопрос следующего политического сезона. Когда мы будем говорить о бюджете, когда мы будем формировать бюджет и изменения к бюджету", - заявил он.

По словам спикера, так как законы о нацбезопасности и создании коррупционного суда были приоритетными во время сессии, у Комитета по вопросам экономической политики "не было предпосылок для рассмотрения"проект постановления об отчете правительства.

Парубий подчеркнул, что рассмотрение этого постановления не влечет за собой возможность поставки вопроса об отставке Кабмина.
.........."

https://lb.ua/news/2018/07/13/402767_pr ... etsya.html

"......Новая ЦИК «безболезненно» будет назначена в сентябре. Об этом на итоговой пресс-конференции после закрытия 8 сессии заявил спикер ВРУ Андрей Парубий, передаёт корреспондент LB.ua.

"Уверен, что мы не имеем права входить в избирательный сезон со старым составом ЦИК. Это неприемлемо. Правда, я делал все возможное и невозможное, чтобы мы приняли это решение в начале весны и лета", заявил он.

Спикер парламента напомнил, что глава государства подал в парламент 14 кандидатур на 13 вакантных мест в ЦИК. И основная дискуссия велась как раз вокруг этого количественного несоответствия.

"Я приветствую тот шаг, на который пошел БПП, официально отозвав об одного из кандидатов от блока. Фактически это решение открывает возможность для создания ЦИК... Когда у нас будет 13 кандидатов в зале, мы фактически безболезненно проведем голосование", - уверен он.

Парубий прогнозирует, что уже в начале сентября парламент назначит новую ЦИК.

"Это будет один из самых первых вопросов осенью, на следующей сессии... Будем говорить ориентировочно. Сентябрь. Считаю, что в сентябре мы сможем обновить ЦИК", ........"

https://lb.ua/news/2018/07/13/402768_pa ... achit.html

Важко зрозуміти, чому Соня розділила опис поведінки нового блоку парламентських політичних сил на частини. Невже не побачила цілісності ??? Чи не захотіла побачити? За фактом, маємо нове об'єднання, нову спілку політичних виживальщиків, які втратили репутацію, втратили виборця, обдуривши його не раз, обмінявши довіру на красіві піджаки, регулярні Мальдіви, секретарок із крєпким тілом, всякі бентлі, акції з депозитами.

Зараз перед ними - перспектива все втратити. Або якось зберегтися, витягаючи самих себе з болота за пейси. І, от, дивіться, що вони збираються робити: бюджет, ЦВК, закони про нацбезпеку і созданії коррупціонного суда.

Абсолютно зразковий, хрестоматійний приклад, котрий слід розглядати окремо, розлого коментуючи кожну дрібничку, оскільки ці перекупники, професійні дурілки, плагіатори і копіпастери - зібрали золоту колекцію способів виживання в українській політиці, і зараз не мають іншого виходу, як застосувати їх пакетом, комплексно, масовано. На ніякій базі, спаленого, від'ємного, токсичного рейтингу. Під проводом Падубія, відомого провідника до Маріїнського парку, ласкового Госі, і Авакова, який вже купив дохуя масла гелікоптерів на всю команду, як людина більш практична, і з досвідом. Цікава паралель - мисль про гелікоптери сподобалася Пєціку, або він теж її думає, бо вже хоче і собі трохи:

"..........."Мы бы просили, чтобы часть этого контракта, часть вертолетов, могла бы пойти для Вооруженных сил Украины", - отметил президент и добавил, что поручил внести уточнения по комплектации вертолетов для таких целей...."
https://korrespondent.net/ukraine/39900 ... poidet-vsu

Панємайєм, панємайєм............. :lol: :smoke: :lol: :smoke: :lol: :smoke:
Зрозуміло, що паралелі йдуть далі і глибше, просто той, хто перелаштовується на марші - змушений грати класичний варіант, без зайвої деталізації, і користуватися сильними засобами, хоч би і демаскуючи конкурента.

Сюжет, достойний Вільяма нашого, Шекспіра. Має сподобатися прибічникам тези про те, що "вони однакові". Ждем їхніх виступів. :pop: :pop: :pop:
Ждем публічних телебатів, з поясненням для виборців - яка між ними різниця? Падубія опитати, як експерта, бо він, як лорд - хранитель печаткихранитель тайни коаліції, щось знає, тільки не хоче казати.
В нас попереду - офігітєльне кіно. Замість пристойного життя. :olen: :olen: :olen: :olen: :olen:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Саня

Повідомлення Саня » 15 липня 2018, 19:01

Sintez писав:
Та не переживай так. Твої позиції непорушні. :biggr:
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 липня 2018, 20:08

Vollmer писав:
......По словам спикера, так как законы о нацбезопасности и создании коррупционного суда были приоритетными во время сессии, у Комитета по вопросам экономической политики "не было предпосылок для рассмотрения"проект постановления об отчете правительства.

Парубий подчеркнул, что рассмотрение этого постановления не влечет за собой возможность поставки вопроса об отставке Кабмина..........."
Ну ще б пак. Яка така отставка?! Такі успішні пацики!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 липня 2018, 22:08

Саня писав:
Sintez писав: Я не тримаюся. Висуваєш свою кандидатуру? Я не жартую. Я цілком певен, що ти не допустиш ніяких неподобств на форумі. То як?
Та не переживай так. Твої позиції непорушні. :biggr:
Ніяких "позицій" немає. Хіба що розкладушка.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 16 липня 2018, 19:17

Sintez писав: Управління - це передача інформації. Може бути структурним (накази, плани, циркуляри, розпорядження, директиви, всякі інші "нормативні документи", котрі рухаюцця по певних структурах), а може бути безструктурним - слухи, анекдоти, кіно, преса, ось форуми напримєр, або змішаним, як от у церковників напримєр.
Щиро вдячний за пояснення.
Але я запитував про інше: "То як виконання може бути безструктурним"

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 16 липня 2018, 19:18

Sintez писав: toisamiy, а Ви недавній Форум, котрий Тимошенко організувала, дивилися, якщо не секрет?
ні

Відповісти